Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, dawno się nie odzywałam, ale czytam każdy wpis. [COLOR=Red]POLECAM[/COLOR] hotelik Wiosny, choć wiem, że ustawiają się do niej kolejki... Co tylko świadczy na jej korzyść :D

Właśnie wraz z kilkoma innymi dogomaniaczkami ( i dogomaniakami) udało się wyadoptować Timo - pies niby "trudny adopcyjnie" był w hotelu niecały miesiąc:D Ma wspaniały domek i wieeeeeelka w tym zasługa Wiosny. Deklaruję swoją pomoc taka samą jak dla Timo - 10 zł miesięcznie, ogłoszenia, jeżeli nie macie internetowego konta bankowego lub fundacji, która obejmie opieka Alfa, "służę" koordynacją finansowej strony przedsięwzięcia.

Alfika już tak dawno mam w sercu, że chętnie się przyłączę do akcji!:cool3::loveu:

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lidka musi zmienić tytul wątku ale coś Jej nie ma teraz na dogo...poczekamy...ja biore na siebie rozeslanie zaproszenia(jak juz bedzie zmieniony tytul i napisany apel)poki co po wszystkich cioteczkach i wujeczkach ktorzy odwiedzali Alfika do tej pory...troche ich jest- przeciez watek ma ponad 30 stron..Wy cioteczki tez poszukajcie tycjhh dobrych dusz..kazde 5 zł jest cenne...bo to pol dnia Alfika w nowym miejscu...
Zobaczycie...uda nam się...musi sieudac, tylko musimy sie sprężyć...:loveu::loveu::loveu:

Posted

dziewczyny spokojnie:P ja tak jak mowie mam miejsce u wiosny zarezerwowane:)))i jesli nie pojedzie hebanek to wlasnie dlatego zaproponowalam wtedy odstapic miejsce dla alfika co wy na to?ale jeszcez wciaz czekam na decyzje co z hebankiem:)na hebanka mam tez deklaracje na 300zl wiec pewnie co po nie ktore cioteczki ktore ze mna sie zlozyly na hebanka to zloza sie i na alfa:))koszt utrzymania alfika u wiosny bedzie wynosil 8zl dziennie z opcja tej tanszej ale dobrej karmy wiec mysle ,ze to dobra cena:)wiec jesli hebanek okaze sie,ze ma juz dom to wtedy na moje miejsce biore alfa co wy na to?

gonia 66 miejsce jest juz zaklepane:)czekalam na nie ok 2 tyg i to wlasnie za tima ma isc hebanek:)a jesli nie hebanek to alfik?:)

Posted

[quote name='madcat1981']Gonia66, zanim zaczniemy zbiórkę, doiedzmy się czy dla Alfa znajdzie się gdzieś miejsce:lol:[/quote]
Beda pieniążki bedzie miejsce...zobaczysz kochana cioteczko..na glowie staniemy a cos znajdziemy...bo tak nie jest łatwo- a skoro nie mamy odpowiedniej kwoty to nawet nie ma za bardzo co zalatwiac i zaklepywac...

Posted

[quote name='clo']gonia 66 miejsce jest juz zaklepane:)czekalam na nie ok 2 tyg i to wlasnie za tima ma isc hebanek:)a jesli nie hebanek to alfik?:)[/quote]
CZyli mamy miejsce dla Alfika???
A co z hebankiem??Ktory to psiak???

Posted

JAaaaaaaaa:multi::multi::multi:CZyli, ze jesli hebanik znajdzie domek to prawdopodobnie i domek i kaska bedzie..???(wiem wiem ze nie cal;osc i ze trzeba szukac, ale zawsze coś:lol:)...Kiedy bedzie wiadomo cos o Hebaniku??

Posted

z hebankiem nie waidomo wlasnie jak narazie:(((wiosna trzyma mi miejsce i zgodzila sie w razie co zamiast hebanka na alfika..z hebankiem jest taki problem ,ze nie moge sie wywiedziec od truskawy czy psiak nadal jestw schronie czy juz moze jednak w domku..

to jego watek
[url]www.dogomania.pl/forum/f28/heban-o-magicznych-oczach-szuka-pieniazkow-na-hotelik-85041/index68.html#post11868456[/url]

Posted

Och jak przebieramy!!!:multi:

Nareszcie możemy coś realnie zrobić,żeby pomóc Alfikowi! Jak musi czekać na domek, to niech czeka bezpieczny...piękniejący...pachniący...wesoły!:loveu::loveu:

Posted

dziewczyny najnowasz wiadomosc jest taka ,ze hebanek jednak nadal w schronie czyli jes;li wszystkie deklaracje mi sie potwierdza to jedzie do wiosny...ale zapytalam sie jej i pokazalam jej alfika przyznala,ze to cudo;)czy dla malenstwa moze z hebankiem znalazloby sie miejsce?i czekam an odpiwedz...wiec prosze jesli ktos moze sie zajac zbiorka pieniedzy na hotel dla alfika..byloby super bo nawet jesli sie teraz nie uda od razu z hebankiem to moge zarezerwowac u wiosny drugie miejsce i jak tylko sie zwolni to alfik moglby jechac ale do tego najpierw potrzebne sa deklaracje tak ja tez najpierw zrobilam z hebankiem:)a moze sie uda ,ze maly by pojechal od razu wiosna powiedziala mi tez ,ze mozliwe,ze bedzie miec od razu dla alfa transport ale to jest jeszcze nic pewnego....wiec jak?czas zbierac deklaracje?:)

koszt hotelowania alfika z opcja tej tanszej ale dobrej karmy to 8zl doba

Posted

[quote name='zuzlikowa']Dziewczyny, rozważmy to!
Do tej pory nic się dla Alfika nie zmieniło! No...wylądował na dworze:shake:

Taki hotelik to realna poprawa jego warunków...a w życiu bywa tak,że pieniądz przyciąga pieniądz...to dobra zmiana przyciągnie dobry... domek!
Zastanówcie się!

Ja już deklaruję [B]10żł co m-c i jeszcze min. 1 bazarek miesięcznie.[[/B]/quote]

Podtrzymuję! [B]10zł na 100%,[/B] a jak się da więcej to więcej!:lol:

Posted

No i co się tu szczypać..[SIZE=4][COLOR=Red][B].pierwszy bazarek i dla ALFIKA!!!

[/B][/COLOR][/SIZE][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/pierscienie-do-uszu_-opal-krysztal-kwarc-howlit_-dla-bercika-alfa-do-8-iii-132539/#post11875527[/URL]

Podnoście czasami cioteczki...puśćcie wici...może uda się zebrać więcej grosza dla Alfika!
Wstawcie też info w 1 poście!

Posted

dziewczyny wiosna mi odpisala ,ze alfik i hebanek razem jechac nie moga bo nie ma fizycznie na to miejsca..ale moze go zapisac do kolejki ktora jak mowi nie jest dluga wiec czy mam zklepywac miejsce dla alfika?i robimy zbiorke czekajac az miejsce pewnie wkrotce sie zwolni?

ja tak jak mowie moge zarezerwowac u wiosny miejsce i wpisac alfika w kolejke?8zl doba dla alfika

Posted

Proszę o decyzję- jeśli uważacie, że mam zbierać pieniążki- zgadzam się jak najbardziej...zaczął siewekend- trzeba koniecznie zmienic tytuł watku...ja i Was tez poprosze wtedy o rozsyłanie po znajomych:lol:
Uwazam, ze trzeba zaklepywac miejsce dla Alfika- juz mamy deklaracji na 50 zł...:multi::multi:
A zaklepane miejsce bedzie dla nas dodatkowa mobilizacja do szukania darczyńców..:roll:
To co?/Czekam na decyzje- jesli uznacie mnie za "skarbnika" sluze pomoca i rozsylam konto do dekalrujacych..:lol:

[quote name='clo']ja tak jak mowie moge zarezerwowac u wiosny miejsce i wpisac alfika w kolejke?8zl doba dla alfika[/quote]
8 zł tylko???:crazyeye:to absolutnie ZAPISUJ DO KOLEJKI PIESIA NASZEGO!!!!!WSZYSTKIE CIOTECZKI NA PEWNO POTWIERDZA TO CO NAPISALAM, JAK TYLKO WEJDA NA WATEK!!

Posted

Melduję się i zakasuję rękawy do roboty. Pozwólcie, że zacznę od ogłoszeń. Na razie będe wpisywać, ze jest w schronisku, potem - tylko czy ten hotelik wypali? - będzie dobra okazja do aktualizacji.

Gdzie wpłacamy pieniądze? Do Goni666? Poproszę o nr konta na pw. Co jeszcze?:nerwy: Co jeszcze?:nerwy: O, moze by tak ogłoszenia do gazet? Ja póki co mogę poszperać w warm-mazurskim. Już dawno miałam rozejrzeć się nad możliwościami i cenami, więc teraz mam motywację;)

Posted

[SIZE=4][B]No...1 DZIEŃ a [COLOR=Red]mamy na koncie Alfika 50[/COLOR][/B][/SIZE][COLOR=Red] zł[/COLOR]..:multi::multi::multi:
[SIZE=4][B]ZUZLIKOWA 10 ZŁ
GONIA66 10 ZŁ
EPE 10 ZŁ
MADCAT 10ZŁ
CLO 10 ZŁ
CAŁKIEM NIEŹLE CIOTECZKI...ZARAZ NAPISZE DO LIDKI I POPROSZĘ O ZMIANĘ TYTUŁU WĄTKU...zobaczycie cioteczki...Alfiś już niedługo będzie szczęśliwy...u Wiosny, a potem jeszcze szcześliwszy...w swoim domeczku...:multi::multi::multi:
[/B][/SIZE]

Posted

[quote name='lidka_park']cioteczki, wy jesteście niemożliwe :p
nie było mnie jeden dzień na forum, a tu tyle sie dzieje :multi:
już zmieniam tytuł i jutro o wszystkim powiem Alfikowi ;)[/quote]
HAhah..takie same niemozliwe jak Alfik:multi::multi::multi::multi:
Dobra, ja sie w nocy zabieram za zaproszenie cioteczek na wątek..Was też prszę kochane Alfikowe ciioteczki
JA najpierw zaczne od zaproszen "starych" bywalcow wątku, potem biorę użytkowników na A...proszę dopisywać czy ktos chetny zapraszac na inne literki dogomaniakow:lol: