malibo57 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 :cunao::cunao::cunao: Opanowana! Trauma Alfika opanowana - szybko poszło, DIFciu! Quote
gonia66 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='DIF']Tak, między 21 a 22! :ghost_2::sweetCyb:[/QUOTE]A ja też jak zobaczyłam te głaski a wokół cisza..to pomyślałam sobie, że to wieczór, ale zaraz kolejna myśl, ze nieeeeeeeeeeee.....skoro tak ładnie przyjął głaski to na pewno nie wieczór...a jednak tak:):) CCCuuuuuuuda sie dzieją!!!:):) Quote
EVA2406 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [QUOTE=gonia66;15697621 oglądając...zdałam tez sobie sparwe, ze to jest piesio "moich marzeń"..bo..moim marzeniem zawsze był Onek...(wychowalam sie z Onkiem)...ale do moich domowych warunków zawsze był za duży...a Alfiś...no przecież spojrzenie ONka...wygląd też..tyle, ze miniaturka...mnie się aż monitor chciało głaskac [/QUOTE] Goniu, to co stoi na przeszkodzie? W razie co na wizytę przedadopcyjną przyjadę :evil_lol: :evil_lol: Quote
gonia66 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='EVA2406']Goniu, to co stoi na przeszkodzie? W razie co na wizytę przedadopcyjną przyjadę :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Przeszkoda jest tylko jedna....:(:( moj TZ....jest nieugiety....:(:( ile ja juz łez wylałam prosząc o drugiego psiunia...nie ma szans...:( Quote
malibo57 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Gonia, a metod pozytywnych próbowałaś? Targetowanie, kliker, podstawowe komendy? Quote
gonia66 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='malibo57']Gonia, a metod pozytywnych próbowałaś? Targetowanie, kliker, podstawowe komendy?[/QUOTE]EJ....o klikerze kurna zapomniałam;):p Ale ze mnie gapa...cholewcia... Quote
gonia66 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='malibo57']Tylko o nagrodach nie zapomnij![/QUOTE] OOOOOoooooo...co to to nie...nie ma Alfika, nie ma nagrody:p:D;) Quote
EVA2406 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Goniu, zastosuj metodę kija i marchewki ;) Jak to dobrze, że w moim domu rządzę ja. Jeśli bym się o wszystko musiała pytać to pewnie nie miałabym ani jednego zwierzaka, a tak mam 12 ;) Co TZ sobie pogada to jego, ale jak gdzieś wyjeżdżam to nawet w kuwetach kocich posprząta ;) Quote
Hotel KADIF Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 W nocy przetworzył się kolejny filmik. Strasznie długo to trwało, bo są błędy. W pewnym momencie zwielokrotnił się dźwięk. Może zauważycie... ;) [COLOR=Blue][B][URL="http://www.youtube.com/watch?v=xh9J3g6LPfg&feature=player_embedded"]Alfik bawi się z Pinezką[/URL] :)[/B][/COLOR] :loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [B]Mam dla Was zagadkę! ;) Ile psów jest na tym zdjęciu?[/B] [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5492/pb080114.jpg[/IMG] [B]Kto prawidłowo odpowie otrzyma nagrodę-niespodziankę[/B] :p..... Quote
Charly Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Wspaniałe zebranie kuchenne:) Wygląda jak u nas w schronisku:) Psów jest 8? Quote
malibo57 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 7 widzę - czy ja mogę startować w tym konkursie? Alf ma najpiękniejszą czapeczkę Europy miedzy uszami:) Quote
Hotel KADIF Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [quote name='Charly'] Psów jest 8?[/QUOTE] Pytasz czy odpowiadasz? :cool3::eviltong: [quote name='malibo57']7 widzę - czy ja mogę startować w tym konkursie? [/QUOTE] Oczywiście, że możesz! :lol: Każdy może przeca! ;) Rozstrzygnięcie konkursu dzisiaj o godz. 23:11 czasu dogo...:eviltong: Quote
Charly Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 moja odpowiedz brzmi: w kuchni jest 8 psów:cool3: Quote
gonia66 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='DIF']Pytasz czy odpowiadasz? :cool3::eviltong: Oczywiście, że możesz! :lol: Każdy może przeca! ;) Rozstrzygnięcie konkursu dzisiaj o godz. 23:11 czasu dogo...:eviltong:[/QUOTE]Jeśli nagrodą będzie kliker, to ja się zapisuje:p:D Wg mnie psów jest 8:):) Quote
Kocurek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 A ja tak sobie zajrzalam do Alfika i naliczylam 7 czworonogow no i 1 dwunoga...haha Quote
gonia66 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Charly']DIIIIIIIF ja bylam pierwsza!!![/QUOTE]O nie o nie!!JA byłam w pracy, to niesparwiedliwe;);) Ale Charly, wiem jak sie umowimy- Tobie kliker niepotrzebny zapewne-TZ wytresowany na maxa....wiec jak będzie kliker- ja biorę, a inna nagrode Ty-ok???;):D (zakładam oczywiscie z góry wygrana;):D) Quote
Hotel KADIF Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Prawidłowa odpowiedź na pytanie: [B]Ile psów jest na tym zdjęciu?[/B] [IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5492/pb080114.jpg[/IMG] brzmi: .... :eviltong::eviltong::eviltong: Miejsce 1: ......... Miejsce 2: .......... Miejsce 3: .......... I nagrody pociesznia dla: ...... ;) No... kto się dopisuje??!! :mad: Quote
gonia66 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Osiem psów jest na pewno:):) Ale kurcze...nie jestem pewna, czy nie widac tam tez dziewiatego;) No nic..stawiam na 8 jednak:):) Quote
Charly Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 o nie o nie, z pracy także można pisać. I to jeszcze np. narazając się na nieprzyjemności. Ja tez nie wiem czy nie 9, bo widzę nogę, ale to raczej tylna lapa jednego z 8 spoko, możesz miec kliker-ja tam się w pozytywy nie bawię. Jak coś nie tak, do klatki i spokój. Quote
gonia66 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='Charly']o nie o nie, z pracy także można pisać. I to jeszcze np. narazając się na nieprzyjemności. Ja tez nie wiem czy nie 9, bo widzę nogę, ale to raczej tylna lapa jednego z 8 spoko, możesz miec kliker-ja tam się w pozytywy nie bawię. Jak coś nie tak, do klatki i spokój.[/QUOTE]HAhhha...no taaaaaaaaaaak...zapomniałam, ze z pracy tez mozna;);) Ale żal mi dychy;):p NA pieski wole oddać:D A poza tym dzis byłam w takim miejscu, gdzie nie ma zasięgu- czyli na tzw zad..(piiiiiiii)......u- jestem usparwiedliwiona:):) DIFciu...pytałam wczoraj, czy sa juz wyniki krwi Alfiniastego:):) Quote
Recommended Posts