Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='DIF']Tak, między 21 a 22! :ghost_2::sweetCyb:[/QUOTE]A ja też jak zobaczyłam te głaski a wokół cisza..to pomyślałam sobie, że to wieczór, ale zaraz kolejna myśl, ze nieeeeeeeeeeee.....skoro tak ładnie przyjął głaski to na pewno nie wieczór...a jednak tak:):)
CCCuuuuuuuda sie dzieją!!!:):)

Posted

[QUOTE=gonia66;15697621 oglądając...zdałam tez sobie sparwe, ze to jest piesio "moich marzeń"..bo..moim marzeniem zawsze był Onek...(wychowalam sie z Onkiem)...ale do moich domowych warunków zawsze był za duży...a Alfiś...no przecież spojrzenie ONka...wygląd też..tyle, ze miniaturka...mnie się aż monitor chciało głaskac
[/QUOTE]

Goniu, to co stoi na przeszkodzie? W razie co na wizytę przedadopcyjną przyjadę :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='EVA2406']Goniu, to co stoi na przeszkodzie? W razie co na wizytę przedadopcyjną przyjadę :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]
Przeszkoda jest tylko jedna....:(:( moj TZ....jest nieugiety....:(:( ile ja juz łez wylałam prosząc o drugiego psiunia...nie ma szans...:(

Posted

[quote name='malibo57']Gonia, a metod pozytywnych próbowałaś? Targetowanie, kliker, podstawowe komendy?[/QUOTE]EJ....o klikerze kurna zapomniałam;):p Ale ze mnie gapa...cholewcia...

Posted

Goniu, zastosuj metodę kija i marchewki ;)
Jak to dobrze, że w moim domu rządzę ja. Jeśli bym się o wszystko musiała pytać to pewnie nie miałabym ani jednego zwierzaka, a tak mam 12 ;)
Co TZ sobie pogada to jego, ale jak gdzieś wyjeżdżam to nawet w kuwetach kocich posprząta ;)

Posted

W nocy przetworzył się kolejny filmik. Strasznie długo to trwało, bo są błędy. W pewnym momencie zwielokrotnił się dźwięk. Może zauważycie... ;)

[COLOR=Blue][B][URL="http://www.youtube.com/watch?v=xh9J3g6LPfg&feature=player_embedded"]Alfik bawi się z Pinezką[/URL] :)[/B][/COLOR]

:loveu::loveu::loveu:

Posted

[B]Mam dla Was zagadkę! ;)

Ile psów jest na tym zdjęciu?[/B]

[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5492/pb080114.jpg[/IMG]

[B]Kto prawidłowo odpowie otrzyma nagrodę-niespodziankę[/B] :p.....

Posted

[quote name='Charly']
Psów jest 8?[/QUOTE]

Pytasz czy odpowiadasz? :cool3::eviltong:

[quote name='malibo57']7 widzę - czy ja mogę startować w tym konkursie?
[/QUOTE]

Oczywiście, że możesz! :lol:
Każdy może przeca! ;)

Rozstrzygnięcie konkursu dzisiaj o godz. 23:11 czasu dogo...:eviltong:

Posted

[quote name='DIF']Pytasz czy odpowiadasz? :cool3::eviltong:

Oczywiście, że możesz! :lol:
Każdy może przeca! ;)

Rozstrzygnięcie konkursu dzisiaj o godz. 23:11 czasu dogo...:eviltong:[/QUOTE]Jeśli nagrodą będzie kliker, to ja się zapisuje:p:D
Wg mnie psów jest 8:):)

Posted

[quote name='Charly']DIIIIIIIF ja bylam pierwsza!!![/QUOTE]O nie o nie!!JA byłam w pracy, to niesparwiedliwe;);)
Ale Charly, wiem jak sie umowimy- Tobie kliker niepotrzebny zapewne-TZ wytresowany na maxa....wiec jak będzie kliker- ja biorę, a inna nagrode Ty-ok???;):D (zakładam oczywiscie z góry wygrana;):D)

Posted

Prawidłowa odpowiedź na pytanie:

[B]Ile psów jest na tym zdjęciu?[/B]

[IMG]http://img189.imageshack.us/img189/5492/pb080114.jpg[/IMG]

brzmi: .... :eviltong::eviltong::eviltong:

Miejsce 1:
.........
Miejsce 2:
..........
Miejsce 3:
..........

I nagrody pociesznia dla: ...... ;)

No... kto się dopisuje??!! :mad:

Posted

o nie o nie, z pracy także można pisać. I to jeszcze np. narazając się na nieprzyjemności.

Ja tez nie wiem czy nie 9, bo widzę nogę, ale to raczej tylna lapa jednego z 8

spoko, możesz miec kliker-ja tam się w pozytywy nie bawię. Jak coś nie tak, do klatki i spokój.

Posted

[quote name='Charly']o nie o nie, z pracy także można pisać. I to jeszcze np. narazając się na nieprzyjemności.

Ja tez nie wiem czy nie 9, bo widzę nogę, ale to raczej tylna lapa jednego z 8

spoko, możesz miec kliker-ja tam się w pozytywy nie bawię. Jak coś nie tak, do klatki i spokój.[/QUOTE]HAhhha...no taaaaaaaaaaak...zapomniałam, ze z pracy tez mozna;);) Ale żal mi dychy;):p NA pieski wole oddać:D
A poza tym dzis byłam w takim miejscu, gdzie nie ma zasięgu- czyli na tzw zad..(piiiiiiii)......u- jestem usparwiedliwiona:):)
DIFciu...pytałam wczoraj, czy sa juz wyniki krwi Alfiniastego:):)