epe Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Madcat! Pokaż Alfika narzeczonkowi szybko,bo właśnie wysłałam mailem zdjęcia do pani do Warszawy:eviltong: Znalazłam taki wątek na "przygarnę psa" i wysłałam. Ktokolwiek da domek Alfikowi,to i tak będę zazdrosna o niego,bo to mój ulubiony psiaczek na dogo,a też go nie mogę wziąć,jak i Ty:placz: Quote
madcat1981 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='kuba123'][URL="http://www.glitterfy.com/"][IMG]http://img35.glitterfy.com/356/glitterfy132405331D36.gif[/IMG][/URL] ale jaja :crazyeye: udało się:loveu:[/quote] Średnio się udało, bo link pod Alfem prowadzi do strony z gwiazdkami;) Do rzeczy. Narzeczonek obejrzał zdjęcia Alfa. Baaaardzo mu się spodobał:loveu: On taki sam niewymiarowy jak i ja i TZ:evil_lol:Niestety, tak jak pisałam, drugi pies na stancji 20 mkw, bez samochodu, na typowym betonowym blokowisku, nadal nie mieści mu się w glowie. Trudno nie przyznac mu racji:shake::shake: Ale będę bardzo marzyc o dobrym domu dla psiaka:D Może Mikolaj mnie usłyszy? Wesołych Świąt, Cudaczku i Twym fankom również oczywiście!:loveu: Quote
kuba123 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 ja tylko "gwiazdkowałam" jego zdjęcie a nie banerek ja nie potrafię wstawiać banerków:placz::oops: Quote
Doda_ Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku 2009, może Mikołaj dzisiaj przyniesie Ci, piesku, pod choinką prezent - domek?? :cool3: Quote
gonia66 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Alfik..pieseczku...nie mogę tego zrozumieć, jak to się dzieje, że do tej pory nikt powaznie sie Tobą nie zaiteresowal:crazyeye:MAsz naprawde spora ogladalnosc na Allegro biorąc pod uwagę inne pieseczki- jestes w czolówce, pomimo, ze aukcja nie jest wyrozniona..no ale co z tego???Moja 7 letnia coreczka jest w Tobie zakochana po uszy...gdybym tylko mogla, natychmaist byłbyś u mnie...moj mąż jednak jest nieprzejednany, chociaz patrzyl na Ciebie i też się uśmiechał cieplo....mamy jednak sunię i maż nie chce słyszeć o kolejnym psie :-( No ale tyle ludzi nie ma...a chcialoby miec..A ty jestes taki psiunio do kochania i miziania...na ulicy podejrzewam, ze nie byloby czlowieka, ktory by się za Tobą nie obejrzał...wzbudzasz takie miłe uczucia jak sie na Ciebie patrzy:lol:Mam nadzieje, ze ktoś jest, kto byc moze jeszcze nie wie, ale czeka tylko na Ciebie...Po Nowym Roku zrobię Ci wyróżnione Allegro...więcej osób Cie zobaczy...podam w Allegro namiary na Twoj wątek na dogo...moze wtedy...bo nie mogę juz patrzyć, jak ciągle w miejscu stoisz Maluchu Słodki:cool3: A tak w ogole to bardzo prosze- napiszcie co u Słodziaka słychac??Gdzie jet obecnie i jak sie miewa???Będę wdzięczna..a tymczasem miziam Cie Pięknisiu..i ślę ciepłe myśli w Twoją stronę...:loveu: Quote
kuba123 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 nie wiem czy ktoś to wcześniej zrobił ale wrzuciłam Alfiątko na " grono.net-internetowa społeczność przyjaciół" Quote
zuzlikowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='kuba123']nie wiem czy ktoś to wcześniej zrobił ale wrzuciłam Alfiątko na " grono.net-internetowa społeczność przyjaciół"[/quote] Nie ważne,czy ktoś zrobił! Teraz będzie miał o jedną szansę więcej!:lol: Quote
kuba123 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 więc mogę trochę na gronie namieszać :razz: całkie zapomnialam, że jestem tam zalogowana:oops: Quote
zuzlikowa Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='kuba123']więc mogę trochę na gronie namieszać :razz: całkie zapomnialam, że jestem tam zalogowana:oops:[/quote] Mieszaj,mieszaj uczciwie!:lol: Niech Alfik znajdzie dom...dobry dom! A reszta...będzie...wybaczona:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mieszaj skutecznie! Quote
gonia66 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Ponowiłam Allegor Alfisia..jesli tym razem mu nie pojdzie- wyróżnimy aukcje następnym razem. Kurcze...mial dużą oglądalność naprawdę z "moich" wystawionych piesków największą i nawet 2 obserwujących..ale co:razz: Przypomnijcie mi cioteczki bo nie chce mi sie szukać..gdzie obecnie przebywa Alfiś??Bo jak słyszę ostatnie wieści ze schronisk to włos mi się na głowie jeży...mam nadzieję, ze Psiuniek nie jest w tym ostatnio osławionym:cool3: Quote
zuzlikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='gonia66']Ponowiłam Allegor Alfisia..jesli tym razem mu nie pojdzie- wyróżnimy aukcje następnym razem. Kurcze...mial dużą oglądalność naprawdę z "moich" wystawionych piesków największą i nawet 2 obserwujących..ale co:razz: Przypomnijcie mi cioteczki bo nie chce mi sie szukać..gdzie obecnie przebywa Alfiś??[B]Bo jak słyszę ostatnie wieści ze schronisk to włos mi się na głowie jeży...mam nadzieję, ze Psiuniek nie jest w tym ostatnio osławionym:cool3:[/quote] Cioteczki, piszcie szybko co u terapeucika,bo mnie się już też zjeżył:shake: [/B]Alfik był w schronisku w Ostródzie i...chyba nadal tam jest. Alfiku,chłopiątko,żadnych przykrych niespodzianek, proszę nie przygotowywać!!! Quote
epe Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Goniu! Alfik jest w Ostródzie- to też na O jak Olkusz! Ciotko Lidko- daj głos,co tam słychać u naszego ulubieńca? Quote
lidka_park Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 cioteczki, nic nie pisze bo nikt nie pyta o naszego przystojniaka :( [IMG]http://img529.imageshack.us/img529/8971/dscf4088ii6.jpg[/IMG] Alfiś nadal w schronisku. Cały czas mieszka w budynku, więc jest taki plus że codziennie ma krótkie spacerki, a dodatkowo w soboty z nami ma dłuższą przechadzkę:) Mam nadzieję, ze w sobote uda mi sie skombinowac nowe fotki Nowe foteczki :p [IMG]http://images24.fotosik.pl/310/c8ba92782bd6b1ebmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images46.fotosik.pl/45/f5db625e4e099084med.jpg[/IMG] [IMG]http://images27.fotosik.pl/309/44293203d5c25de1med.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 O Matko...nie mogę..jak można nie widzieć tak slicznego psa???JAk w ogóle on może tak długo czekać na domek???Toż to cudo chodzące...całe szczęście, ze mieszka w budynku....uuffff....na myśl o mrozach...chociaż jeden ciężar z serca...choć to maleńki cieżarek,...to..eh...co tu dużo gadac...Alfik!!!!!!!!!!!Do domu cholero mała....najslodsza na dogo...jesteś Jedyny i niepowtarzalny naprawdę..ORYGINAŁ NAD ORYGINAŁY...a to zdjęcie na którym robisz zajączka...szkoda, ze ucięte..jest śśśśśśśśśliczne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pixie Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='zuzlikowa']To skupione spojrzenie...:loveu::loveu::loveu: Ludzie,a Wy oczu nie macie???:shake:[/quote] JamniONku;) Alfie fiukusny...dopiero Ciebie dojrzalam:crazyeye::crazyeye::crazyeye: dzieki banerkowi:loveu: Jestes absolutnie wyjatkowy!!! Prawdziwy cud natury... Quote
lidka_park Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Alf niestety musiał opuścić budynek i trafił na wybieg... Na szczęście przyszedł odwilż Nowe fotki z sobotniego spaceru [IMG]http://images38.fotosik.pl/48/71560b9f0faee425med.jpg[/IMG] [IMG]http://images49.fotosik.pl/48/16059372ea3489c8med.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/312/a7e4b131e57b996fmed.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 O jeju,,,,:placz::placz::placz:On taki śliczny jest i tak mu dobrze z oczu patrzy...tak ufnie i radośnie spogląda na człowieka...dlaczego nikt go nie chce??Co jezcze robić żeby w końcu się udało???Teraz z budynku..na mrozy...:razz: U nas w dzień to może i odwilż ale w nocy minusowo i to sporo:-(:-(:-( Quote
zuzlikowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mój Boże!!! Ten maluch z innymi psami? Ludzie, zabierajcie go !!!! Quote
gonia66 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 oDNOWIŁAM A NAWET WYRÓŻNIŁAM TWOJE ALLEGRO MALUCHU..TERAZ TO JUZ MUSI CIĘ KTOŚ DOJRZEC.....:lol::lol::lol: Quote
lidka_park Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 dziekujemy w imieniu Alfika :Rose::Dog_run: Quote
gonia66 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Miśq słodki..dalej nic u Ciebie???MAsz wyróżnione Allegro i nikt nie dzwoni i nie pyta o Ciebie??Normalnie nie wierze...gdybym mogla- bylbys pierwszym psem w kolejce do mojego domku...nie rozumiem wiec dlaczego nikt sie nie interesuje...bylam pewna ze domek to dla Ciebie czysta formalnośc...kurdeeeeee:placz::placz::placz::placz: Quote
lidka_park Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Alfiku, jak długo jeszcze musisz czekać ??? :shake: Quote
gonia66 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 O Jezu...jaki tęskny wzrok...za kim to cudeńko tak patrzy???MA ok 1200 wejsc na Allego..1 obserwatora...i co z tego????:-( Quote
epe Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Gonia! A możesz dołożyć w ogłoszeniu allegro to nowe zdjęcie za kratami? Może wtedy ktoś się zlituje? Quote
gonia66 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Isadora7']Zawsze możesz dołożyć, ja tak robię często, nawet na dzień przed zakończeniem aukcji, jak uznam że zdjęcie warte tego by je wystawić.[/quote] Już dodałam..aukcja jeszcze trwa 2 dni..oby okazały się szczesliwe..prawie 1400 wejść...ostatnie dni są zwykle najowocniejsze..tylko czy takie będą dla Alfika???:-( Quote
Recommended Posts