EVA2406 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='gonia66']Wiem wiem Evuś, widzialam, ze pisalas:):) JAk dojda, wpisze na wątek oczywiscie:)[/QUOTE] Ja nie dopominam się o wpis, ale informuję, żebyś nie denerwowała się, że nie masz na hotelik. Quote
gonia66 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='EVA2406']Ja nie dopominam się o wpis, ale informuję, żebyś nie denerwowała się, że nie masz na hotelik.[/QUOTE]Ewus wiem przeciez, ze sie nie dopominasz, no cos Ty:):) NAwet przez mysl mi nie przeszlo:) JA się zaczynam denerwowac tak średnio, kolo 12-go, bo 15 mam wpłacać;);)..ale jakos o Ciebie się "dziwnie" nie martwiłam nawet:D PRzecież jestes tu caly zcas..i wiem, ze nie uciekniesz;):p:D Quote
MyrkurDagur Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Przelałam właśnie miesięczną deklarację na Alficzka. Quote
gonia66 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='EVA2406']Alficzek zamerdał ogonkiem i jęzorkiem Cioteczkę potraktował :eviltong:, a Gonia się uśmiecha i dalej w nas wierzy :lol:[/QUOTE]Oczywiscie, ze Gonia się uśmiecha i wierzy, bo jakżeby inaczej:):) [quote name='EVA2406']Alficzku, nikt do ciebie dzisiaj nie zajrzał, a ja ci mówię: dobranoc śliczności :sleep2:[/QUOTE] NO ja juz zaglądam- nie bylo mnie dzis caly dzien- wycieczka z dzieciakami:) Ale donosze przed spankiem, że pieniązki od EVA-40 zł i Myrkur- 20 zł są juz w skarpecie Chlopczyka naszego kochanego:):) I bardzo, bardzo dziękuje za wpłaty i pamięć kochanym cioteczkom alfisiowym:):) Quote
zuzlikowa Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A czy ktoś odzywa się z ogłoszeń?...czy nie wartałoby jeszcze poprosić cioteczki ogłoszeniowe o jeszcze kilka? Mori,a fotek Alfika świeżych przydałoby się nieco... Quote
malicja Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 wyroznilam Alfowi ponownie alegratke i probuje jeszcze raz wstawic go na adopcje.org, bo ostatnim razem cos mi nie wyszlo... Quote
asl Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Goniu dziś nadałam lakier. W poniedziałek powinny do mnie spłynąć pieniądze do Iwlajn :) za kawę (30 zł). Prześlę je od razu na konto Alficzka i dam znać. Quote
gonia66 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 [quote name='asl']Goniu dziś nadałam lakier. W poniedziałek powinny do mnie spłynąć pieniądze do Iwlajn :) za kawę (30 zł). Prześlę je od razu na konto Alficzka i dam znać.[/QUOTE]BArdzo dziękuje kochana cioteczko:) Mnie neistey wyleciało z głowy, ze mam wpłącić za przesyłke- przepraszam..dzis juz w tej chwili nie moge wejsc do banku, bo ma przerwe techniczną...:( Jutro wpłacę, albo Ty mi wysleśz na konto Alfisia o 4,20 mniej za kawusię,jak myslisz..??:) Juz robie rozliczenia kolejnych wpłat dla Słodziaka:) 10.06- Anula159- 15 zł 11.06- Yana- 50 zł (!!!!!!:):):):):)) 11.06- Granula- 15 zł 11.06- Eski- 10 zł 13.06- Gonia66(za lakier z bazarku asl- 13 zł) BArdzo, bardzo dziekujemy wszystkim kochanym i pamiętającycm o ALfiku cioteczkom, dzięki ktorym ciocia Gonia uspokoila sie na chwilkę, bo Alfiś jest bezpieczny:D Obiecuje, ze juz nie bede panikowac, bo mam tu takie pogotowie SOS, że normalnie "wióry lecą" jak jest potrzeba:):):) Będę mogła dzięki temu zapłacić za miesiąc za Alfika od razu, a potem będe się martwila, jak znaleźć kawiarenkę- ale znajdę i juz:):) Poki co- w skarpecie malucha jest 421 zł:D:D:D:D:) Quote
zuzlikowa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='malicja']wyroznilam Alfowi ponownie alegratke i probuje jeszcze raz wstawic go na adopcje.org, bo ostatnim razem cos mi nie wyszlo...[/QUOTE] Dzięki malicjo...wielkie,bo to szansa na domek a nie nastepną zimę u mori...choćby najlepszą. Quote
gonia66 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Doszły pieniążki od cioteczek: Frubka- 20 zł Ludwa (naszyjnik) 43 zł:):):) Jupi JUpi:):) MAmy juz w skarpecie bagatelka- 484 zł + 30 zł ciągle niewykorzystane na ogłoszenia(mialam zapłacic teresce Borcz za ogłoszenie Alfika, ale nie moge doprosic się o numer konta:):)) Quote
asl Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 [quote name='gonia66']BArdzo dziękuje kochana cioteczko:) Mnie neistey wyleciało z głowy, ze mam wpłącić za przesyłke- przepraszam..dzis juz w tej chwili nie moge wejsc do banku, bo ma przerwe techniczną...:( Jutro wpłacę, albo Ty mi wysleśz na konto Alfisia o 4,20 mniej za kawusię,jak myslisz..?? Goniu :) nie ma pośpiechu z tym przelewem :) Ja właśnie przed chwilą wysłałam pieniądze z bazarku kawowego, które wpłynęły od Iwlajn. Ale nie 30 zł, lecz 43 :multi: bo Ciocia Iwlajn :loveu: wpłaciła z taką nadwyżką Serdecznie jej za to dziękuję :)))) Quote
gonia66 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Zabijcie mnie...no zabijcie:( W zeszyt od razu sobie wpisalam wplaty i mialam napisac na wątku, ze przyszla wplata od GoniP za biżuterie..i wlasnie doznalam olśnienia, że nie wpisałam:( alez mi wtyd bardzo, to nie macie pojęcia:( Oczywiscie wplata od asl przyszla i od GoniP tez...zaraz napisze wszystko- bo wlasnie przyjechala coreczka;):) Quote
zuzlikowa Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 A jakieś pytanie o chłopaka było?Może ktoś zadzwonił...maila napisał? Czy jest absolutna cisza? Quote
gonia66 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 JUz wypisuje wszystko... 15.06- GoniaP- 120 zł 15.06- Asl (bazarek- islajn+ 13 zł nadwyżka)= 43 zł NA koncie Alfisia w dniu 15.06 było zgromadzone: 647 zł 15.06 Zrobiłam opłate za hotelik- 250 zł, obecnie w skarpecie chłopaka mamy 397 zł:):) BArdzo bardzo dziękujemy kochanym cioteczkom za wszystko:) NA czas wakacji się uspokoilam, Moria dzwonial do mnie sama i powiedziala, ze nie musze 15lipca wpłacać i ze jak wrócę wszystko "nadrobię"..:)Ucieszylam sie, bo wchodząc na kafejce w konto- musialabym sporo czasu na samo przepisywanie wplat i sumowanie poświęcic, a tam nie dośc, ze drogo, to jeszcze bardzo wolno i przerywa połączenie często:( Chyba, ze sie coś zmieniło:p W kazdym razie mamy zrobiona oplate i maly zapasik- do brakujących deklaracji:):) Wszystko dzięki Wam i kolejny raz kłaniam się nisko wdzięczna za pomoc.. Teraz juz tylko domku potrzeba..tylko domku.... Quote
EVA2406 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 A czy wpłata za komplecik biżuterii przyszła? Nie mam adresu do wysyłki i potwierdzenia wpłaty :razz: Quote
gonia66 Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 [quote name='EVA2406']A czy wpłata za komplecik biżuterii przyszła? Nie mam adresu do wysyłki i potwierdzenia wpłaty :razz:[/QUOTE] NO tak Ewus...wlasnie napisalam, ze przyszla- 120 zł od GoniP:)..a;e adresu do wysylki tez nie mam niestety... PRzyszly juz wszystkie wplaty bazarkowe: 43 za naszyjnik Selengi, 120 za komplecik i 43 za kawusie od cioteczki Asl:):) BArdzo dziekuję za wszystkie wplaty na konto naszego chlopaczka slicznego:):):) Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Alfiku, pyta ktoś o Ciebie?...czy jest jakiś odzew na ogłoszenia? Ogłoszeń nie było za wiele...trochę jest,ale to jednak przy tej ilości psów jednak może być za mało...mozeby wykupić pakiecik ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym? 50ogłoszeń kosztuje 15zł...a chodzi chyba nam o to by Alfiś znalazł dom...jak najszybciej dom? Zastanówmy sie proszę nad ta możliwościa...ON STANOWCZO NAJBARDZIEJ POTRZEBUJE DOMU... Quote
gonia66 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='zuzlikowa']Alfiku, pyta ktoś o Ciebie?...czy jest jakiś odzew na ogłoszenia? Ogłoszeń nie było za wiele...trochę jest,ale to jednak przy tej ilości psów jednak może być za mało...mozeby wykupić pakiecik ogłoszeń na bazarku ogłoszeniowym? 50ogłoszeń kosztuje 15zł...a chodzi chyba nam o to by Alfiś znalazł dom...jak najszybciej dom? Zastanówmy sie proszę nad ta możliwościa...ON STANOWCZO NAJBARDZIEJ POTRZEBUJE DOMU...[/QUOTE]Moim zdaniem jak najbardziej tak- wykupic, tym bardziej, ze ja wciąz mam "w zanadrzu" 30 zł na ogloszenia od Malicji..Pisalam kilka razy do TERESY BORCZ o numer konta- niestety nic nie mam..:)Ale nawet, jesli sie zgłosi po kaske- to i tak 15 zł nie bedzie majątkiem w porównaniu z tym, co moze sie wydarzyc po ogloszeniach. Jesli sie zgodzicie, to podaj namiary na bazarek, albo sama zamow, a mi wyslij numer konta do przelewu:) Quote
Yana Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ten pakiecik ogłoszeń to bardzo dobry pomysł, jestem jak najbardziej za :-) Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='gonia66']Moim zdaniem jak najbardziej tak- wykupic, tym bardziej, ze ja wciąz mam "w zanadrzu" 30 zł na ogloszenia od Malicji..Pisalam kilka razy do TERESY BORCZ o numer konta- niestety nic nie mam..:)Ale nawet, jesli sie zgłosi po kaske- to i tak 15 zł nie bedzie majątkiem w porównaniu z tym, co moze sie wydarzyc po ogloszeniach. Jesli sie zgodzicie, to podaj namiary na bazarek, albo sama zamow, a mi wyslij numer konta do przelewu:)[/QUOTE] Niestety mam tak gigantyczny problem z wejściem na dogo od 3 dni...dziś mi sie udało ledwie wejść na dwa wątki...teraz wybiło mi już 3 raz tego posta...może w końcu uda się! Poszukam bazarku...wiem,że widziałam go u MyszkiMiki...popytam dziewczyny i wrzucę watek,by czasem nie stracić okazji przez moje niemożności w wejściu na dogo...zaraz spróbuję... A swoją drogą...co się znowu z dogo dzieje???...kompletnie jestem załamana,a tyle roboty czeka...:oops: [B]Znalazłam bazarek ogłoszeniowy MyszkiMiki...wstępnie zarezerwowałam pakiecik ogłoszeń dla Alfika,zapowiadając,że wpadniecie i oficjalnie już zamówicie(sory-ze względu na ostatnie kłopoty z dogo i brak czasu,boję się zawalić tę szansę Alfisiowi)...tu jest link do bazarku i strony gdzie rezerwowałam pakiecik... [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA%21-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-%21%21%21-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=14916065#post14916065"]http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=14916065#post14916065[/URL][/B] [B] Goniu...wejdź proszę i zamów oficjalnie już...myślę,że to szansa,którą warto wykorzystać...tak bardzo chciałabym,by Alfiś miał już swój domek i człowieka...[/B] Quote
madcat1981 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ja jko darczyńca;) też się oczywiście zgadzam. Dziewuszki, wymieniajcie się szybko mailami i telefonami, bo doświadczenie uczy, że po takich awariach dogo znów padnie na kilka dni:roll: A jak wchodzicie na główną stronę to wyświetla wam się wszystko prawidłowo? U mnie wczoraj miałam tylko napis, że strona należy do jakiegoś hmmmm chyba sebasto i , że on kocha Sonię :D Jak na atak hakerski to bardzo zabawne;) Quote
zuzlikowa Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Niestety jakieś dziwa mi się porobiły...miało być z cytatem,a wyszła edycja...dlatego wklejam raz jeszcze by nic nie umknęło...już bez cytatu!!! Z[SIZE=4]nalazłam bazarek ogłoszeniowy MyszkiMiki...wstępnie zarezerwowałam pakiecik ogłoszeń dla Alfika,zapowiadając,że wpadniecie i oficjalnie już zamówicie(sory-ze względu na ostatnie kłopoty z dogo i brak czasu,boję się zawalić tę szansę Alfisiowi)...[B]tu jest link do bazarku i strony gdzie rezerwowałam pakiecik...[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA%21-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-%21%21%21-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=14916065#post14916065"]http://www.dogomania.pl/threads/184745-Wielki-BAZARRRRO-OG%C5%81OSZENIA!-Ca%C5%82y-pakiet-TYLKO-15z%C5%82-!!!-Na-wrzesi%C5%84skie-psiaki.31.07?p=14916065#post14916065[/URL] Goniu...wejdź proszę i zamów oficjalnie już...myślę,że to szansa,którą warto wykorzystać...tak bardzo chciałabym,by Alfiś miał już swój domek i człowieka...[/SIZE] Quote
gonia66 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dobra, wpadam tam i zamawiam:) Dogo ostatnio robi sobie jajca jakich mało..za każdym razem, jak cos otwieram, albo pisze boję sie, ze sie nie uda...no ale probuje..:) JAK zamowie, to napisze Wam cioteczki:):) Quote
Recommended Posts