Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No dobrze, widzę że rozpętałam "III wojnę światową :wink: ".
Mam nadzieję że do piątku coś będzie wiadomo, bo od soboty mnie nie ma i wracam dopiero 22.VIII.
Trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji!!!

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='daga10011']Kara-jesli ci sie nie uda a poswiata zalatwi sterylke w Wawie-to limuzyna moja gotowa :D .limuzyna troche zdelozowana jak wiecie-ale jezdzi :roll: ...chyba :lol: .A skladka nadal aktualna i na to nie powiesz nie-prawda??????????[/quote]
Ta twoja limuzyna to by tyle wychlała,że w Poznaniu byście 10 kotów wysterylizowały :lol: :lol:

Posted

Poświata - musisz pamiętać, że KaraTC nie jest dorosła, nie ma smaochodu, etc. to nie jest takie proste jak się ma 16-17 lat i jest się całkowicie zależnym od Mamy :( Teraz już nie jest z tym sama - my Jej pomożemy i damy radę kotki wysterylizować - byłoby super, jakby udało się ciachnąć też kocury - zawsze to będzie mniej kociaków u sąsiadów :roll:

KaraTC napisz ile masz tych kotów wszystkich?

Poświata ząłożyłaś wątek na miau?? bo ja tam na codzień nie siedzę więc trochę ciężko się tam poruszać :oops:

Posted

Więc jest jeden z dorosłych jest jeden kocur, i 3 kotki. Ostatnio jedna znikła bo były 4 :( i jest jest jeszcze jedna kotka ale nie da rady sie jej złapać przychodzi bardzo żadko i jest strasznie zdziczała.

Malawaszka tu nic od mamy nie zależy, tylko finanse. Ale jutro zacznę szukac odoby co pujdzie na ten podstęp z meldunkiem :wink:

A jak już mam pecha z kotami to przyszła kotka jedna i ugryzła ją osa czy pszczóła idę jutro z nią do weta bo opuchła jej szyja....

Posted

Kara-to wybadaj te ceny i jak pomocy to wolaj-my wszystcy wolimy sie zlozyc i juz nie bedzie niechcianych kaciatek-nie to,zeby moja corcia niechciana byla :P ...tu akurat sie ciesze ze jest..ale fakt-trzeba cos zrobic-nie zarobisz na nie i szkoda maluszkow :cry: .

Posted

[quote name='malawaszka']Poświata ząłożyłaś wątek na miau?? bo ja tam na codzień nie siedzę więc trochę ciężko się tam poruszać :oops:[/quote]
A owszem, stamtąd pochodzą te informacje.
Chyba na nic więcej nie możemy liczyć, ale może odezwie się na Miau jeszcze jakaś poznańska dobra dusza :P .
KaRa i pamietaj, że jak już znajdziesz poznańską pomoc :wink: to musisz wszystko dopiąć na ostatni guzik, z najmniejszymi szczegółami. Ale młodzieży nie muszę chyba uczyć bajerować :P

Posted

Moją mamą właśnie myśleliśmy kto by nam mógł pomysł i mamy osobe tylko musimy się jej spytać! Jest to mojej mamy koleżanka w średnim wieku, sama ma psa z schroniska, dokarmia bezpańskie koty i jeszcze mieszka w dzielnicy gdzie jest mnóstwo bezpańskich kotów więc może się udać. Trzymajcie kciuki,żeby się zgodziłą! Ale czy oni dadzą mi te koty???

Posted

Kara - ja myślę że dadzą - bo przynosi je na sterylkę osoba - wolontariusz i ta osoba je odbiera i wypuszcza tam gdzie mieszkają - tak przynajmniej mi się wydaje - więc mogłabyś z tą Panią pojechać i oddać na zabieg i odebrać po zabiegu :kciuki: czekamy na relacje - w końcu to też bezpańskie kociaki były :fadein:

Posted

[quote name='KaRa_TC']Moją mamą właśnie myśleliśmy kto by nam mógł pomysł i mamy osobe tylko musimy się jej spytać! Jest to mojej mamy koleżanka w średnim wieku, sama ma psa z schroniska, dokarmia bezpańskie koty i jeszcze mieszka w dzielnicy gdzie jest mnóstwo bezpańskich kotów więc może się udać. Trzymajcie kciuki,żeby się zgodziłą! Ale czy oni dadzą mi te koty???[/quote]
no to ja trzymam :D

Posted

Jutro zadzwonie do schroniska, i wypytam się o to szerzej.

Słuchajcie Rudej coraz bardziej puchnie szyje a bo lezy koło mnie, to jest twarde, boję się,że to bardziej jej ta szyja opucnie, co zrobić żeby zmiejszyć opuchlizne???

Posted

[quote name='KaRa_TC']Jutro zadzwonie do schroniska, i wypytam się o to szerzej.

Słuchajcie Rudej coraz bardziej puchnie szyje a bo lezy koło mnie, to jest twarde, boję się,że to bardziej jej ta szyja opucnie, co zrobić żeby zmiejszyć opuchlizne???[/quote]

jak to po ugryzieniu sprobuj podac wapno jak masz w domu (wapno jest odczulajace)

Posted

Już dawno przeszukałam apteczkę i nie ma wapńia :o Jak zawsze było to nie ma :-? Ale i tak najgorzej nie wygląda, z rana pojade do weta

Posted

octem zrobiłąm i teraz kot śmierdzi ale czego się nie robi, poszukam witaminy C bo napewno to jest bo ostatnio kupiłam.

Żeby mod nie zamkną tematu fotki
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/beigi/k9.jpg[/img]
grubokoścista
[img]http://i7.photobucket.com/albums/y255/sabaera55555/beigi/k41.jpg[/img]

Posted

[quote name='malawaszka']i dobrze tak ma być :klacz: Evelina zrobiła pokazówkę i od rzu są efekty :lol:[/quote]
heheh i to jakie syscy sie boja Eveliny :)