KaRa_ Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 Saba sunia wzieta pare lat temu z schroniska Spike niestety syn Saby Delta Era schroniskowa Mały wilkołak :D Sharon Quote
carotina Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 mały wilkołak :wink: jest ekstra :D Quote
aleb Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 :) Jakiej rasy są te pieski? Śliczne są Quote
KaRa_ Posted September 16, 2004 Author Posted September 16, 2004 Aleb to wszystko to kundle są :lol: ale tak nie officjalnie ludzią mówię że to klepie australijski (przypominają tą rase), albo mówię że polski husky :lol: :lol: Quote
aleb Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 A, myślałam, ze to rasowe, ale bardzo piękne :P Quote
Ag@tA Posted September 16, 2004 Posted September 16, 2004 KaRa psiaki są fantastyczne, a najlepsza jest Sharon. Buzki dla psiaczków. Quote
KaRa_ Posted September 17, 2004 Author Posted September 17, 2004 No wreście zaczoł mi działać album więc wstawiam więcej zdjęć czekoladek :) Faceci jeden mój drugi już nie mój :lol: (mój przystojniejszy bo ciemniejszy :evilbat: ) Spike to dopiero facet, taki wysportowany i takie piękne oczka ma :D A tutaj piękna dama czyli Delta :wink: Tutaj sobie zwiedza teren budowy 8) Deltunie każdy umie rozpoznać po zakręconej końcówce ogona :lol: Zgadnijcie który pies to Mezo a który Delta :evilbat: Będzie nagroda za dobrą odpowiedz :D Hehe i znów moja modelka Delta Latający Mezo i Spikie :lol: Hehe Mezo to skoczny pies :-? Trójeczka, a gdzie jest czwarta Saba? Ooo odwiedziła nas Saba :) Quote
KaRa_ Posted September 18, 2004 Author Posted September 18, 2004 Jejku bo bym o Erze zapomniała to teraz z nią 3fotki :wink: Trzepie głową na boki :) Jak wiadomo królewna musi spać na łożu :lol: :lol: Widać, że jej dobrze jest :) Tak spokojnie spała sobie Sharon... ale do czasu bo odwiedziły ją goście... Hehe ale później i ona ich odwiedziła :evilbat: Dziś spróbuje ciekawsze zdjęcia zrobić, bo tu gdzie mieszkam trudno o ładne i fajne zdjęcia :-? Quote
dbsst Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 kurna nie wiedzialam ze psy tak wysoko lataja ;) Quote
KaRa_ Posted September 26, 2004 Author Posted September 26, 2004 Trzeba coś zdjęć dołozyć :) Ercia z swoją ulubioną zabawką czyli więzłem :lol: Oj chyba nie zdążyła go złapać... :wink: Nie wszystko z ziemi jest gorsze :lol: Ktoś spał ale nie długo... bo z Erą obudziliśmy żeby Sharon przyłączyła się do zabawy :evilbat: Molestowanie poduszki? :evilbat: Oj nie ładnie :lol: Czas na zmiane zabawki Co za kłótnie... Quote
adda Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 :) Jakiej rasy są te pieski? Śliczne są To chocolate dog. Quote
Dalia Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Kara duża ci ta pannica rośnie, a jaka śliczna!!!! :D :D Quote
KaRa_ Posted September 26, 2004 Author Posted September 26, 2004 Kara duża ci ta pannica rośnie, a jaka śliczna!!!! :D :D Sharon wczoraj skończyła 3miesiące i niedługo przerośnie Ere :o Quote
Dalia Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Przyznaj się kim był tatuś? Na pewno nie wyżłem...? 8) :wink: Quote
KaRa_ Posted September 26, 2004 Author Posted September 26, 2004 Raczej nie mógł być to wyżeł ponieważ w okolicy nie ma żadnego psa tej rasy 8) Quote
JustynaJK Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 śliczne psiaki i o ciekawym,mało spotykanym maszczeniu Quote
Weron_ciau Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Fotki są świetne! Za zwierzyniec big up! Quote
kate_m. Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Ale mi się te czekolady podobają. W cieniu wyglądają jak czarne-podpalane, ale za to w słońcu--super :) A nie są to przypadkiem jakieś klony, bo takie nie do odróżnienia? :lol: :wink: Quote
anetta Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Kete_m, juz byly gdzies takie sugestie z tymi klonami :lol: Quote
kate_m. Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Hehe, widzę ze nie ja pierwsza się nad tym zastanawiam :) I przy okazji proszę o więcej fotek "klonów" :D Quote
KaRa_ Posted October 12, 2004 Author Posted October 12, 2004 Przez jakiś czas nie moge wkleić nowych zdjęć ponieważ internet mi troche szwankuje...A tyle fajnych fotasków zrobiłam, że jest co pokazywać...no ale cóz Quote
Recommended Posts