Jump to content
Dogomania

Grocie, masz dom ... nie tylko w murach budynku, ale w sercach Twoich opiekunów ...

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='JustynaM.']kurcze w tym hoteliku dalej nikt nie odbiera,na maila tez nie odpisali[/quote]

dodzwoniłam się i krótko

proszę przywieźć psa :)

Jeszcze czekam na wiadomość od Pati bo nie odpisała, tak jak malagos ale każda z nas ma masę pracy więc wiadomo, czasem 24 na dobe to za mało. Chcę jeszcze z Pati porozmawiać i będziemy podejmować decyzje :)

Posted

[quote name='albiemu']dodzwoniłam się i krótko

proszę przywieźć psa :)

Jeszcze czekam na wiadomość od Pati bo nie odpisała, tak jak malagos ale każda z nas ma masę pracy więc wiadomo, czasem 24 na dobe to za mało. Chcę jeszcze z Pati porozmawiać i będziemy podejmować decyzje :)[/QUOTE]

wiecie co dziewczyny aż mi łezki szczęścia poleciały!!!!!!!
Jesteście wspaniale cioteczki!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

no nic ... z uporem maniaka dzwoniłam do Pati i bezskutecznie :(

Rozmawiałam z Panem z hoteliku - bardzo konkretny ale z wielkim sercem. Sprawa toczy się dalej, muszą wystawić Grocikowi weci książeczkę, historię choroby - to juz załatwione własnie bo dzwoniłam - aby w razie czego wiedzieli jak kontynować leczenie Grota.
Karmę zamówiłam z Royala dla niego już w gabinecie który go prowadził bo stwierdzili, że dla Grota będzie najlepsza.

Grot będzie w hoteliku ale nie w boskie na zewnątrz a ocieplanym pomieszczeniu ze spacerkami tak jak psiak domowy :)
Będzie mu dobrze słuchajcie ....

Liczą nam 15,00 zł dobę tak więc naprawdę jest dobrze :)

JAK JA SIĘ CIESZĘ!

No nic, musze jeszcze dogadać co trzeba, załtwić na tip top i ruszaj Grocie w lepsze ! :) Transport, jeszcze ... transport ...

Posted

:lol:Krolewiczunasz ...juhu , teraz bedzie ci o niebo lepiej! Cioteczki , ktore deklarowaly comiesieczna pomoc napewno nie zawioda, ja tez obiecalam 20 co miesiac i mam nadzieje sie wywiazywac.Nie straszna juz bedzie zima Grociowi ,no cudnie , cudnieeeee:multi: