Nadziejka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Czarny krolewiczu nasz ,wytrzymaj kochany Quote
JustynaM. Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 kurcze w tym hoteliku dalej nikt nie odbiera,na maila tez nie odpisali Quote
albiemu Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 [quote name='JustynaM.']kurcze w tym hoteliku dalej nikt nie odbiera,na maila tez nie odpisali[/quote] dodzwoniłam się i krótko proszę przywieźć psa :) Jeszcze czekam na wiadomość od Pati bo nie odpisała, tak jak malagos ale każda z nas ma masę pracy więc wiadomo, czasem 24 na dobe to za mało. Chcę jeszcze z Pati porozmawiać i będziemy podejmować decyzje :) Quote
Nadziejka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Juz bedzie lepiej , tylko lepiej krolewiczu:kciuki: Quote
JustynaM. Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='albiemu']dodzwoniłam się i krótko proszę przywieźć psa :) Jeszcze czekam na wiadomość od Pati bo nie odpisała, tak jak malagos ale każda z nas ma masę pracy więc wiadomo, czasem 24 na dobe to za mało. Chcę jeszcze z Pati porozmawiać i będziemy podejmować decyzje :)[/QUOTE] wiecie co dziewczyny aż mi łezki szczęścia poleciały!!!!!!! Jesteście wspaniale cioteczki!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
albiemu Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 no nic ... z uporem maniaka dzwoniłam do Pati i bezskutecznie :( Rozmawiałam z Panem z hoteliku - bardzo konkretny ale z wielkim sercem. Sprawa toczy się dalej, muszą wystawić Grocikowi weci książeczkę, historię choroby - to juz załatwione własnie bo dzwoniłam - aby w razie czego wiedzieli jak kontynować leczenie Grota. Karmę zamówiłam z Royala dla niego już w gabinecie który go prowadził bo stwierdzili, że dla Grota będzie najlepsza. Grot będzie w hoteliku ale nie w boskie na zewnątrz a ocieplanym pomieszczeniu ze spacerkami tak jak psiak domowy :) Będzie mu dobrze słuchajcie .... Liczą nam 15,00 zł dobę tak więc naprawdę jest dobrze :) JAK JA SIĘ CIESZĘ! No nic, musze jeszcze dogadać co trzeba, załtwić na tip top i ruszaj Grocie w lepsze ! :) Transport, jeszcze ... transport ... Quote
Miśka84 Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Grocik bedzie lepiej! :multi::multi::multi: Quote
halcia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Tylko czy kiedyś przyszłościowo znajdzie sie dom,nie buda dla psiaka,bo choremu nie można mieszac raz tak,raz tak Quote
Nadziejka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 :lol:Krolewiczunasz ...juhu , teraz bedzie ci o niebo lepiej! Cioteczki , ktore deklarowaly comiesieczna pomoc napewno nie zawioda, ja tez obiecalam 20 co miesiac i mam nadzieje sie wywiazywac.Nie straszna juz bedzie zima Grociowi ,no cudnie , cudnieeeee:multi: Quote
JustynaM. Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Czy już coś wiadomo konkretniej cioteczki? Quote
Nadziejka Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Grociu juz niedlugo:lol: Co u Grota slychac? Quote
JustynaM. Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie było mnie bo byłam w weekend szkole ,a tu takie dobre wieści!!!!! Grociku jak się cieszę!!!!:loveu: Quote
Neczka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Z tego co wiem, to kiedy będziemy mieć transport, Grot pojedzie do hoteliku :) Quote
Nadziejka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 :happy1::happy1:Krolewiczu trzyyymaaam mooocnooo! Quote
Neczka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Grociu dziś miał wyjechać, więc już pewnie w drodze... ;):) Quote
JustynaM. Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 ojejku ale wieści!!!!!!!!!!!!!!!! Grociku kochany czekamy na wiesci Quote
Nadziejka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jeju no [B]Czekaaamyyy!Cioteczki , jak i co ...o matko ,czarnuszek kochany:lol:[/B] Quote
Nadziejka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 I Jak cioteczki, czy juz wczoraj rzeczywiscie krulewicz pojechal? Jak Grociu :thumbs: Quote
JustynaM. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 czekamy na wieści czy wczoraj udało się zawieść Grota? Quote
Neczka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Z Grotem jechała Albiemu, do niej pytania... :eviltong: Quote
JustynaM. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Albiemu zapewne wszystko nam napisze jak znajdzie czas ,jesteście wspaniale cioteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
SZPiLKA23 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pewnie dopiero jutro bo Kasia ma teraz neta tylko w pracy Quote
Recommended Posts