Jump to content
Dogomania

Kurduple z Trojmiasta.Terierowaty Specjal nadal bezdomny :(

Recommended Posts

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znam tylko numer czarnego maluszka (jest naprawde maluszkiem 07/09)

Wampirello,na razie nie ma imienia,pewnie tak sie nazywac nie bedzie ;)

Oba pieski sa nakolankowe,milutenkie,sam miod.Łagodne,skupione na czlowieku,przy czym czarnuszek potrzebuje natychmiast wyjsc do domu-bardzo przezywa porzucenie.

Posted

Oj tak Specjal jest specjalny! Kiedy pierwszy raz zapinałam mu obroże burczał ze zniecierpliwienia, to cud że mnie nie kąsnął:evil_lol: lubi spacery, jest mocnym psem, znaczy takim twardzielem, niby kurdupel ale zapewniam że w razie czego jest sie czego bac, na jednym ze spacerów podszedł do mnie chlopak pytając o coś - to go Specjal przywitał:evil_lol: chłopak odskoczył i grzecznie pytał z daleka:lol: jest małym psem, ale super obrońcą, trzeba umieć z nim być bo ma mocny charakter i tak jak brazowa mówi nie można się mu wkupić jedzeniem tylko osobowością czy postawą dla mnie to cenne

Posted

Spotkałam Panią z Daktylkiem i będzie bardzo ok:))) Ma swoje zabawki, miseczki, legowiska ale śpi pod łóżkiem syna. Nie szczeka jak zostaje sam w domu, chodzi na spacerki i jest bardzo kochany przez cala rodzinę. Nie wiem co by się miało stac by się to zmieniło :multi:

Posted

[quote name='brazowa1']

On naprawde mi przypomina Patrzalke. A poza tym jakie to rzesz mac niesprawiedliwe - na przodozgryz u pekinczyka juz nikt by tak nosem nie krecil, a u takiego biedaka sie smieja...

Posted

[quote name='brazowa1']wiesz,ze my sie smiejemy,to jeszcze nic.Niedawno jedna pani powiedziala,ze on wyglada dla niej groznie......przez te zęby.

Oczywiscie, wiadomo przeciez ze jak czegos nie widac to znaczy ze tego nie ma - czyli pies ze schowanymi zebami jest niegrozny...
Ciekawe czy dlatego go oddali - bo groze budzil :crazyeye: albo moze nie bylo sie czym pochwalic.

(Ja naprawde nie moge miec psa teraz, chyba ze sie rozwiode...)

Posted

ostatnio byl takie cudak-cudak, schronie na Kokoszkach.Kukazowaty z cala szczeka na wierzchu,makabra doslownie i nestor polskiej piosenki,pan Krawczyk z małzonka sie zdeklarowali,ze go chca.Tylko tak sobie mysle...czy oni przemysleli sprawe,jaki ten piesek bedzie wobec ich pieska (samca) i dlaczego,czekaja,aby pies przeszedl jakas tam operacje w schronie,nie moga go zoperowac u siebie,na swoj koszt?
Sensacyjna wiadomość,ze panstwo Krawczykowie chca tego psa,ogloszono w mediach.I to akurat dobrze,niech robia reklame schroniskowcom.Moze na fali łaski dla "zgryzowcow" poszczesci sie naszemu?

Posted

niestety jest nowy kurdupelek.Czarny,żuczkowaty.
Olek zajal miejsce po Daktylku.Troche na pierwszy rzut oka sa podobne,wiec jak zobaczylam Olka w tym boksie,to w pierwszym odruchu chcialam zaklac :cool1:
Po Wampirka powinna sie ustawic kolejka-MIŁY,MIŁY PIESEK