Dynamique Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='BobowitaMW'] nio. :) Jesli Lucek ma się już dobrze, to tez możecie wpaść. :)[/quote] My idziemy do HOP-A ćwiczyć strefki :cool3: Quote
Lucky. Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Dominika a nie chcesz w piątek też do Hopa przyjechać ? Bo ja się wybieram a sama nie bardzo chcę iść ;p A tak a propo nic nie mówcie przy moich rodzicach o Głębokim :D Quote
BobowitaMW Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Lucky.'] A tak a propo nic nie mówcie przy moich rodzicach o Głębokim :D[/quote] Spoko, spoko. ;) Będę milczeć jak grób. :cool3: :eviltong: To jak, na 17? :) [quote name='Dynamique']My idziemy do HOP-A ćwiczyć strefki :cool3:[/quote] Aha, rozumim. :cool3: [quote name='cockermaister'][CENTER]Hejooo :bye: :hand: :bye: :hand: :bye: :hand: :bye: :hand: :bye: :hand: :bye: :hand: :bye: :hand: :bye: [/CENTER] [/quote] Hejka! :hand: Quote
BobowitaMW Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Izuuus']Wszyyyyyystkie fotki obejrzałąm :loveu:[/quote] Podziwiam za wytrwałość! ;) Quote
BobowitaMW Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Dynamique']Co tam u Was ? ;)[/quote] A wszystko dobrze. :) Oczekujemy obozu. :loveu: :multi: A u Was? :) Quote
Dynamique Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='BobowitaMW']A wszystko dobrze. :) Oczekujemy obozu. :loveu: :multi: A u Was? :)[/quote] Szukam rodowodu i się chyba załamie :placz::placz::placz: Quote
BobowitaMW Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Dynamique']Szukam rodowodu i się chyba załamie :placz::placz::placz:[/quote] Powodzenia! :) Quote
Dynamique Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='BobowitaMW']Powodzenia! :)[/quote] Nigdzie go nie ma... coś mnie trafi normalnie :placz::placz::placz: Quote
BobowitaMW Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 Wczoraj wróciłyśmy z obozu Fortowego. :loveu::loveu: Było tak genialnie, że aż brak mi słów. :loveu: Jedyne co mi się nie podobało, to to, że tak szybko te 5 dni zleciało!! :placz: Ja chcę jeszcze raz!!!!!!!!!! :loveu: Zdjęć nie mam bo... zostawiłam kartę pamięci w komputerze.... :angryy: Ale było kilka aparatów, także może jakaś jedna fotka będzie. :cool3: Pochwalimy się jeszcze, że na obozowych zawodach, w naszej kategorii (czyli M, przeszkody od 1 - 17, czyli wszystkie) zajęłyśmy DRUGIE miejsce!! :multi::multi: :loveu::loveu: A teraz informacja mniej fajna. Kika ma na ogonie guza. :-( We wtorek o 11:00 usuwamy. Wcześniej wet nie miał wolnego terminu. :-( To już drugi guz w tym roku! :placz: Tym razem oddam go na histopatologię. Muszę wiedzieć co to za dziadostwo. :shake: No i stracimy wtorkowy trening!! :placz::placz: Quote
Lucky. Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Na reszcie wróciłyście ! :loveu: Fajnie że było fajnie następnym razem jade z wami ;d I fotki chcemu ;p Quote
BobowitaMW Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Lucky.']Na reszcie wróciłyście ! :loveu: Fajnie że było fajnie następnym razem jade z wami ;d I fotki chcemu ;p[/quote] No! Koniecznie! :loveu: A fotki nie zależą ode mnie. :shake: Quote
BobowitaMW Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Lucky.']Już widziałam jedą fotkę Kiki i Fuksa :loveu:[/quote] To ja podam nawet link do tego zdjątka :cool3: [url]http://i724.photobucket.com/albums/ww246/dzynks1/oboz%20KA%20Fort%202009/d7.jpg[/url] Quote
Agnieszka & Figo Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 To kiedy na zawody?? :cool3: Fisiek za to rozkaszlał mi się nad morzem :shake:. Szaleje jakiś obrzydliwy wirus... Będziemy trzymać kciuki i pazurki za Kikę. [SIZE=1]i czekam na dłuuuuugie sprawozdanie z obozu na priv :evil_lol:[/SIZE] Quote
BobowitaMW Posted July 24, 2009 Author Posted July 24, 2009 [quote name='Agnieszka & Figo']To kiedy na zawody?? :cool3: Fisiek za to rozkaszlał mi się nad morzem :shake:. Szaleje jakiś obrzydliwy wirus... Będziemy trzymać kciuki i pazurki za Kikę. [SIZE=1]i czekam na dłuuuuugie sprawozdanie z obozu na priv :evil_lol:[/SIZE][/quote] Kiedy? Na 99% Wrocław, Poznań (o ile się odbędą). Myślę nad Wa-wą. W końcu mam tam wujka... :cool3: No i znajomi z obozu... Jeszcze się namyślę. Ale GDZIEŚ pojedziemy. Chciałam Legnicę, ale nie mam z kim jechać, a gdy jest Sopot siedzimy nad jeziorem. :placz: Biedny Fisio. :shake: Mam nadzieję, że Kika się uchowa. Jeszcze tylko tego nam brakuje! :shake: [SIZE=1]zaraz się za nie biorę :cool3:[/SIZE] Quote
Dynamique Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Co do Wrocławia dam ci info na dniach ;););) Weź jutro na trening aparat i porób filmiki !!!! :p Quote
BobowitaMW Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='Dynamique']Co do Wrocławia dam ci info na dniach ;););) Weź jutro na trening aparat i porób filmiki !!!! :p[/quote] Dobra. :) Aparat wezmę. Tym razem z kartą :lol: :roll: :lol: Quote
Dynamique Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='BobowitaMW']Dobra. :) Aparat wezmę. Tym razem z kartą :lol: :roll: :lol:[/quote] Ok. Przyniose ci tą książke co daaawno temu pozyczyłam i furminator :p Quote
Izuuus Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Witamy po przerwie.. Trzymam mocno kciuki za zdrówko Kiki! :loveu: Quote
BobowitaMW Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 [quote name='Izuuus']Witamy po przerwie.. Trzymam mocno kciuki za zdrówko Kiki! :loveu:[/quote] Witamy i dziękujemy. :) [quote name='Dynamique']Ok. Przyniose ci tą książke co daaawno temu pozyczyłam i furminator :p[/quote] Super! Hmm... Faktycznie pożyczałam Ci książkę! Zapomniałam! :lol: A zastanawiałam się nawet gdzie ją posiałam. :lol: Quote
Dynamique Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 [quote name='BobowitaMW']Witamy i dziękujemy. :) Super! Hmm... Faktycznie pożyczałam Ci książkę! Zapomniałam! :lol: A zastanawiałam się nawet gdzie ją posiałam. :lol:[/quote] Ja też już zapomniałam o niej bardzo dawno. A ostatnio sprzatam i patrze... o kurcze. Książka Gosi :lol: Quote
Recommended Posts