Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie będę pisała wiele, bo żadne słowa nie oddadzą tragedii tego psa.
Zresztą zdjęcia mówią same za siebie...
Primo w czerwcu był jeszcze pięknym, zdrowym psem... a teraz ?
Zrezygnowany, wychudzony i okaleczony. Okaleczony fizycznie i psychicznie.
Boi się ludzi, boi się smyczy. Wygląda na to że tak naprawdę nikt nigdy go nie kochał... bo co to za miłość która się kończy i skazuje na cierpienie ?
[CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]Primo pilnie potrzebuje domu tymczasowego[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=5]
[/SIZE][LEFT][SIZE=5][SIZE=2][COLOR=Black]on nie da rady w schronisku, poddaje się, nie ma siły, nie ma nadziei że będzie lepiej, że jest po co żyć :-(.[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
Pomóżcie proszę...
Primo ma około 7 lat, to przecież pies w kwiecie wieku
[B]Zdjęcie z czerwca :[/B]
[IMG]http://schronisko.ustronet.com/images/stories/easygallery/327/1213134161_tn_P1050203.JPG[/IMG]
[SIZE=5][B]Zdjęcia aktualne[/B][/SIZE] :-(:placz: :
[IMG]http://img80.imageshack.us/img80/4746/tnp1100729rh1.jpg[/IMG]
[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/2876/tnp1100728ka1.jpg[/IMG]

On nie ma już [COLOR=Red][B]ŻADNYCH[/B][/COLOR] szans w schronisku...
[/LEFT]
[/CENTER]

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tym kojcu mieszkają w sumie 4 psy, trudno stwierdzić, czy inne go nie dopuszczają do miski, czy są inne powody, ale jedno jest pewne - on marnieje w oczach!!!

Posted

ma ogłoszenia na :
allegratka
gumtree - Warszawa/Kraków/Katowice/Wrocław
adopcje.org
petworld.pl
pajęczyna.pl :
Katowice/Warszawa/Opole/Bielsko-Biała/Wrocław/Częstochowa/Rybnik.

no i komputer mi się zbuntował, później dodam go jeszcze na inne portale ale gdyby ktoś mógł mu allegro zrobić to było by super
Dea Ty masz kontakty w Głosie Ziemi Cieszyńskiej, nie dało by się tam coś krótkiego o Primo wcisnąć ?

Posted

Ehhh... a chłody coraz większe :-(

Kolejne ogłoszenia na :
pchlitarg.info.pl
petsy.pl
adopcjapsa.pl
bono-polska.pl
animalia.pl

Przez weekend zajmę się ogłoszeniami na stronach gdzie trzeba się rejestrować :roll:

Ponownie proszę o allegro dla Primo :razz:

Posted

Kurcze ja nie wiem:shake:, wygląda na to, że któryś z psów go atakuje, ale te co są z nim w kojcu raczej spokojne są. Była tam owczarek podobno dominant, ale od tygodnia ma już dom, a ten biedak ma kolejne zadrapanie na pyszczku. Najgorsze, że nie ma go gdzie przenieść, wszędzie po kilka psów w kojcach.

Posted

moje propozycje banerkow..smutny ten piesio:(:(
matko kochana te starsze pieski maja niestety gorzej,a takie najbardziej sa kochane..porobie pieskowi ogloszenia a noz widelec

dlatego prosze mi podac na pw moze czyjes dane tzn telefon kontaktowy i miejsce przebywania pieska

Posted

Czy ktoś mógłby skleić zdjęcia psinki w jedno...ja nie mam programu a chciałabym wstawic na nk...nie mam za dużego doświadczenia ale jak ktoś da mi potrzebny tekst to moge zrobić allegro...

Posted

anetek100 super bannerki, mogłabyś wkleić link jaki trzeba wkleić do podpisu żeby był banner ? Bo ja jestem ciemna w te klocki :oops:

Beata19: tutaj są sklejone zdjęcia, w linku jest duży rozmiar, nie wiem jaki wchodzi na naszą klasę więc daję dwa rozmiary
duży:
http://img523.imageshack.us/img523/5199/primo1el9.jpg
średni:
http://img397.imageshack.us/img397/4483/primo1tn7.jpg

Za allegro byłabym bardzo wdzięczna, co do tekstu to podrzucę Primka ciotce Halbinie może ona jakiś ładny tekst napisze :razz:

Dea, te zdjęcia które teraz dałaś jeszcze dobitniej pokazują jaki on wychudzony :-( Nie można by go było w tym miejscu przy lecznicy trzymać jakiś czas żeby trochę odżył ? Wtedy bym mogła być u niego codziennie, nosić mu gotowane jedzenie i zabrać na spacer... chociaż dużych nadzieji na 'pożyczenie' tej miejscówki nie mam, to tak pytam ...
Widziała go wetka ?

Posted

Niestety wetka nie zdążyła do schronu, miała dwie operacje. Co do przeniesienia go to ja też dużych nadziei nie mam:shake:, choć to byłoby idealne rozwiązanie + gotowane żarełko. Z tego co wiem są tam teraz dwa psy po wypadkach, no a jeden kojec pewnie wet na swoje leczone psy będzie chciał mieć. Jak zdążę to podjadę do p. Oli w poniedziałek, bo to nie rozmowa na telefon. Jeszcze taką koncepcję mam, że gdyby udało się wyciągnąć w przyszłym tygodniu Ramzesa do hoteliku, to ten kojec będzie wolny, może namówiłabym ich żeby go tam przenieśli, tylko nie wiem czy buda to dobry pomysł. Teraz ma chociaż wejście do pomieszczenia. Jak myślicie?

Posted

Witam!

A moze i jemu hotelik lub platny tymczas?jesli taki sie znajdzie to ja zobowiazuje sie na jakas stala deklaracje wplat na biedaka jednak jesli cos to prosze o wiadomosc na pw bo nie jestem jesczze dobrze w dogo zorientowana i boje sie ,ze zgubie watek psiaka;/ gdzie on teraz przebywa?mysle,ze hotelik lub platny dt to jedyne wyjscie jak na teraz...:((