Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 512
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza.']Właśnie wiać. Czy to jest jakoś często spotykane u pomków?[/quote]

Hm, nie wiem, jednak weterynarz Nam mówił, że to normalne u piesków z dużymi i wyłupiastymi oczkami.

Ale od dwóch dni Pandzia ma czystą mordkę, bez żadnych łezek, mam nadzieję, że to się utrzyma :loveu:

W ogóle, Panda gubi już szczenięcy puch, wczoraj jak ją czesałam, to tyle "szarości" mi zostało na szczotce. Normalnie teraz ma całkiem inny kolorek, a tak w głębi, przy samej skórze, to ma taki ciemny kolor, jakby aż brązowy... Ciekawie się jej futro przeistacza, ciekawe co ostatecznie z tego mojego małego bąbla wyjdzie ;)

Posted

[quote name='Juszes']
Ale od dwóch dni Pandzia ma czystą mordkę, bez żadnych łezek, mam nadzieję, że to się utrzyma :loveu:
[/quote]

To ja trzymam kciuki, żeby już dobrze było :loveu:

Posted

hej :loveu::loveu::loveu:matko ale ona wyrosła ! taka duża już jest ! tzn duża jak duża, od mojego troszkę mniejsza :evil_lol:
ale ona jest przecudowna..:loveu::loveu::loveu: oglądnęłam wszytko i chce jeszcze ! :eviltong:
ukradne Ci ją kiedyś :P

Posted

Hej wszystkim, mamy kilka filmików, ale mam totalne urwanie głosy, nie wiem, kiedy znajdę czas, żeby wrzucić.

Pieski to na prawdę najukochańsze stworzonka, dziś wróciłam do domu bliska depresji i wystarczył całusek od Pandzi i już znów wszystko jest ok.

A teraz lecę, bo mam tyle do zrobienia, że szok, chyba dziś nie będę spać! :placz::placz:

Posted

Najgorsze dni jakoś zleciały! Dziś zaraz jadę do alergologa, potem od razu na angielski, wiec tez raczej słabo z czasem:shake: może najwyżej późnym wieczorkiem coś w wstawię, albo jutro...
Pozdrawiamy ;*

Posted

[quote name='Juszes']Najgorsze dni jakoś zleciały! Dziś zaraz jadę do alergologa, potem od razu na angielski, wiec tez raczej słabo z czasem:shake: może najwyżej późnym wieczorkiem coś w wstawię, albo jutro...
Pozdrawiamy ;*[/quote]

A na co jesteś uczulona?