Ania :) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [CENTER][I]Faktycznie trochę nieodpowiedzialnie się zachowała :roll: A Panda w dotyku ma miłą, miękką sierść, czy bardziej szorstką ? :razz: [/I][/CENTER] Quote
Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 No w końcu nowe zdjęcia :mad: A jak Panda reaguje na chomisia? Słodko wyglądają, ale tak myślę.... może jakieś wspólne zdjęcie? :roll: oczywiście, jeśli nie zagrażałoby to życia chomisia :evil_lol: Pozdrawiam Iwa Quote
Juszes Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]Faktycznie trochę nieodpowiedzialnie się zachowała :roll: A Panda w dotyku ma miłą, miękką sierść, czy bardziej szorstką ? :razz: [/I][/CENTER] [/quote] Strasznie miękko, jej sierść to właściwie jedynie gęsty puch. W dotyku jest jak pluszak, strasznie miło ją się głaszcze :loveu: [quote name='Iwa-R']No w końcu nowe zdjęcia :mad: A jak Panda reaguje na chomisia? Słodko wyglądają, ale tak myślę.... może jakieś wspólne zdjęcie? :roll: oczywiście, jeśli nie zagrażałoby to życia chomisia :evil_lol: Pozdrawiam Iwa[/quote] Hm.. Życiu... to by zależało od stopnia zazdrości pandy. Ale raczej chyba kompletnemu zmoczeniu- Ostatnio jak chciałam je zapoznać Panda rzuciła się na Bubę z... jęzorkiem. Buba była cała obśliniona. Panda kocha wszystko i wszystkich, więc chyba nie skrzywdziła by chomisia, poza tym z natury straszny lizuch z niej, ale gdyby była np. mocno rozbawiona, może mogłaby wziąć Bubę za jednego ze swoich pluszaków? <; Ze zdęciem będzie trudno, bo jedną ręką muszę trzymać chomisia, drugą na wszelki wypadek asekurować Pandę, by w razie zagrożenia odciągnąć ja od gryzońska, a trzeciej, na aparat, niestety mi brak ;) Może, jak siostra przyjedzie, to kiedyś poiproszę ją o cyknięcie fotki, podczas "spotkania" Quote
Dozia_13 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witamy po raz pierwszy:multi: Ale Panda jest śliczna:loveu::loveu: Normalnie miodzio:loveu::loveu: [URL]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/4g.JPG[/URL] Ślicznie wyszła:loveu::loveu: Quote
Iwa-R Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Juszes'] Ze zdęciem będzie trudno, bo jedną ręką muszę trzymać chomisia, drugą na wszelki wypadek asekurować Pandę, by w razie zagrożenia odciągnąć ja od gryzońska, a trzeciej, na aparat, niestety mi brak ;) Może, jak siostra przyjedzie, to kiedyś poiproszę ją o cyknięcie fotki, podczas "spotkania"[/quote] W takim razie cierpliwie czekam, bo chętnie obejrzę fotki :cool3: Pozdrawiam Iwa Quote
Juszes Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 [quote name='Dozia_13']Witamy po raz pierwszy:multi: Ale Panda jest śliczna:loveu::loveu: Normalnie miodzio:loveu::loveu: [URL]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/4g.JPG[/URL] Ślicznie wyszła:loveu::loveu:[/quote] Hej! ;* Witamy się i zapraszamy częściej, dziękujemy za wizytkę :loveu: Quote
Ania :) Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [CENTER][I]To fajnie, że ma taką mięciutką :loveu: Ojj tak fotki z Bubą pewnie byłyby fajnie :cool3: [/I][/CENTER] Quote
Klaudia i Bravo Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Witamy, witamy. ;) Prześliczny piesek. :loveu::loveu: My też będziemy częściej zaglądać. :razz: Pozdrawiam. Quote
McDzik Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 [quote name='Juszes']Z małymi świetnie się bawi, zwłaszcza z yorkiem z naszego bloku. Większych się boi. Raczej nie dopuszczam jej do większych, bo nawet te przyjazne mogłyby po prostu niechcąco ją skrzywdzić. Raz jednak miałyśmy nieciekawą sytuację, w oddali widziałam jakiegoś większego psa, wiec Pandę tylko przyciągnęłam do nogi, a patrze, kobieta dwa kroki ode mnie psa popuściła! :crazyeye: Myślałam, ze umrę ze strachu, bo pies biegł strasznie szybko w naszym kierunku, Pandzia się skuliła i zaczala piszczeć, kiedy podbiegł i zaczął ją obwąchiwać -i to w dość nieskoordynowanych ruchach, pies wciąż się więrcił, przebierał nogami- więc ja tylko złapałam wiekszego psa za obroże, odciągnelam od PAndzi i poczekalam, aż kobieta z nim odejdzie :shake: Nieodpowiedzialna z niej właścicielka, skoro widząc, że ja napinam smycz i odciągam swojego psa ona pozwala psu do nas biegnąć. Powinna chociaż spytać, czy pieski mogą się zapoznać, czy coś.[/quote] Co za nieodpowiedzianle babsko :shake::shake::shake: A dzisiejsze fotki Pandzi cudne :loveu: Quote
Juszes Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 [quote name='Ania :)'][CENTER][I]To fajnie, że ma taką mięciutką :loveu: Ojj tak fotki z Bubą pewnie byłyby fajnie :cool3: [/I][/CENTER] [/quote] Fajne może by były (; Ale kwestia ich powstania jest dość wątpliwa x)) [quote name='Klaudia i Bravo']Witamy, witamy. ;) Prześliczny piesek. :loveu::loveu: My też będziemy częściej zaglądać. :razz: Pozdrawiam.[/quote] Witamyy ;* No będzie nam bardzo miło, jeśli będziecie nas odwiedzać (-: [quote name='McDzik']Co za nieodpowiedzianle babsko :shake::shake::shake: A dzisiejsze fotki Pandzi cudne :loveu:[/quote] Dzięki :* A wiecie, Pandzie już coraz lepiej wychodzi załatwianie się na podwórku. Jedyny problem to to, że oprócz na spacerach, załatwia się w pomiędzy nimi także w domu. Nie prosi o wyjście, jak jej się chce, to nie daje żadnych znaków, tylko leje na dywan. Czy da się nauczyć pieska proszenia o wyjście, czy z biegiem czasu to samo przyjdzie? Quote
Dozia_13 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Juszes'] A wiecie, Pandzie już coraz lepiej wychodzi załatwianie się na podwórku. Jedyny problem to to, że oprócz na spacerach, załatwia się w pomiędzy nimi także w domu. Nie prosi o wyjście, jak jej się chce, to nie daje żadnych znaków, tylko leje na dywan. Czy da się nauczyć pieska proszenia o wyjście, czy z biegiem czasu to samo przyjdzie?[/quote] Moja sunia po roku sama zaczeła prosić, ja jej nie uczyłam załatwiania się na dworzu... sama się nauczyła:evil_lol: Quote
McDzik Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Po roku????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Arni miał około 2 i pół miesiąca, jak całkowicie przestał się załatwiać w domku i prosił o wyjście :crazyeye: Quote
Juszes Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='McDzik']Po roku????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Arni miał około 2 i pół miesiąca, jak całkowicie przestał się załatwiać w domku i prosił o wyjście :crazyeye:[/quote] 2,5 miesiąca, to z kolei strasznie szybko! :crazyeye: Panda ma 5 miesięcy i wciąż chyba nie widzi różnicy pomiędzy podwórkiem, a domem i tu i tu jej pasuje. Quote
McDzik Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Arni był już poduczony w hodowli, kiedy go wzięłam. W hodowli szczeniaki miały zostawioną gazetkę przed wyjściem balkonowym do ogródka i nawet jesli nie wytrzymywały, to załatwiały się właśnie na nią. Także jak go wzięłam, kontynuowałam myśl z gazetką pod drzwiami balkonowymi jeszcze około 2-3 tygodnie, a po tym czasie psiak już całkowicie nauczył się załatwiania na zewnątrz. Dodam tylko, że w tamtym okresie robił kilka kupek dziennie, z czego oczywiście z czasem wyrósł. Quote
Darianna Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Jaka ta Panda przesłodka :loveu: Urośnie jeszcze, czy będzie takie malutkie cudo? :loveu: Quote
Juszes Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [quote name='jbk']Buziaczki dla Pandusi :)[/quote] Dziękujemy i nawzajem! ;* [quote name='Darianna']Jaka ta Panda przesłodka :loveu: Urośnie jeszcze, czy będzie takie malutkie cudo? :loveu:[/quote] No jeszcze trochę urośnie, ale niewiele. ;) Mamy trochę nowych fotek, ale nie wiem, czy dziś uda mi się wstawić. Cały ranek spędziłam w kuchni, zaraz właśnie przyjdą goście, wiec może najwyżej wieczorkiem... Pozdrawiamy i życzymy wszystkim szczęśliwych walentynek! [CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][URL="http://www.goraceserce.pl/76125"]Gorące Serce - Juszes i Panda przesyła Ci Walentynkę.[/URL][/COLOR] [/SIZE] [/CENTER] Quote
Juszes Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Może uda mi się wrzucić, bo już zaczynam zmniejszanko ;);) Quote
Juszes Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Na razie jakieś tam dzisiejsze, kuchenne, a teraz idę szykować inne, wprawdzie trochę starsze, ale lepszym aparatem robione (; Taki dziś w nocy spadł Nam śnieżek :loveu: [IMG]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/1h.JPG[/IMG] [IMG]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/2h.JPG[/IMG] [IMG]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/3h.JPG[/IMG] [IMG]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/4h.JPG[/IMG] Quote
Sweet Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [url]http://szopolisopanda.eu.interii.pl/2h.JPG[/url] ale ona wyrosła:loveu::loveu: zmieniła sie trochę:p Quote
Darianna Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Przesłodka jest. Z charakteru też taka przytulanka, na jaką wizualnie wygląda? :loveu: Quote
Iza. Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Cześć :loveu::loveu: Śliczna ta Twoja dziewczynka :loveu::loveu: Alez ona już urosła :crazyeye: Panda ma jakieś problemy z oczkami ? Quote
Juszes Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='Iza.']Cześć :loveu::loveu: Śliczna ta Twoja dziewczynka :loveu::loveu: Alez ona już urosła :crazyeye: Panda ma jakieś problemy z oczkami ?[/quote] Cześć! No niestety troszkę jej łzawią oczka. [quote name='Darianna']Przesłodka jest. Z charakteru też taka przytulanka, na jaką wizualnie wygląda? :loveu:[/quote] A to różnie bywa :evil_lol: Quote
Recommended Posts