phase Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 `. Oczywiście nie miałam na myśl "nie obchodzi mnie to", by nie było. ;) Już nie wiadomo jak go ogłaszać, żeby ktoś w końcu go zauważył. :-( Quote
kaa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 agaga21 napisał(a):no dobrze, dla ciebie mało ważne ale gdy ktoś czyta mix amstaffa a nie chce typowo bullowatego, to to go zniechęci a dla miłośników rasy to on trochę za mało amstaffowaty więc uważam, że "łatka" amstaff na nic mu się nie przyda a jedynie może zaszkodzić. Wydaje mi się że może być w tym sporo racji, że mix amsta może mu się w niczym nie przysłużyć. :roll: Quote
Pianka Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ogi za TM:placz: Nie przezył kolejnego pogryzienia:-(:-(:-( (*) Quote
agaga21 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 boże.........:-(:-(:-( czy nie można go było odseparować???:placz: Quote
agata-air Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [*] Tu na ziemi ludzie Cię zawiedli Ogisiu, mam nadzieję, że za TM jest piękne Psie Niebo, że biegasz po zielonych łąkach, że jest już tylko dobrze... Quote
phase Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 `. Ogi !. :-(:-(:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts