Jump to content
Dogomania

*WROCŁAW*Nieudana adopcja-Misia w schronisku!Skrzywdzona.. NARESZCIE W DOMKU :)

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5][COLOR=red]psisko bedzie odebrane na 99,9999% w sobote od dr n.

Potrzebny domek, hotelik, cokolwiek.. Gdzie pies bylby pod stala opieka czlowieka.[/COLOR][/SIZE]

Posted

mamy 3 deklaracje stałe (ja, Abrakadabra i jeszcze jednej dogomanka, która pisała tu, że dorzuci grosik). Jeszcze dziś wystawię bazarek, mam nadzieję, że zarobię z niego wystarczająco żeby zwiększyć znacząco tę kwotę.

Napiszcie co z tym wątkiem, że komuś się wydawało, że jest zaginiony. Co zostało zrobione w celu odnalezienia właściciela??

Posted

Kochani w sobote dzielne strażniczki wroclawskie jada po psa - odbieraja go i czytnikiem sprawdza, czy on nie ma czipa. Jesli nie ma, to ciezko bedzie znalezc wlasciciela..

Poki co musimy gdzies go ulokowac.

Posted

rotek, dziewczyny bardzo chcialyby aby znalazl dom tymczasowy, poniewaz prawdopodobnie bedzie zakladana sprawa karna temu ktory go pobil, wiec psa trzeba bedzie miec na oku.

Posted

pomóżcie proszę
[CENTER][SIZE=3][COLOR=red][B]Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!![/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL] tel. [B]0-695666388[/B], w sprawie płatności z szefową Rottki: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#000000][email protected][/COLOR][/EMAIL] tel. [B]0-606 910 935 [/B]

Posted

Podniosę.
Jesli nic sie nie znajdzie, to kudlaczek trafi do schronu, ale DT dalby mu wieksze szanse na znalezienie domku.
Moze ktos ma znajomosci w niemieckich fundacjach? :cool3:

Posted

nie jest duzy - do kolan? nie mam porownania na zadnym zdjeciu, bo nie chcial podejsc. moze uda sie w sobote zrobic jakies zdjecia-mam nadzieje.

fajnym rozwiazaniem bylby tymczas taki jak miala Misza - u studentow weterynarii, pokrywalibysmy koszty zywienia i leczenia, ale w tej chwili nawet nikogo znajomego juz tam nie mam :shake:

Posted

..Bo taką któlewnę jak sie na DT wezmie to mozna sie zakochac. Mnie sie wlasnie ostal tymczas. Rozstawalam sie juz z dwoma i kosztowalo mnie tak wiele.. Biorac trzeci, nie myslalam o pozostawieniu go.. Ale inaczej sie po prostu nie da..

A najfajnieszy tymczasik bylby pod "nosem" gdzies w okolicy Wroclawia, wtedy zawsze moznaby pomoc.