Jump to content
Dogomania

*WROCŁAW*Nieudana adopcja-Misia w schronisku!Skrzywdzona.. NARESZCIE W DOMKU :)

Recommended Posts

Posted

Psino kochana starczy juz tych nieszczesc w twoim zyciu - biegnij na gore moze Cie ktos wypatrzy

Magya czekam tylko na informacje i zaczynam psine oglaszac. Najwyzej zarwe troche nocy ale to wyjatkowa sytuacja...
Puscilabym prosbe o ogloszenie do GW i WW tylko narazie nie bardzo wiem co napisac bo tak naprawde poki jej sdz nie odbierze to tak jestesmy zawieszeni w prozni :(

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MagYa^^']Dzieki Wam za pomoc!
Nie mialam jeszcze odzewu od SdZ czy odebrala psisko, ale jestem dobrej mysli.

Kudlaczku pokaz sie, wszystkim...[/quote]

MagYa oglosilam go jeszcze na dwukropku,na gumtree sporo ludzi go ogladalo,podalam moj mail i tez mail ,gg i telefon do Ciebie ,moze ktos sie odezwie,

sa jakies nowe wiesci ?

Posted

[quote name='tyciaNi']wierzę że będzie ok :cool3:[/quote]

BAAAAAAAAAAAAARDZO chce w TO wierzyc!!!

A nowych wiadomosci nie ma, jutro weekend wiec pracusie ze SdZ maja wiecej czasu dla swoich bid, moze beda jakies wiesci.

Posted

[quote name='MagYa^^']BAAAAAAAAAAAAARDZO chce w TO wierzyc!!!

A nowych wiadomosci nie ma, jutro weekend wiec pracusie ze SdZ maja wiecej czasu dla swoich bid, moze beda jakies wiesci.[/quote]

to Ty w ogole nie wiesz gdzie psiak obecnie przebywa?

Posted

wiem, ale obecnie nie jestem w stanie tam pojechac i kontrolowac sytuacje dlatego SdZ przejela pałeczkę a ja w miare swoich mozliwosci chce im w tym pomoc ... ehhh co ja gadam .. wszyscy pomagacie!!!

Posted

cholera, a moze cioteczki znacie jakis w miare tani DT lub hotelik we Wrocku,moze trzeba by bylo go gdzies ulokowac ,po tych przejsciach w schronisku jeszcze bardziej zdziczeje ,a to piekny ,mlody pies i mysle ,ze szybko znalazlby sie dom,jesli by sie dt lub hotel znalazl to oferuja pomoc bazarkowa i w miare mozliwosci finansowa..

Posted

Wrocław tani niestety nie jest.
Najlepszy domek bylby taki jak miala nasza Misza z Kamieńca Wr.. Ale to byl jeden na milion, a nasi kochani 100-denci juz sa szanownym doktorostwem :)

Mamy Uciechów, ale tam kolejka... (rotek_?) i 300zl/m-c co nie jest wielkim kosztem jesli rozbic kwote na kilka osob..

Posted

nie wiem czy mu cos grozi..tam mam nadzieje, zajeto sie nim poniewaz jest pod opieka lekarza wet. (chyba), niestety domena tego "pana doktora" jest kasa a nie dobro zwierzat. mam jednak nadzieje, ze wszystko jest ok. a SdZ ma go stamtad zabrac i przewiezc do schronu.

Posted

no taki za 300 zl to bylby ok,uzbieraloby sie,
ja bede go/ja (chciaz mi psiak wyglada na chlopaka) oglaszac co drugi-trzeci dzien, wczoraj wieczorem oglosilam go na gumtree wroclawskim i juz ponad 130 razy ogladane,on jest sliczny ,taki mi go szkoda ,zaluje ,ze nie moge mu pomoc, MagYa a czy tam gdzie on teraz przebywa nie grozi mu niebezpieczenstwo ,np ,znow pobicie? Moze lepiej byloby go zawiesc do schronu

Posted

Słuchajcie jest na dogo spis psich hotelików-zobaczcie ,[B]deklaruje wpłaty co-mc : 30 zł.jak długo trzeba będzie,postarajcie sie pomóc piesowi,[/B]niech ktos podrzuci watek [B]Elzie Milicz[/B]-jest z Wrocławia-to [COLOR=green][B]AnioŁ.. od psów.[/B][/COLOR]MA D.T.-tam kazde zwierze pieknieje i zdrowieje-ale nie piszcie,ze to ja.....zabije mnie i bedzie miala racje:diabloti:

Posted

[quote name='koss']Słuchajcie jest na dogo spis psich hotelików-zobaczcie ,[B]deklaruje wpłaty co-mc : 30 zł.jak długo trzeba będzie,postarajcie sie pomóc piesowi,[/B]niech ktos podrzuci watek [B]Elzie Milicz[/B]-jest z Wrocławia-to [COLOR=green][B]AnioŁ.. od psów.[/B][/COLOR]MA D.T.-tam kazde zwierze pieknieje i zdrowieje-ale nie piszcie,ze to ja.....zabije mnie i bedzie miala racje:diabloti:[/quote]

dzieki:loveu:

Posted

po przeprowadzonym śledztwiem wiemy gdzie jest pies, jedziemy tam dzisiaj aby go zabrac..........jednak widze ze szukacia dla niego hotelu, wiec jak juz bedzie w naszych rekach komu psiaka przekazac ?

Dzisiaj jedziemy na 6 interwencji wiec trudno jest mi powiedziec o ktorej bede miala psa w samochodzie, ale tak czy inaczej mialam zamiar przetransportowac go do schroniska z racji tego ze [B]byl z terenu wroclawia, [/B]jeszcze 2 miesiace temu koczowal taki sam pies na Strachocinie przed granica Wroclaw-Jelcz.

Wrazie czego tu jest do mnie namiar :
Edyta Siemiatkowska
[url=http://www.strazdlazwierzat.wroclaw.pl/wroclaw.html]Stra

Posted

[quote name='koss']A sprawdzilas hoteliki dla zwierzat -to nalezalo uczynić juz wczoraj!![/quote]

Hoteliki sprawdzalam juz jakis czas temu.
1-nie stac nas
2-nawet jesli pies bedzie w hotelu to musi do niego ktos zagladac (ja niestety nie dam rady, pomimo szczerych chceci)

pulsari, dzieki za informacje :)

Posted

[quote name='koss']Słuchajcie jest na dogo spis psich hotelików-zobaczcie ,[B]deklaruje wpłaty co-mc : 30 zł.jak długo trzeba będzie,postarajcie sie pomóc piesowi,[/B]niech ktos podrzuci watek [B]Elzie Milicz[/B]-jest z Wrocławia-to [COLOR=green][B]AnioŁ.. od psów.[/B][/COLOR]MA D.T.-tam kazde zwierze pieknieje i zdrowieje-ale nie piszcie,ze to ja.....zabije mnie i bedzie miala racje:diabloti:[/QUOTE]

Z pewnością zabiję, a potem się popłaczę, bo w tej chwili jestem bezradna.