MagYa^^ Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Negri.. Pamietasz Misze? Ktora byla na AR? Ja to mam szczescie do takich przypadkow :lol: Mysle jednak, ze ta Misia jest bardziej ProLudzka :) Quote
Negri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 pamiętam;) Miśkia zdecydowanie bardziej ludzi akceptuje, musi tylko wypracować sobie więź z właścicielem i będzie super ;) Quote
Talia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Napisałam do tej dziewczyny, jednak nie mogę jej złapać na gadu:-( Mam jeszcze pytano. Ok ilu kilo wazy sunia? I w razie czego to jak by wyglądała ta adopcja? Quote
Slomka22 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Misia tu Cie wrzucilam [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/szukamy-mlodej-suni-w-typie-ki-don-ki-130334/#post11688380[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukiwana-sunia-wilkowata-biala-czarna-mloda-dolnoslaskie-130252/[/URL] Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Talia.']Napisałam do tej dziewczyny, jednak nie mogę jej złapać na gadu:-( Mam jeszcze pytano. Ok ilu kilo wazy sunia? I w razie czego to jak by wyglądała ta adopcja?[/quote] Psisko bedzie adoptowane z ramienia Strazy dla Zwierzat, wiec najlepiej dzwonic do pulsarii i pytac jak przebiegalaby ewentualna adopcja. Najwazniejsze dla SdZ i dla nas by odbyc wizyte przedadopcyjna, rozmowa z osoba, ktora mialaby psa adoptowac, czy poradzilaby sobie z psem, czy jest odpowiedzialna, przede wszystkim czy ma warunki i doswiadczenie. Wbrew pozorom to wszystko nie wyglada tak najgorzej ;) Wszystkim nam w koncy zalezy aby psina trafila w jaknajlepsze ręce. Słomka, dzieki... Dzieki Ci, ze jestes wszedzie, gdzie jestes potrzebna :loveu: Quote
Slomka22 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='MagYa^^'] Słomka, dzieki... Dzieki Ci, ze jestes wszedzie, gdzie jestes potrzebna :loveu:[/quote] Kolezanko nie przesadzaj :oops: A i ta psina wciaz zagubiona [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginela-suczka-kamieniec-wroclawski-wroclaw-130072/#post11688618[/URL] Moze jednak ktos ja gdzies widzial Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 [SIZE=4][COLOR=Red] Misia szuka kochającego domu...[/COLOR][/SIZE] Quote
Slomka22 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Poslana do gw i ww z prosba o opublikowanie jej -bo wierze ze jak ktos ja zobaczy to sie od razu zakocha... A i Misia nie oszukujmy sie - twoi wspoltowarzysze tez czekaja na swoja szanse wiec prosze szybko znalezc cudowny domek :eviltong: Quote
MagYa^^ Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 :multi: :multi: :multi: HOP HOP do góry, wszyscy skaczą jak kangury.... -za optymistycznie to chyba brzmi... bo Misia wciaz bez domku, szuka swojego jedynego pana i wybawiciela.. Misiu...gdybym tylko mogla...miala jak... Quote
Slomka22 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bylam dzis a raczej wczoraj na moment w schronie i przezylam lekki szok... Misia na zdjeciach wyglada potężnie a to taka fajna drobniutka sunia. Taka do kolana. No moze troszke wyzsza, ale w porownaniu z moja suka to drobnica :evil_lol: a myslalam ze sa podobnej postury bo na zdjeciach tak wygladala. Jak podeszlam do klatki a ma kawalerke :cool3: to podkulila ogonek ale ma obronce obok (misia kaukaza) i na mnie naszczekal :eviltong: A przy nim to juz zupelnie wygladala jak kruszynka Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 :) obszczekala ciotkę, no no.. A ja mowilam, ze ona drobna.. tylko to futro robi wrazenie. Misia i tak teraz dobrze wyglada.. Futerko ma ladne, tylko szkoda, ze musi siedziec sama bez czlowieka - teraz kiedy juz zaznala ciepla ludzkiej reki :roll: Quote
gonia66 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Nie mam czasu niestety czytać całego wątku..kiedyś miałam go zaznaczonego..ale sunia miala domek Tymcz wiec zajęłam głoe innymi bidami...co się takiego stało, że wróciła do schronu?????w pierwszym poście nie ma aktualizacji, tylko ten straszny tytuł....:-(:-(KUrcze...DT u studentów chyba nie wypali..obawiam sie , ze wielkość suni...:-(:-(:-(No ale szukać trzeba koniecznie.... Quote
monika083 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 sunia nie jest taka wielka jak sie wydaje ,siega do kolana i jest delikatna. Sunia trafila do DT ale to od poczatku bylo jakies nie pewne ,facet sie rozmyslil i postanowil ja oddac... Strasznie mi jej szkoda ,tez ciagle pytam znajomych i przegladam ogloszenia ale narazie nic:shake: Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 goniu o co Ty mnie osadzasz, o nieaktualny 1 post... a wezme zaraz kija, jak pogonie do czytania... Ja sie tu staram chociaz pismem nadrabiac, aktualizowac.. a ta ciotka nawet nie przeczyta pozadnie :-x Co do wielkosci psa.. hmm.. Misia nie jest duza - taka do kolan.. Pytalam o domek, poniewaz juz jednego psa odchowalismy we wspanialym dt ze 100dentami i byl to o wiele gorszy przypadek niz ten psiaczek. Kochane a dt. "skonczyl" sie poniewaz z gory bylo mowione, ze musimy szukac innego, ten byl tymczasowym (w doslownym tego slowa znaczeniu). A czlowiek u ktorego Misia mieszkala musial wyjechac. Quote
Slomka22 Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Moze sobie na mnie szczekac a i tak mnie nie zniecheci :evil_lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f97/sredni-kudlaty-kundelek-poszukiwany-129997/index6.html#post11713984[/URL] Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 No nie dobrze Misiu :( nic sie tu u ciebie nie dzieje dziewczyno... Nie dobrze..:shake: Quote
monika083 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jutro ja pooglaszam i zrobie allegro ,bo dzisiaj juz padam... Quote
monika083 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 zrobilam jej allegro wyroznione..miejmy nadzieje ,ze ja ktos wypatrzy.. podalam numer tel do magya-z pierwszej strony [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=546791053]****Piekna mloda Misia czeka na Ciebie!!!!***** (546791053) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 monika dziekuje :))) ale podalas tel. kontaktowy do mnie, a ja nie bardzo pomoge w adopcji jesli do takowej dojdzie. pies jest pod skrzydlami SdZ i [U]tel[/U] trzeba bylo podac [U]do PULSARI (komendant SdZ)[/U] Quote
monika083 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='MagYa^^']monika dziekuje :))) ale podalas tel. kontaktowy do mnie, a ja nie bardzo pomoge w adopcji jesli do takowej dojdzie. pies jest pod skrzydlami SdZ i [U]tel[/U] trzeba bylo podac [U]do PULSARI (komendant SdZ)[/U][/quote] mozesz mi ten tel przeslac ,to zmienie,bo nie idzie na to kliknac:roll: Quote
GoskaGoska Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 to rozumiem ze sunia jest w schronie? Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='monika083']mozesz mi ten tel przeslac ,to zmienie,bo nie idzie na to kliknac:roll:[/quote] Ciotka Monia, jakas Ty wygodna :evil_lol: pewnie, ze nie idzie kliknąć, bo ja to tylko podkreśliłam :lol: (przy okazji robiąc Cię w jajko :oops: - sorry). Misiu gdzie twoj dom? Psionko... Tak bardzo chciałabym Ci pomóc, ale brak mi wszystkiego.. oprócz szczerych chęci.. [U]a propos Pulsarii [SIZE=1][COLOR=Gray](ciotka tu nie klikaj:evil_lol:)[/COLOR][/SIZE]:[/U] Kontakt w sprawie adopcji psa: [B]Edyta Siemiątkowska[/B], tel. 0502 064981, e-mail: [email][email protected][/email] Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='GoskaGoska']to rozumiem ze sunia jest w schronie?[/quote] Tak Gosiu, na Skarbowców we Wrocławiu. Quote
Recommended Posts