ewatonieja Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 no i co to za niepełnosprawna łapa co kopie dziury smiga przy bieganiu i pewnie jeszcze ładnie się podaje jak czegoś chce :) Quote
ciapuś Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Przypominamy się i o domek bardzo prosimy Quote
ewatonieja Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 ogłoszeni nic nie pomogły taka niemoc jest straszna co jeszcze można zrobić? czasem mi wszystko opada :(( Quote
malawaszka Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 po świętach jeszcze Tarunia dostanie ogłoszenie w jakiejś papierowej gazecie - jak raz się nie uda to trzeba próbować do skutku - w końcu ogłoszenie przeczyta ktoś, kto własnie Taruni szuka Quote
agata51 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Taka cudna pieska. W końcu ktoś musi się w niej zakochać. Quote
ewatonieja Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 no bo ktoś musi jej szukać każdy pies znajdzie swojego człowieka, ale dlaczego ona musi czekac tak długo?:( Quote
ewatonieja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 i głupi i snobują się... bleee nie takich szukamy dla Tary Quote
malawaszka Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 dostałam dziś smsa o Tarunię :roll: wbrew zasadom odpisałam, ale nie wróżę z tego domku.... Quote
Ewelina.w38 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 sms? może tak jakos wyszło i okarze sie, że ludzie całkiem ok. Niektórzy tak mają, ze piszą i nie widzaw tym nic złego. Miejmy nadzieję, zę jak nie ten to nastepny i Tara wreszcie dom znajdzie Quote
ewatonieja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 no i widac sms nie rokuje za dobrze, nadal wypatrujemy domu! Quote
malawaszka Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 no niestety po tym nie było już żadnego kontaktu ze mną Quote
malawaszka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 no to mamy nowy rok i czas znaleźć dom dla Taruni!!!! od Jurmara mamy 100 zł na ogłoszenia - ma ktoś pomysł jak to spozytkować? która gazeta jest warta zachodu????? Quote
feliksik Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='malawaszka'] od Jurmara mamy 100 zł na ogłoszenia - ma ktoś pomysł jak to spozytkować? która gazeta jest warta zachodu?????[/QUOTE] może "Mój Pies", często widzę, ze zbiera się na wątkach aby umieścić w nim ogłoszenie Quote
malawaszka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 [quote name='feliksik']może "Mój Pies", często widzę, ze zbiera się na wątkach aby umieścić w nim ogłoszenie[/QUOTE] no własnie ja mam co do tego wątpliwości bo ogłaszałyśmy tam suczkę beauceronke staruszkę od missieek i zerowy odzew był a koszt 150 zł :( Quote
feliksik Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 a 4 łapy - coś takiego też czytałam o takich ogłoszeniach Quote
ewatonieja Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 najlepsza by była gazeta wyborcza i metro ale wiadomo trza miec znajomości :(( Quote
ewatonieja Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 dlaczego tak trudno jej znależc dom? przeciez ona nie musi być koniecznie na kanapie albo w domu ze złotymi klamkami :(( [URL="http://www.dogomania.pl/threads/124008-Kolejna-psia-tragedia-TARA-szuka-domu-bez-kotA-w/"][/URL] Quote
ewatonieja Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 cholera banerek nie odsyła do watku [URL="http://www.dogomania.pl/threads/124008-Kolejna-psia-tragedia-TARA-szuka-domu-bez-kotA-w/"][U][IMG]http://images47.fotosik.pl/189/658a5ad287b40f56.jpg[/IMG] ten co tu wstawiłam tak ale mój z podpisu czyli stary to nie odsyłała ale namieszałam :)[/U] [/URL] Quote
Ewelina.w38 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [B]Chyba najlepsze i najskuteczniejsze jest Metro[/B]. Wiem, ze dziewczyna o nicku Tula i chyba PapryczkaChili ma wtyki. Gdzieś tak wyczytałam i zapamiętałam. Warto spróbować. Co do MOJ PIES czy 4 ŁAPY to czasopisma, które kupują raczej miłośnicy zwierząt i oni zazwyczaj maja już psiaki. Z iich strony na adopcje raczej nie ma co liczyć. To moje zdanie. Moze chociaż profil na cafeanimalii ? Quote
malawaszka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tara już była w Metrze i nic :( były wtedy jakieś telefony ale nic z tego nie wyniknęło... była też w dzienniku Zachodnim i też był zainteresowany, ale się zmył :( na cafeanimal ja jej na bieżąco odnawiam ogłoszenie Quote
Recommended Posts