Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gagata']Isadora,bierz Daszka pod paszkę i lecimy na kenty...niech się małolat uczy życia...[/quote]

Daszek zbieraj d... w troki
skoczym se z gagatą na boki
po kenciku zapalimy
i o domku pomyślimy

Posted

[quote name='gagata']Isadora,bierz Daszka pod paszkę i lecimy na kenty...niech się małolat uczy życia...[/quote]

[quote name='Isadora7']Daszek zbieraj d... w troki
skoczym se z gagatą na boki
po kenciku zapalimy
i o domku pomyślimy[/quote]

Czy ja już Wam mówiłam, ze Was uwielbiam??? :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jesteście niesamowite :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak widać zdolności macie ogromne :-o:loveu::loveu:

Isadorko, jak będziesz mieć chwilkę, to zrób banerek Daszka z jednym z wierszyków :diabloti:

Posted

[quote name='Margo05']Jesteście niesamowite :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak widać zdolności macie ogromne :-o:loveu::loveu:

Isadorko, jak będziesz mieć chwilkę, to zrób banerek Daszka z jednym z wierszyków :diabloti:[/quote]

[B]Mówisz i masz :) podlinkowany oczywiście (nie dało się węższego zrobić)[/B]

[CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/maly-daszek-szuka-dachu-nad-glowa-milosci-swojego-czlowieka-123866/#post11212816"][IMG]http://images6.fotosik.pl/326/ad4f236223294231.png[/IMG][/URL]

:evil_lol:
[/CENTER]

Posted

Oj tak ! Tylko ten mój ptaszek ma na imię Mikoś i ma uzależnienie od swojej Pańci. Nawet do WC za mną chodzi. Rano płacze a potem w szale radości liże :shake: zawzięcie :evil_lol: