marysia55 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 no pewnie że zadowolony, widać jak mu sie pysiaczek śmieje:p:p:p Quote
Jagienka Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Trzymam kciuki za sąsiadów!!! Jakby się zdecydowali to byłoby bosko!!! A Góraj faktycznie uśmiechnięty... on był trochę zahukany przez Hanzę :oops: Ona na bank bardzo tęskni, bo na spacerach to ona się za nim oglądała i chciała żeby był blisko... Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Nowi wlascicele Goral ,dzwonili ze Goral sie juz uspokoił i ze jest kochanym psiakiem. Pani Magda chciala nagrac Gorala w poniedzilaek ale panstwo oczywiscie sie zgodzili tylko prosili żeby dac mu troszke czasu na calkowite zaklimatyzownie sie tak ,ze Goral bedzie znowu gwiazda ale w terminie poźniejszym .:loveu: Fajnie by bylo żeby sasiedzi sie zdecydowali na Hanze to wtedy razem by sobie chodzili na spacerki i znowu razem by byli naszymi ulubionymi gwiazdami.:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Hanza bedzie jutro w programie ,prosze wszystkich o trzymanie kciuków:loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Hanza bedzie jutro w programie ,prosze wszystkich o trzymanie kciuków:loveu: Niestety nie bylo żadnych telefonów, ale widze ,ze nie mial kto trzymac kciuków bo nikt tutaj nie zaglada:placz: Quote
j3nny Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 zaglądamy zaglądamy i mocno trzymaliśmy :placz: sąsiedzi Górala się nie zdecydowali? może jeszcze muszą przemyśleć... Quote
dorota1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Może będzie dobrze, bo jest ktoś wspaniały, kto zastanawia się nad adopcją Hanzy, ale na razie nie mogę więcej napisać, bo lepiej, żeby ten ktoś sam się pierwszy odezwał, a może już to zrobił? Quote
Jagienka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 dorota1 napisał(a):Może będzie dobrze, bo jest ktoś wspaniały, kto zastanawia się nad adopcją Hanzy, ale na razie nie mogę więcej napisać, bo lepiej, żeby ten ktoś sam się pierwszy odezwał, a może już to zrobił? dorota!! :loveu: Obudziłaś nadzieję... taką co siedziała przyczajona... ;) Hanza jest boska i zasługuje na najlepszy z najlepszych domów!! Przed Panem byłaby tylko nauka czystości, no i ostrożnie z kruszynkami psimi... ;) Tak poza tym to wspaniały pies!! Hanza na spacerach ciągnie Naszą stałą trasą i niucha przy ulicy.. sądze, że za Góralem. :-( Quote
j3nny Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Hanzunia trzymam mocno może akurat!!:multi::multi: Quote
dorota1 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Jagienka napisał(a):dorota!! :loveu: Obudziłaś nadzieję... taką co siedziała przyczajona... ;) Hanza jest boska i zasługuje na najlepszy z najlepszych domów!! Przed Panem byłaby tylko nauka czystości, no i ostrożnie z kruszynkami psimi... ;) Tak poza tym to wspaniały pies!! Hanza na spacerach ciągnie Naszą stałą trasą i niucha przy ulicy.. sądze, że za Góralem. :-( Jagienka, napiszę do Ciebie na pw. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No to jest jaksa nadzieja ,trzymamy zatem kciuki. U gorala wszystko w porzadku "jest wspanialaym i dobrze wychowanym psem":lol: Quote
marysia55 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Hanza ja też trzymam kciuki za ciebie psinko:thumbs: żeby sie wszystko pomyslnie zakończyło:cool2: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 marysia55 napisał(a):Hanza ja też trzymam kciuki za ciebie psinko:thumbs: żeby sie wszystko pomyslnie zakończyło:cool2: miejmy nadzieje,ze Hanza znajdzie dom, tak jak inne zwierzeta z Harbutowic bo tego by chciala pani Bozena wlascicielka przytuliska ,ktora odeszla w niedziele . :-(:-( Wazne jest żeby hanza wystapila w tym tygodniu w programie poniewaz bedzie tez film o pani Bozenie ,gdzie hanza jest razem z nia. Transport jest zalatwiony ,pani Magda ktora adoptowala Gorala obiecla pomoc . Teraz potrzebny jest wolontariusz ktory z nia pojedzie po Hanze do wieliczki i wystapi z nia w programie , a potem odwiezie do nowego domku lub spowrotem do wieliczki .Jest to bardzo ważne ,a ja nie moge sie tym zajac bo ja musze jechac z Kubusim z niepolomic i w razie znalezienia domku dla sznaucerki tez z nia. Quote
marysia55 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Foksia tak bardzo chciałabym pomóc..... ale mało że nie mam prawa jazdy to jeszcze pracuję od 8 - 20 sorry :placz::placz::placz: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Hanze do programu przywiozła pani Mmagda ,nowa wlascicielka Gorala:lol:.Z programu tez ja odwiozła do wieliczki za co bardzo dziekuje.:lol: Dzisiaj z Iwonka co adoptowala napewno wszyscy pamietaja Adke amstafke niepełnosprawna ,a ktora pojechala do siostry do Angli ,zawies Hanze do nowego domku. Pani Ela to wspaniala osoba ,ktora dba o zwierzaki i zadzwonila po Hanze ,ze jak nikt jej nie zechce to ona ja adoptuje jak sie zgodzi z jej olbrzymim psem. Poprzedni jej piesek bawila sie z jej jużakiem .teraz nie ma sie z kim bawic bo w domu sa 2 koty i mala suczka ale one prwie nie wychodza z domu(koty wogole). Niestety z bolem srca ja zostawilam w domku ale nie dlatego że mam jakies watpilowsi do nowej wlascicielki bo tak jak pisalam wczesniej dba o zwierzaki i o Hanze tez bedzie dbac tylko dlatego ze na razie Hnza bedzie spala w budzie i kojcu.W dzien bedzie biegla z pieskiem kolo domku i bedzie tez chodzic na spacerki ale zwzgledu na ta mala suczke i koty nie moze mieszkac .Drugim waznym powodem dlaczego Hanza nie moze mieszkac w domu jest to ze ona nie wie co to dom i napewno by sie tam zalatwiala bo nawet w kojcu miala zawsze brudnu. Pan Tomek potwierdzila że Hanza przyszla ze spacerku ,a potrzebe zalatwila w kojcu.:shake: Po sterylizacji bedzie przebywaac w domku w innym pomieszczeniu niz pozostałe zwierzeta . Najwazniejsze ,ze Hnza bedzie mila kontakt z człowiekiem ,bedzie czesana i glaskana.Iwonka potwierdzila i kinga ktora tez byla potwierdziły moja decyzje i powiedzilay zebym sie nie martwila bo bedzie u pani Eli miała dobrze.Pani Ela karmi pieski dwa razy dziennie i dostaja witaminki:lol: Zdjecia wysle do Karolinki. Quote
Ank@ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Mogę Hanzę usunąć z wątku krakowskiego ??? Quote
karusiap Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 a ten drugi duzy pies mieszka tez w kojcu?nie mogla by dziewczynka caly czas mieszkac w tym pomieszczeniu co bedzie po sterylce? Quote
Ank@ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Cieszę się, że ma dom :p Dobrze, że Hanzunia będzie miała osobę, która ją pokocha, kontakt z człowiekiem - należało jej się. Szkoda tylko, że będzie w budzie :-( Quote
dorota1 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dobrze, że Hanza ma dom,:lol: ale szkoda, że osoba, o której kilka postów wcześniej pisałam jednak się nie zdecydowała, choć los Hanzy przez cały czas nie był jej obcy, bo jednak mieszkanie w budzie zimą...:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 karusiap napisał(a):a ten drugi duzy pies mieszka tez w kojcu?nie mogla by dziewczynka caly czas mieszkac w tym pomieszczeniu co bedzie po sterylce? Hanza bedzie miec prawo przebywac w domu jak bedzie jej pani ,wtedy koty i suczka beda na gorze ,niestety zewzgledu na instynkt łowiecki Hanzy pani dla dobra pozostalłych zwierzakow nie moze jej trzymac w domu.Juzak caly dzien bedzie biegal z Hanza kolo domku ale nie spi jedank w kojcu tylko w korytarzu domku ale z suczka sie dogaduje ,a koty omijaja go z daleka .On zjada koty ale takie dzikie ktore przecisna sie na podworko ,jak sie okazalo tych nie rusza bo sie z nimi wychowywal. Pani Ela bedzie pomalu uczyc jej tez czystosci wiec jak wszystko bedzie okej i dogada sie ze zwierzakami bedzie mogla mieszkac w domku. Hanza byla juz na spacerku z pania Ela ,dostala jesc i poszla spac do bud(potrojnie ocieplanej wyscielonej słomą) .Pani Ela mowi że hznu jest bardzo kontaktowa i przybiega na zawołanie.:lol: Quote
karusiap Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Wydaje sie,ze bedzie super:)dla niej najwazniejszy czlowiek:loveu: Quote
j3nny Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 choć tyle dobrze, że Hanza będzie miała swojego człowieka Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 j3nny napisał(a):choć tyle dobrze, że Hanza będzie miała swojego człowieka Wlasnie dla niej najwazniejszy jest kontakt z człowiekiem ,a tego jestem pewna że pani Ela bedzie jej poswiecac sporo czasu.:lol: Pani Malgosia juz tez rozmawiala z pania Ela i chyba nie ma zadnych zastrzezen bo nie dzwonila z pretensjami;) Quote
Recommended Posts