Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Tola, ja nie rozumiem... :oops:
piszesz, że czarnej nie ma (:-(), a na koniec, że macie załadować i jedzie z moim mężem do Wawy... Kto??

edit: a pewnie ta najmniejsz sunia, tak? a masz jej fotki?

Będzie miejsce dla maleństwa?
Bo Misia tez nie jest duża...

Posted

dobrze :)

jak się zechce mojemu mężowi ciachnąć do Zamościa to może podjedziemy sami po dziewczynki ;) ale nie wiem czy mu się zechce, bo on dziś o północy przyjeżdża, a jutro cały dzień załatwień :shake: zobaczymy.

w każdym bądź razie na pewno w niedzielę przed 18 dobrze byłoby psineczki przywieźć, bo mąż się już kładzie o 18 żeby przypominać pracownika w poniedziałek :evil_lol: super jakbyście je koło 16-17 przywieźli, jak już będzie pewne czy Wy przywozicie czy my podjedziemy to Ci podam na pw adresisko ;) a jak byśmy my jechali to możnaby koło 13:00?

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
dobrze :)

jak się zechce mojemu mężowi ciachnąć do Zamościa to może podjedziemy sami po dziewczynki ;) ale nie wiem czy mu się zechce, bo on dziś o północy przyjeżdża, a jutro cały dzień załatwień :shake: zobaczymy.

w każdym bądź razie na pewno w niedzielę przed 18 dobrze byłoby psineczki przywieźć, bo mąż się już kładzie o 18 żeby przypominać pracownika w poniedziałek :evil_lol: super jakbyście je koło 16-17 przywieźli, jak już będzie pewne czy Wy przywozicie czy my podjedziemy to Ci podam na pw adresisko ;) a jak byśmy my jechali to możnaby koło 13:00?

Dzisiaj około 22 bede rozmawiała w sprawie odbioru suni, dam znac

Posted

ta mała którą zabrałam razem z trikolorką jest maleńka szaro popielata z takim jeszcze dziecinnym puszkiem na sierści,została wyrzucona na przystanku autobusowym.....Jest żywa i wesoła ,zawiozłam do weta dostały na robaki ,na pchły no i ogólnie zostały zbadane .w aucie jak jechałysmy momentalnie usnęły ,ciepełko i kołysanie zrobiło swoje.

Posted

Siwa sunia jak najbarziej ok. bawi sie je ,a ta tri jest spokojniejsza [zresztą od początku taka była] ma rozwolnienie od wczoraj ale znajomy u którego jest mówi że nie widzi nic złego . Siwa jedzie jutro ,a tri ma jechać w środę do JOGi z fotkami problem bo są daleko ode mnie i niestety nie mogę tam jechać

Posted

Jo37 odebrała już dawno dziewczynki w Wawie.

Malutka płakała całą drogę. Kochanie moje maleńkie, tak się już przywiązała - bawiła się z nami o 2 w nocy, gryzła nas po nogach i ciapach. Taka grzeczniutka niuniusia, taka ufna, trzeba być bydlęciem temu kto ją zostawił na przystanku. Ona zachowuje się jak małe dzieciątko... No po prostu i ja i mąż bardzo ją pokochaliśmy.

Misia też jest bardzo mądrą i fajną dziewczyną, tylko boi się :-( szczureczka mała nic ani nie wypiła ani się nie wysiusiała na spacerze, a ja ze strachu że mnie capnie nawet jej smyczki nie zdjęłam po spacerze. Ale do kontenerka weszła grzecznie sama. Śliczna sunieczka.

A co będize ze szczeniorką? Bo wiem, że Misia jedzie do hoteliku, a szczencia??