Rodzice Maciusia :) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tak jak Ci napisałam i tu na forum - jeśli tylko będzie miejsce na transp. to niech jedzie biduleczek :loveu: najchętniej to sama też bym pojechała i go tuliła całą drogę :loveu:... dla niego to pewnie malutki transporterek... Quote
Tola Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):Tola, ja nie rozumiem... :oops: piszesz, że czarnej nie ma (:-(), a na koniec, że macie załadować i jedzie z moim mężem do Wawy... Kto?? edit: a pewnie ta najmniejsz sunia, tak? a masz jej fotki? Będzie miejsce dla maleństwa? Bo Misia tez nie jest duża... Quote
Tola Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ok to skontaktuje się jutro i dogadamy, o której pdrzucić sunie do Ciebie. A kontenerek to chyba dam taki koci... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 dobrze :) jak się zechce mojemu mężowi ciachnąć do Zamościa to może podjedziemy sami po dziewczynki ;) ale nie wiem czy mu się zechce, bo on dziś o północy przyjeżdża, a jutro cały dzień załatwień :shake: zobaczymy. w każdym bądź razie na pewno w niedzielę przed 18 dobrze byłoby psineczki przywieźć, bo mąż się już kładzie o 18 żeby przypominać pracownika w poniedziałek :evil_lol: super jakbyście je koło 16-17 przywieźli, jak już będzie pewne czy Wy przywozicie czy my podjedziemy to Ci podam na pw adresisko ;) a jak byśmy my jechali to możnaby koło 13:00? Quote
Tola Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Rodzice Maciusia :) napisał(a):dobrze :) jak się zechce mojemu mężowi ciachnąć do Zamościa to może podjedziemy sami po dziewczynki ;) ale nie wiem czy mu się zechce, bo on dziś o północy przyjeżdża, a jutro cały dzień załatwień :shake: zobaczymy. w każdym bądź razie na pewno w niedzielę przed 18 dobrze byłoby psineczki przywieźć, bo mąż się już kładzie o 18 żeby przypominać pracownika w poniedziałek :evil_lol: super jakbyście je koło 16-17 przywieźli, jak już będzie pewne czy Wy przywozicie czy my podjedziemy to Ci podam na pw adresisko ;) a jak byśmy my jechali to możnaby koło 13:00? Dzisiaj około 22 bede rozmawiała w sprawie odbioru suni, dam znac Quote
funia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 ta mała którą zabrałam razem z trikolorką jest maleńka szaro popielata z takim jeszcze dziecinnym puszkiem na sierści,została wyrzucona na przystanku autobusowym.....Jest żywa i wesoła ,zawiozłam do weta dostały na robaki ,na pchły no i ogólnie zostały zbadane .w aucie jak jechałysmy momentalnie usnęły ,ciepełko i kołysanie zrobiło swoje. Quote
betka-sp Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 funia i ja one się czują ?? jedzą...są zdrowe??? bo pisałaś wcześniej, że ta tri jakas bardzo osowiała była.... napisz cos więcej....... może jakies fotki wrzuć jak możesz :lol: Quote
funia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Siwa sunia jak najbarziej ok. bawi sie je ,a ta tri jest spokojniejsza [zresztą od początku taka była] ma rozwolnienie od wczoraj ale znajomy u którego jest mówi że nie widzi nic złego . Siwa jedzie jutro ,a tri ma jechać w środę do JOGi z fotkami problem bo są daleko ode mnie i niestety nie mogę tam jechać Quote
betka-sp Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 to i tak dobrze....że już im w dupki cieplutko... w górę maluszki :multi::multi::multi::multi: Quote
funia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 teraz tylko lepiej będzie !!!! jest jeszcze ok 7 szczeniaków ,ale takich podrośniętych już .Zrobię zdjęcia w środę i wstawię. Quote
Tola Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jutro o 13.30 maluszka wyrusza w drogę z Zamościa:lol: Trzymajcie kciuki, zeby wszystko poszło ok Beka - dziękujemy. Quote
Tola Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Maleńka jedzie z naszą Misia z wątku http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenka-mlodziutka-misia-od-sierpnia-na-ulicy-potrzebna-pomoc-124624/ Trzymajcie kciuki za obie dziewczyny! Quote
funia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 dostałam wiadomość od kolegi ,który opiekuje sie maluszkami że jest wszystko OK. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ależ sypie u nas... przed 13 wyjeżdżamy po maleńkie ;) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 obie dziołchy są po pierwszym etapie podrózy. Za kilka godzin jadą dalej. Maleńka szczeniora po prostu rządzi - co za kochanie: Quote
jogi Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 na kiedy możemy się umówić na odbiór tri?? Quote
Tola Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Wysłalam funi wiadomość, zeby dała znać, kiedy planuje wyjazd malutkiej. A to jeszcze maleństwo tuż przed podróżą Quote
jogi Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 podaj mi na pw namiary do siebie to się zgadamy Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jo37 odebrała już dawno dziewczynki w Wawie. Malutka płakała całą drogę. Kochanie moje maleńkie, tak się już przywiązała - bawiła się z nami o 2 w nocy, gryzła nas po nogach i ciapach. Taka grzeczniutka niuniusia, taka ufna, trzeba być bydlęciem temu kto ją zostawił na przystanku. Ona zachowuje się jak małe dzieciątko... No po prostu i ja i mąż bardzo ją pokochaliśmy. Misia też jest bardzo mądrą i fajną dziewczyną, tylko boi się :-( szczureczka mała nic ani nie wypiła ani się nie wysiusiała na spacerze, a ja ze strachu że mnie capnie nawet jej smyczki nie zdjęłam po spacerze. Ale do kontenerka weszła grzecznie sama. Śliczna sunieczka. A co będize ze szczeniorką? Bo wiem, że Misia jedzie do hoteliku, a szczencia?? Quote
Recommended Posts