Weronia Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='Martali']Domek jest i czeka. :) Zulka już chyba po sterylce (wczoraj jechała do weterynarza). Z Panią się teraz tylko muszę umówić kiedy ją zawieziemy. :p[/quote] Zula już wysterylizowana. Marta, możesz się umawiać z Panią. Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Już wiem, będę się z nią umawiała. Ale zawieźć można ją dopiero po środzie. Quote
Martali Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Ten cudowny szczeniak Murzynek trafił do Przytuliska 13 grudnia. Urodzony jesienią 2008 r. (podejrzewamy że w październiuku). Jest kochany, przytulaśny, jeszcze się boi - nie powinnien siedzieć w schronisku! Mam nadzieję, że głoszeniami Murzynka zajmą się nasze wirtualne wolontariuszki z KPWoZ. :cool3: Szukamy najlepszego domu dla szczeniaka! [IMG]http://i34.tinypic.com/34pkohv.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/15d07pd.jpg[/IMG] [IMG]http://i35.tinypic.com/5e6252.jpg[/IMG] Quote
Martali Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Wszystko idzie w dobrym kierunku.. :lol: Pisałam z Panią. Zuleńke zawieziemy na pewno przed Wigilią (wiadomo, będzie chciała psinka podziękować w ten magiczny wieczór nowej rodzince..:loveu:). Chyba będzie to już ta sobota ok. 9.00 - 10.00 rano. Zaciskajcie kciuki, żeby wszystko się udało. Tym razem musi się udać! :multi: Quote
Poker Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Trzymam kciuki bardzo mocno. Domek porządnie sprawdzony?,że by po świętach zwrotów nie było :shake: A kto ja bedzie zawoził? Martali,ja nalegam na wszystkich,żeby od przyszłych właścicieli chociaż za paliwo brali pieniądze albo szczepienia.Nie szanuje się tego , co sie za darmo dostaje. Quote
Martali Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Ostatniego sprawdzenia dokonamy w tą sobotę kiedy będziemy odwozić pieska. Pani jest miła, ma córkę która uwielbia psy, dom z ogrodem, che żeby piesek mieszkał z nimi w domu i nie może się już doczekać. Pokerku, ja ją zawiozę. I za paliwo pieniędzy nie weźmiemy ale 25 zł (Pani mówiła, że przeleje więcej) to opłata schroniskowa za pieska i to Pani zapłaci Przytulisku. W dodatku Zulka jest szczepiona chyba tylko na wścieklizne więc za szczepienia Pani będzie musiała zapłacić już u weterynarza. Quote
iwa77 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Trzymamy kciuki do końca , oby się wszystko udało ! Quote
Martali Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Jutro rano jedziemy z Zulką do Kwilcza. Obejrzymy dom, pogadamy z Panią i jak wszystko bedzie dobrze Zulka będzie miała kochających właścicieli i przytulny kąt! :sweetCyb:Jak tylko wrócę dam Wam znać jak poszło, ale trzymajcie kciuki! :kciuki: Quote
Poker Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Trzymam kciuki za Zulkę i jej nowy domek :loveu: Martali, masz fajnych rodziców :evil_lol:, a oni córkę :loveu: Quote
Martali Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Dziękuję Pokerku. :oops: :loveu: Quote
Brysio Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 juz się nie mogę doczekac wiesci;) i obowiazkowo zyczymy sobie swiąteczny prezent czyli zdiecie Zulenki pod choinka:loveu: Quote
iwa77 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 "Towarzysze" Zulce na wątku i kibicuje jej , więc do szczęśliwego finału kciuków nie puszczę ;) Powodzenia maleństwo ! Quote
Martali Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Dziewczyny jesteście cudowne! :loveu: Dziękuję za kibicowanie suni, robienie ogłoszeń i podrzucanie wątku. :lol: Tyle starań i... [SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]ZULKA MA DOMEK!![/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Podróż bez problemu - sunia grzecznie spała u mnie na kolanach. (nie zrobiłam zdjęć, bo nie chciałam jej budzić..) :loveu:[/COLOR] Pani, która adoptowała Zulkę jest przemiła, ma domek z ogródkiem fajną córeczkę, a okolica ich domu to mnóstwo lasów na długie spacery z pieskiem. Opłata schroniskowa za pieska to 25 zł, a Pani dała aż 50 zł! :) Pani kupiła Zulce miseczki, przysmaki, jedzonko i uszykowała posłanie. Zulka od razu polubiłą swoją nową rodzinkę - z wzajemnością. Sunia tuliła się do nowych właścicieli, bawiła, biegała, siadała na kolana i była naprawdę szcześliwa a pod koniec wskoczyła na kanapę. :loveu: Nowi właściciele suni marzyli o piesku i już nie mogli się Zuleczki doczekać. Mają też podejście do psiaków bo ich rodzina ma psy a Pani domu wychowywała się z psami. ;) Może jutro napiszę do Pani maila, jak się ma Zuleńka, a tak za tydz. będę dzwonić. :p Jak tylko będę miała jakieś ifnormacje czy zdjęcia to je tu wrzucę. Zuleczko, bądź szczęśliwa! Quote
Poker Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [IMG]http://img68.imageshack.us/img68/6236/kidzy4.gif[/IMG]tak się cieszę z domku Zulki :multi::multi: Quote
Martali Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Hihi, Pokerku ale radość! :evil_lol: Quote
Martali Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Dokładnie, dla nas i dla niej to najpiękniejszy prezent! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: [SIZE=1][/SIZE] Quote
Martali Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='Martali']Dokładnie, dla nas i dla niej to najpiękniejszy prezent! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool: [/quote] [SIZE=1]Mój post uciekł![/SIZE] Quote
Martali Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Uwielbiam przeskakiwanie postów.. :roll: Quote
iwa77 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jejku ale się cieszę ,że maleństwo szczęśliwe i bezpieczne :multi::multi::multi: To dla nas wszystkich chyba najpiękniejszy prezent gwiazdkowy - kolejny uratowany piesio ! Super ! Quote
Brysio Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 :loveu: najpiekniejszy prezent na Swięta:tree1: :loveu::multi: :loveu::multi::loveu::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::jumpie::jumpie::jumpie::laola::laola: Quote
Martali Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 :laola: Cały czas mam przed oczami chwilę, kiedy nowa Pani Zulki wzieła ją na kolana a malutka się do niej przytuliła tak, jakby wiedziała że już ma ten upragniony, kochający DOM. ;) Zuluś, mała baw się, ciesz i kochaj rodzinkę nową. Quote
Martali Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [B]Prosimy o przeniesienie tematu do "Już w nowym domu". :loveu:[/B] Quote
Recommended Posts