Martali Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 [quote name='stonka1125']dopiero znalazłam pyszczka [URL="http://www.allegro.pl/item496908370_wspaniala_zulka_szuka_domu_przyborowko.html"]Wspaniała Zulka szuka domu!!! Przyborówko (496908370) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote] Dziękujemy ogromnie!! :loveu: A to tekst (jak znajdziesz czas to wrzuć na allegro:p) Zulki napisany przez Iwę: ;) Gdy myślimy o psie - jakie skojarzenia nam przychodzą do głowy? Jakie obrazki widzimy oczami wyobraźni? Czyż nie są to wizje śmiesznych psich zabaw z ukochaną maskotką , szaleńczej gonitwy z patyczkiem po parku czy ogrodzie, długich spacerków z nosem przy ziemi i szeroko otwartymi, poznającymi dopiero otaczający świat, oczami czy też dokazywania z napotkanymi czworonożnymi przyjaciółmi? Czyż nie jest to obraz psiego łebka nadstawionego człowiekowi do głaskania, wiernych psich oczu, czy pełnej miseczki i psa śpiącego spokojnie w swoim posłanku? Niestety - nie wszystkim pieskom jest dane tak żyć. Również i dla naszej Zulki jest to obcy świat. Zulka spędza swą młodość w zamkniętym boksie schroniska, wegetując z dnia na dzień. Marnuje się - pozbawiona psich radości i kontaktu z człowiekiem. Zulka jest młodą i bardzo urodziwą suczką. Jak przystało na młodego, zdrowego psa jest energiczna i bardzo wesoła. Zuleczka jest bardzo spragniona miłości i bliskości człowieka uwielbia ona wtulać się w czyjeś ramiona i być noszona na rękach. Zulka przebywa w Przytulisku u Pani Wandy w Przyborówku koło Szamotuł niedaleko Poznania. Czy znajdzie się ktoś kto pokaże Zulce, że psi świat nie musi tak wyglądać, że życie ma także inne radosne oblicze. Kontakt w sprawie adopcji: Weronika - tel. 511819130 Quote
iwa77 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Zuleńko oby Allegro się sprawdziło i domek Ci szybciutko przyniosło !:p Quote
Martali Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Super, jeszcze raz dziękujemy! :loveu: Quote
Martali Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Mam dobre wieści.. ktoś z ogłoszeń napisał do Brysia w sprawie Zulki. Czekamy na wiadomości od Brysia. :razz: Quote
Magdina Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 o super!mam nadzieje,że to jakaś dobra duszyczka:evil_lol: Quote
Brysio Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 kurcze, na razie cisza.. nie ma odpowiedzi na maila.. Quote
Martali Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Ja też już do niej napisałam. Dam znać jak będzie odp. - trzymajmy kciuki! Quote
Martali Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Może Pani się rozmyśliła ;/ Jutro będę w Przytulisku zobaczę co u Zulki.. Quote
Brysio Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 napisalam do tej Pani maila, ze jesli nie che jednak pieska to zeby dalam nam znac bo ta cisza jest straszna. Quote
Martali Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 U Zulki po staremu.. :placz::placz::placz: Quote
Brysio Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 u mnie tez cisza:( czy zulenka ma allegro? Quote
Martali Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Brysio']u mnie tez cisza:( czy zulenka ma allegro?[/quote] Ma, w pierwszysm watku jest z resztą link :lol: proszę: [URL="http://www.allegro.pl/item496908370_wspaniala_zulka_szuka_domu_przyborowko.html"][COLOR=#000000]Wspaniała Zulka szuka domu!!! Przyborówko (496908370) - Aukcje internetowe Allegro[/COLOR][/URL] Quote
Brysio Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 hej Pani się odezwała!!!! Przepraszam ale dopiero teraz odczytałam maila.Jest tylko jeden problem z mojej stony.Nie mam samochodu żeby w razie czego przyjechac po pieska,a drugi problem ile ten piesek by kosztował.Warunki które pani opisała spełniam.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. zapytałam skad dokładnie jest. gdyby to było gdzies blisko czy da się wykombinowac jakis transport? ja jestem ze śSląska wiec odpadam;/ Quote
Martali Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Transport może by się udalo załatwić, zależy gdzie. Od P. Wandy bierze się psa za 25 zł. Mi nie odpisała :shake: Quote
Recommended Posts