Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stonka1125']dopiero znalazłam pyszczka
[URL="http://www.allegro.pl/item496908370_wspaniala_zulka_szuka_domu_przyborowko.html"]Wspaniała Zulka szuka domu!!! Przyborówko (496908370) - Aukcje internetowe Allegro[/URL][/quote]

Dziękujemy ogromnie!! :loveu:

A to tekst (jak znajdziesz czas to wrzuć na allegro:p) Zulki napisany przez Iwę: ;)

Gdy myślimy o psie - jakie skojarzenia nam przychodzą do głowy? Jakie obrazki widzimy oczami wyobraźni? Czyż nie są to wizje śmiesznych psich zabaw z ukochaną maskotką , szaleńczej gonitwy z patyczkiem po parku czy ogrodzie, długich spacerków z nosem przy ziemi i szeroko otwartymi, poznającymi dopiero otaczający świat, oczami czy też dokazywania z napotkanymi czworonożnymi przyjaciółmi?
Czyż nie jest to obraz psiego łebka nadstawionego człowiekowi do głaskania, wiernych psich oczu, czy pełnej miseczki i psa śpiącego spokojnie w swoim posłanku? Niestety - nie wszystkim pieskom jest dane tak żyć.
Również i dla naszej Zulki jest to obcy świat.
Zulka spędza swą młodość w zamkniętym boksie schroniska, wegetując z dnia na dzień. Marnuje się - pozbawiona psich radości i kontaktu z człowiekiem.
Zulka jest młodą i bardzo urodziwą suczką.
Jak przystało na młodego, zdrowego psa jest energiczna i bardzo wesoła. Zuleczka jest bardzo spragniona miłości i bliskości człowieka uwielbia ona wtulać się w czyjeś ramiona i być noszona na rękach.
Zulka przebywa w Przytulisku u Pani Wandy w Przyborówku koło Szamotuł niedaleko Poznania.
Czy znajdzie się ktoś kto pokaże Zulce, że psi świat nie musi tak wyglądać, że życie ma także inne radosne oblicze. Kontakt w sprawie adopcji: Weronika - tel. 511819130

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Brysio']u mnie tez cisza:( czy zulenka ma allegro?[/quote]

Ma, w pierwszysm watku jest z resztą link :lol: proszę:

[URL="http://www.allegro.pl/item496908370_wspaniala_zulka_szuka_domu_przyborowko.html"][COLOR=#000000]Wspaniała Zulka szuka domu!!! Przyborówko (496908370) - Aukcje internetowe Allegro[/COLOR][/URL]

Posted

hej Pani się odezwała!!!!

Przepraszam ale dopiero teraz odczytałam maila.Jest tylko jeden problem z mojej stony.Nie mam samochodu żeby w razie czego przyjechac po pieska,a drugi problem ile ten piesek by kosztował.Warunki które pani opisała spełniam.Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

zapytałam skad dokładnie jest. gdyby to było gdzies blisko czy da się wykombinowac jakis transport? ja jestem ze śSląska wiec odpadam;/