**Borderkowa** Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 hehe, w ogóle fajny, bo i fajne są tematy i kalendarz (nareszcie) oryginalny. :p:p:p I konkursy są... fajnie! ;) Quote
**Borderkowa** Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No ciekawe no! :eviltong::eviltong::eviltong: Podobają mi się. :) Quote
kamilka91 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No to fajnie :evil_lol: Ja MP będę dopiero o 22 mieć... Bo złożyłam zamówienie u mamy ;) I już nie mogę się doczekać, jakoś normalnie aż tak bardzo mi się nie spieszy, ale teraz Borderkowa mnie tak zachęciłaś :evil_lol: Quote
Daga&Maks Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 ja mam ten numer tylko jeszcze nie rozpakowany.Jakoś mi się nie śpieszyło ale skoro jest fajny w tym miesiącu to trzeba przejrzeć :lol: Quote
Kinia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Ja też jeszcze nie kupiłam:( nie wiem kiedy będe w kiosku... Quote
Bewarka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mi się ogólnie podoba ten nr, a krzyżówkę brat rozwiązał :evil_lol: Gdyby tylko nie robili tych zagadek dla małych dzieci to by było ok :cool3: Quote
Chianti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Kibaa']Ej.? A jak wygląda kalendarz w PP, pytam z ciekawości. Macie jakieś fotki, albo cuś.?:razz:[/quote] właśnie xD staję przed trudnym wyborem- który kalendarz lepszy- z PP czy MP ;P Quote
Kibaa Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ej.? A jak wygląda kalendarz w PP, pytam z ciekawości. Macie jakieś fotki, albo cuś.?:razz: Quote
Cambel&Megi Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Kibaa']Ej.? A jak wygląda kalendarz w PP, pytam z ciekawości. Macie jakieś fotki, albo cuś.?:razz:[/quote] Tutaj można zobaczyć: [URL="http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=183&id_a=1243"]Pies.pl[/URL] Quote
Chianti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 a czy może ktoś wstawić foty kalendarza z MP? Quote
Cambel&Megi Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Chianti']a czy może ktoś wstawić foty kalendarza z MP?[/quote] Już był link... [quote name='Daga & Maks']na stronie MP już jest pokazany kalendarz : [URL="http://www.psy.pl/news/?O=6646"]Psy.pl - strony miesi�cznika "M�j Pies"[/URL][/quote] Quote
Chianti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 och przepraszam nie zauważyłam :oops: moim zdaniem kalendarz z MP jest lepszy od PP ;) bo z PP jest taki jakiś... zwykły, a "psów w miskach" nie znajdzie się w innym kalendarzu ;D więc ogółem- jutro szybko lecę do kiosku kupić MP! :eviltong: Quote
Lunatico Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja już kupiłam gazetkę, a kalendarz najwyżej sobie w kuchni powieszę ;) Quote
kamilka91 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No więc tak... Grudniowa gazeta wydaje mi się jakoś ciekawsza niż poprzednie numery... (pomimo tego, że nie znalazłam ŻADNEGO zdjecia dalmatyńczyka :evil_lol:) Krzyżówkę rozwiazałam, hasła jeszcze nie wysłałam. Z kalendarza oczywiście skorzystam (tzn. powieszę na ścianie i i tak nie będę do niego zaglądać :evil_lol:). Co prawda bardziej podoba mi się ten z PP, ale za to ten z MP jest bardziej oryginalny ;) Quote
**Borderkowa** Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 [quote name='Lunatico']Ja już kupiłam gazetkę, a kalendarz najwyżej sobie w kuchni powieszę ;)[/quote] Ja też kupiłam, ale powieszę u siebie w pokoju. :D Quote
Daga&Maks Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mi też ten numer wydaje się jakoś ciekawszy.Tylko zeby jeszcze artukuły nie były przerywane co chwila reklamami Quote
Juszes Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A ja jakoś wciąż nie mam czasu wybrać się do kiosku, w tych bliższych niestety nie ma Mp :< Jutro muszę w końcu kupić, bo jestem ciekawa kalendarza (: Quote
DG32 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 My też już mamy, na razie przejrzałam tylko pobieżnie, ale kalendarz nawet fajny, a że kupiłam jeszcze PP, to mam dwa kalendarze, bo nie mogłam się zdecydować który lepszy. Quote
Kinia Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ja też juz jednak mam:) Nawet mi się podoba, ale znowu jakos szybko przeczytałam... Quote
Marihuana Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 My tez juz mamy kalendarzyki :) A w kalendarzu z gazety moj Pies, na okładce jest moj buldozek Leonek, a na stronie Październikowej moja mała Cocainka:) Strasznie fajnie porobili te fotki. Moje maluchy były zdziwione jak ich wsadzali w doniczki i przeróżne michy :P Quote
**Borderkowa** Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='Daga & Maks']mi też ten numer wydaje się jakoś ciekawszy.Tylko zeby jeszcze artukuły nie były przerywane co chwila reklamami[/quote] No, numer jest ciekawszy niż zawsze, i Daga, masz rację. Szkoda, że co chwila są jakieś reklamy. :placz: Quote
drzalka Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No to ja biegne po kalendazyk z Galileo i Cocaine :loveu::loveu: Quote
Marysia B. Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Trochę inny kalendarz niż zawsze, ale jak dla mnie ok. Może po prostu ktoś projektujący ten kalendarz miał inną koncepcję niż zwykle... A co do kalendarza PP - kiczowaty. Słodkie szczeniaczki i nienaturalnie jaskrawą trawą i kwiatkami... Nie, nie nie... Quote
Martyna&Zara Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja kupiłam całkiem dawno ... jak zawsze szybko przeczytałam... jakbym te wszystkie reklamy tez czytać to myślę, ze przeczytałabym gazetkę po miesiącu(jak zawsze przesadzam) największy plus w kalendarzu- ,,Mój Pies w kioskach ":eviltong: największy minus- nie ma w nim Onka:-( Quote
Recommended Posts