Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to fajnie :evil_lol:

Ja MP będę dopiero o 22 mieć... Bo złożyłam zamówienie u mamy ;) I już nie mogę się doczekać, jakoś normalnie aż tak bardzo mi się nie spieszy, ale teraz Borderkowa mnie tak zachęciłaś :evil_lol:

Posted

Mi się ogólnie podoba ten nr, a krzyżówkę brat rozwiązał :evil_lol: Gdyby tylko nie robili tych zagadek dla małych dzieci to by było ok :cool3:

Posted

[quote name='Kibaa']Ej.? A jak wygląda kalendarz w PP, pytam z ciekawości. Macie jakieś fotki, albo cuś.?:razz:[/quote]

właśnie xD staję przed trudnym wyborem- który kalendarz lepszy- z PP czy MP ;P

Posted

[quote name='Kibaa']Ej.? A jak wygląda kalendarz w PP, pytam z ciekawości. Macie jakieś fotki, albo cuś.?:razz:[/quote]
Tutaj można zobaczyć: [URL="http://www.pies.pl/p_index.php?strona=strona&kat=183&id_a=1243"]Pies.pl[/URL]

Posted

[quote name='Chianti']a czy może ktoś wstawić foty kalendarza z MP?[/quote]
Już był link...
[quote name='Daga & Maks']na stronie MP już jest pokazany kalendarz : [URL="http://www.psy.pl/news/?O=6646"]Psy.pl - strony miesi�cznika "M�j Pies"[/URL][/quote]

Posted

och przepraszam nie zauważyłam :oops: moim zdaniem kalendarz z MP jest lepszy od PP ;) bo z PP jest taki jakiś... zwykły, a "psów w miskach" nie znajdzie się w innym kalendarzu ;D więc ogółem- jutro szybko lecę do kiosku kupić MP! :eviltong:

Posted

No więc tak... Grudniowa gazeta wydaje mi się jakoś ciekawsza niż poprzednie numery... (pomimo tego, że nie znalazłam ŻADNEGO zdjecia dalmatyńczyka :evil_lol:) Krzyżówkę rozwiazałam, hasła jeszcze nie wysłałam.
Z kalendarza oczywiście skorzystam (tzn. powieszę na ścianie i i tak nie będę do niego zaglądać :evil_lol:). Co prawda bardziej podoba mi się ten z PP, ale za to ten z MP jest bardziej oryginalny ;)

Posted

My też już mamy, na razie przejrzałam tylko pobieżnie, ale kalendarz nawet fajny, a że kupiłam jeszcze PP, to mam dwa kalendarze, bo nie mogłam się zdecydować który lepszy.

Posted

My tez juz mamy kalendarzyki :)
A w kalendarzu z gazety moj Pies, na okładce jest moj buldozek Leonek, a na stronie Październikowej moja mała Cocainka:) Strasznie fajnie porobili te fotki. Moje maluchy były zdziwione jak ich wsadzali w doniczki i przeróżne michy :P

Posted

[quote name='Daga & Maks']mi też ten numer wydaje się jakoś ciekawszy.Tylko zeby jeszcze artukuły nie były przerywane co chwila reklamami[/quote]
No, numer jest ciekawszy niż zawsze, i Daga, masz rację. Szkoda, że co chwila są jakieś reklamy. :placz:

Posted

Trochę inny kalendarz niż zawsze, ale jak dla mnie ok. Może po prostu ktoś projektujący ten kalendarz miał inną koncepcję niż zwykle... A co do kalendarza PP - kiczowaty. Słodkie szczeniaczki i nienaturalnie jaskrawą trawą i kwiatkami... Nie, nie nie...

Posted

Ja kupiłam całkiem dawno ... jak zawsze szybko przeczytałam... jakbym te wszystkie reklamy tez czytać to myślę, ze przeczytałabym gazetkę po miesiącu(jak zawsze przesadzam) największy plus w kalendarzu- ,,Mój Pies w kioskach ":eviltong: największy minus- nie ma w nim Onka:-(