Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Molowe przyszły :* w sumie to byłam przekonana że Wasza galeria jest już dawno opuszczona a tu proszę nawet moja Martuś jest <33 a tam zaraz fujj :shake: zdjęcie jest zajebiste bardzo mi sie podoba :loveu:

• 1 month later...
Posted

albo mnie już tak dobrze znasz albo ja jestem już taka przewidywalna.... i tak nie mamy po co przychodzić jak zdjęć Daisolka nie ma pocieszamy się starymi :(

Posted

skoro tak mówisz :loveu: dobrze może wgl mam tu nie przychodzić bo nie ma po co? no weeeź chce sobie na Daisola popatrzeć tak ze specjalną dedykacją dla cioci <3333 :P

Posted

Bo to nieogar taki ; D Ooo, wgl pokochała moją poduszkę tą dużą i se wskakuje na nią i śpi. Ubiła już jedną leżącą bliżej biurka więc zawsze muszę ją tak kłaść. a, że ciągle ją drapie to pozaciągala ją i kocyk tam teraz ma -.-

Posted

leniem jesteś nawet z psem Ci się iść nie chce :P ale dobrze mam czas poczekam i tak sądzę,że zobaczę ją dopiero na żywo bo Ty mi fotek nie pokażesz. Zrób to po szkole bo mentalnie to ja też mogę ją wymiziać :loveu: