majqa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Co najważniejsze, biedaczysko śpi już w swoim domeczku, a i...posokowiec pewno odetchnął. ;) Quote
rox86 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Jesli chodzi o posokowca to sie znowu rozpanoszyl po calym mieszkaniu :P Niestety nie jest wychowany tak jak byc powinien, ale co zrobic jak go wszyscy oprocz mnie rozpieszczaja :) A co do Miska - to qrcze przez te kilka dni strasznie sie z Nim zzylem i przyzwyczailem do Jego obecnosci. Niesamowicie ulozony i grzeczny pies - cos fantastycznego po prostu... Mam nadzieje ze nowi starzy :D wlasciciele o Niego dbaja i otaczaja go miloscia. Quote
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 rox86 napisał(a):(...) Mam nadzieje ze nowi starzy :D wlasciciele o Niego dbaja i otaczaja go miloscia. Dałeś mu z siebie max, nie byłoby nietaktem gdybyś skontaktował się z Państwem i dopytał? ;) Ślę buzieńki posokowcowi :loveu: i...proszę zmienić front wobec niego, dołączyć do rozpieszczających!!! :evil_lol: Quote
katya Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Rox, zaproponuj może Państwu by przyczepili Amorkowi adresówkę ze swoim numerem telefonu do obroży. Następnym razem może nie mieć takiego farta i trafić na kogoś zupełnie innego niż Ty, a co za tym idzie, np. prosto do schroniska. Quote
rox86 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Faktycznie - zapomnialem zupelnie podpowiedziec im adresownik... Sprobuje sie z nimi skontaktowac. Poza tym mam do nich kontakt i wiem gdzie mieszkaja wiec jakbym go gdzies widzial blakajacego sie to bede trzymal reke na pulsie ;) Niestety skonczyl sie jeden problem to zaczal drugi. Laper obudzil nas dzis w nocy strasznym piskiem, przyszedl do sypialni rodzicow czego nigdy nie robi. Rano nie mogl zejsc z III pietra na dol. Bylismy u weta. Na razie dostal dwa zastrzyki - przeciwbolowy i przeciwzapalny. Badanie kregoslupa wykazalo ze z jakiego spowodu go boli i jest nadwrazliwy. Zobaczymy jak sie bedzie sytuacja rozwijala... Byc moze to jakis uraz mechaniczny ktorego nie dostrzeglismy, moze jakies objawy reumatyczne. Modle sie zeby tylko nie bylo to cos takiego jak sie czesto zdarza u owczarkow niemieckich - nacisk na rdzen w odcinku krzyzowo - ledzwiowym... Coz, nieszczescia chodza parami jak widac :( Quote
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bardzo współczuję...:-( Myślę, że jakiś ewidentny uraz zauważylibyście, bardziej mi to pachnie jakimiś sprawami reumatycznymi. :-( Jeśli można Ci jakoś pomóc, pisz proszę!!! Mail masz. Jutro pozdejmuję ogłoszenia Misiaka. Quote
rox86 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 No wiem, tylko on ma dopiero 4 i pol roku... Reumatyzm w tak mlodym wieku u psa? Nie wiem... ogrniczamy mu ruch na razie i czekamy... Jutro jedziemy znowu do veta i zobaczymy. Jak bedzie zle to mam miec zrobione zdjecie rtg. Quote
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Rox, tam, gdzie to było możliwe, ogłoszenia zostały zdjęte. Wszystkiego najlepszego Tobie i Twojemu ukochanemu psiakowi!!! :loveu: A Ty Misiu, trzymaj się swojej rodziny!!! :bye: Quote
Recommended Posts