Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc

Wiadomosci z dzis:
- porozwieszalem ogloszenia o Misku gdzie sie tylko dalo w okolicy - gabinety weterynarzy, sklepy zoologiczne, zwykle sklepy, salony strzyzenia
- jutro bede rozwieszal reszte
- dzwonilem dzis do Expressu Ilustrowanego -> jutro bedzie info o Misku w gazecie :)

Posted

Aha - zapomnialem wczesniej dopisac.

Misiek okazuje sie ze umie tez bardzo ladnie prosic na dwoch tylnych lapkach - nie za dlugo, bo kosci ma juz dosyc stare:P ale i tak wyglada super (dzis nas tak wital:))

Posted

Isadora7 napisał(a):
Majqa polazłam za twoim banerkiem i szczęka mi z zachwytu opadła. Piękny psiak.

Przepięknota. :loveu: Dopiero dotarłam do domu, padam. Troszkę zbiorę się
w kupkę i powoli zacznę go ogłaszać.

Posted

Sluchajcie - Misiek znalazl wlasciciela!!!

A w zasadzie wlasciciele znalezli Miska :)
Dzis rano odezwala sie do mnie telefonicznie Pani, ktora zamiescila ogloszenie o zaginionym psie na stronie internetowej schroniska. Okazalo sie ze mieszkaja w najblizszej okolicy, po przekatnej od mojego bloku.

Psiak nazywa sie Amor i ma 14 lat, przyblakal sie 4 lata temu na wsi i wraz z Panstwem trafil do Lodzi.
Ze starych czasow pozostala mu niestety sklonnosc do ucieczek :P
Stad caly "klopot".

Wydaje mi sie ze wszystko zostalo zweryfikowane jak to tylko mozliwe, pies poszedl z pania bardzo chetnie, wszystko sie zgadza.

W tym miejscu wszystko konczy sie szczesliwie, a ja chciałbym podziekowac wszystkim którzy wykazali ogromne serce dla Miska i przewspaniała wrazliwosc.
Cudownie ze w dzisiejszych czasach mozna liczyc na bezinteresowna pomoc ludzi takich jak Majqa, Folen, Karilka, Ewa i reszta osob dla ktorych los zgubionego Miska nie byl obojetny.
Podziekowania serdeczne kieruje tez do Olgi i Niewiasty 21 z Fundacji Pomagajmy Razem, ktore osobiscie odwiedzily Miska.
Bez Was wszystkich swiat bylby strasznie niefajny. A Wasza obecnosc podtrzymuje nadzieje ze zawsze cos mozna zrobic i zmienic.

Na koniec podziekowania dla dwoch osob za znaczna prace wlozona w pomoc w szukaniu wlasciciela dla Miska - Majqa i Folen - jestescie niesamowite po prostu. Wielkie dzieki :)

Posted

COŚ NIESAMOWITEGO! WSPANIAŁE WIEŚCI!!! SUPER!!! :multi: :multi: :multi:
Poczekam jednak, dla spokoju sumienia, i...jeśli nie będzie złych sygnałów, za dzień, dwa, pozdejmuję ogłoszenia.

Posted

Folen dzieki raz jeszcze - mam nadzieje ze nie napracowalas sie zbyt duzo przy tej aukcji na allegro, bo jak widac juz nie ma takiej potrzeby...

Posted

rox86 napisał(a):
Jasne - tylko ktos mi musi powiedziec jak to zrobic:P Probowalem juz zmienic ten tytuł ale nie potrafiłem :/

W 1 poście jest opcja edytuj, dalej opcja zaawansowane i pokazuje się tytuł wątku, w którym możesz stanąć i go zmodyfikować.

Posted

Aha - jeszcze jedna kwestia o której zapomniałem przy podziekowaniach.
Wobec wszystkich osob, któym dziekowalem mam ogromny dlug wdziecznosci. Gdybym kiedykolwiek mogl w jakis sposob pomoc to macie do mnie kontakt ;) Cokolwiek by to nie było zawsze postaram sie pomoc.

Posted

Rox nie napracowałam się, zresztą nawet jeśli, to nie ma tematu, najważniejsze, że Misio już jest w swoim domu!

Tobie dziękujemy za okazane mu serce, bo nie wiadomo czy wróciłby do domu, gdyby nie Ty!

Posted

Ale historia,bardzo sie ciesze!
Ja chciałam podziekowac Tobie Rox,nawet niewiesz jak mało jest takich ludzi jak Ty i Twoja rodzina,którzy znajdując psa zapewnilu mu wszystko to co najlepsze. Jestem pod wrażeniem waszego dobrego serca, ta historia nie mogłą sie inaczej skończyc!
Misiek,nie uciekaj wiecej!!

Posted

A ja dopiero teraz znalazłam to ogłoszenie o zaginięciu :oops:
Miałam właśnie wkleić.
A tu takie radosne wiadomości :loveu:
W życiu nie dała bym mu tej 14-stki ;)

Ja też dziękuję wszystkim za okazaną pomoc dla Amora.