Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to ufff ;)

Jak takie wdzianko skonstuowalam dla malej sunki, ktora mialam po sterylce bez niczego. Wygldalo to obrzydliwie, ale dzialalo :)

Homer. CUDAK :)

A Kropka sie usmiecha :P:P

Posted

wątek topika
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/181579-Czy-skatowany-przez-zwyrodnialca-Topik-zazna-jeszcze-choAE-trochAE-szczAE-A-cia?p=14270127#post14270127[/URL]

Posted

mała_czarna ja wiem o co ci chodziło tylko staram się jakoś zrozumieć ta ich nie fajna myśl....straszne to że nie możemy go zabrac i tyle....eh....

Homerek jest przecudowny :)

Posted

Ciotki bałagan straszny mamy na wątku - trzeba szukać zdjęć psiaków więc robię z tym porządek.
Przeznaczam posty od nr 2 do nr 12 na zdjęcia psiaków do adopcji w Klembowie. Wklejajcie tu różne zdjęcia a ja je będę przenosiła od tamtych postów. Na razie wkleiłam tylko kilka zdjęć. Resztę będę uaktualniać na bieżąco.

Ciotki Klementynka nie daje mi spać. Ona jest taka biedna. Znajdźmy coś dla niej please :(
Kinia może namówisz TZ-ta ;)
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/267/0fea4022b3f5caeb.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Ona jest biedna i straszliwie kochana :(

Nie zasluguje na wczasy w Klembowie. Trzeba jej pomoc. Na poczatek proponuje zmiane TZa jak nie zechce sie na nia zgodzic :eviltong:
Pozniej zajmiemy sie jej leczeniem. Te cholerne,jej uszy nie daja mi spokoju :angryy: Ogloszenia i DS. Proste? :cool3:

Czyli mamy juz plan :p rozpoczynamy dzialania. Kinia! zaczynaj :lol:

Posted

to zaczne ja z dobrymi wiadomościami .Dzis jedzie denis do ds i jutro oskar dt.:-) Oskar został podopiecznym kago i wynalazła mu bezpłtny dt w częstochowie.

Dobermanka Debra i rudzielec Figa mają wykupiny pakiet ogloszeń

Posted

Dziewczyny dajcie mojemu TZ chwile bo po bliskim spotkaniu Homera z Macka pokojem, TZ chyba ma dosc...:) Madallena...Nie narzekaj na sikanie Kropki, przy tym co robil Homer to pikus....:) To żywiol nie pies... Kiedys Wam opowiem co moze wymyslec Homer jak sie nudzi:cool3: Citoka Aga35 uhahała się az ja poliki bolały;)

Posted

[quote name='anouk92']Ciotki bałagan straszny mamy na wątku - trzeba szukać zdjęć psiaków więc robię z tym porządek.
Przeznaczam posty od nr 2 do nr 12 na zdjęcia psiaków do adopcji w Klembowie. [/QUOTE]

Cioteczko, a może by zrobić tak jak w mirkopsiakach, że tu piszemy,a osobny wątek tylko informacyjny, jaki pies do adopcji, jakie poszły z tego wątku do adopcji itp...
I w pierwszym poście wkleić namiary naten drugi informacyjny??

Posted

[quote name='Kinia1984']Homer uwielbia przemeblowywac mieszkanie jednym slowem:) i scierac swoje siuski ubraniami z wieszaka..i lubi spac na koldrze, z tym ze koldra nie moze lezec na łózku...:D[/QUOTE]

Hahaha się uśmiałam :) szczególnie z tych siuśków ścieranych ubraniami z wieszaka. Porządny chłopak z tego Homera - posprząta po sobie przynajmniej :)

Posted

Homer pojechał do nowego domku, ludzie bardzo fajni. U mnie Homer bardzo nie rozrabiał ale ma małe adhd hahah dostał 3 zabawki na zmianę i się bawił a jak się zmęczył to poszedł spać na łózko więc chyba Kinia twój TZ ma nie wygodne łóżko skoro kołdrę ściągnął a siusiki posprzątał po sobie wiec bardzo wychowany pies. Bardzo uroczy psiak hahhhaa

Posted

hahah no polubił go ale jak tu go nie lubić jak on psoci i robi minę w stylu "ale o co chodzi?to nie ja!", mój tata też zauroczony, dobrze , że mama nie widziała go hihi ale naprawdę własciciele Homera zrobili na mnie duże wrażenie dawno takich ludzi nie widziałam.

Posted

[quote name='Tattoi']A możecie zdiagnozować, czy któryś/któraś z nich lubi koty? Czy nie da rady?[/QUOTE]

Raczej byłoby ciężko. Trzeba by psa wyciągnąć choćby na tymczas, do domu, w którym jest kot, i to też nie na dzień, dwa.

Posted

ciotki przypomne wam debrę Suczyna bardzo żle znosi pobyt w schronie.:placz:

[CENTER][IMG]http://img251.imageshack.us/img251/6889/img2044u.jpg[/IMG][/CENTER]

na zdjęciach jest " świeżo " po przyjeżdzie .Jak byłam we wtorek i w wczoraj nie wyszła juz wogóle z budy:-(

Posted

Bo Gos, ta od azjatek, ma panią, która chce dać dom psu/suce- tylko warunek jest taki, że zwierz musi lubić koty, bo pani ma kilka. Chętniej duży niż mały i chętniej starszy niż młodszy, żeby zadymy nie robił. Howgh.