Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='coztego']Żadne dobermany nie wchodzą w grę!
Ja już znalazłam [url=http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic.php?t=28311]kawalera dla Azy[/url]
8)[/quote] No proszę :D :wink:
Normalnia cała Aza! :D :wink:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Agnes, a ty nie masz ochoty na jakiś spacerek w tym tygodniu? Przyczlapałabym do was. Ale nie z boorkami moimi, a z dogusiem Leonem :wink: Co ty na to? Jak Aza reagowała na tego kunia?

Posted

tzn bys z doddy przyszla tak? tylko jesli juz to i tak wole pola wilanowskie - u nas malo miejsca...dzisiaj bylam w lesie i narazie mam dosc spacerow w takie miejsca - a na naszym polu to moznatylko stac :)
chyba ze taki "spacer" odpowiada to zapraszam ;) Tylko nie wiem czy w tym tyg dam rade
Aza...bala sie konika i raczej uciekala niz sie bawila...

Posted

A masz kalosze? Wiesz jakie na łąkach wilanowskich jest teraz błoto? Ja mam więc możemy iść na łąki :wink:
A konik rozbrykany bardzo, może jednak Aza się przełamie i z nim pobryka?

Posted

Pada śnieg, pada śnieg
Zima i Mikołaj
Ale w świecie Azutki wszystko pachnie latem :)
I śnieg taki wiosenny :)

Wesołego Mikołaja ;)
[img]http://img210.imageshack.us/img210/5745/azuta3vk.jpg[/img]

Posted

asher ja i tak z "naszego" pola wracam razem z Aza umazana w blocie wiec i pola wilanowskie w pewnym sensie mi nie straszne ;) Domyslam sie jak tam jest teraz, ale taki okres :(
I przez ten okres nie ma zdjec buuu bo nawet nie ma co aparatu z pokrowca wyjmowac :(
A dzisiaj Aza z okazji Mikolajek dostala prezent :) A jaka dumna i szczesliwa byla heh :) Kupialm jej jakies tam smakolyki smierdzace ;) i dalam cala paczke coby wziela w pysk i zaniosla na poslanie - nie bardzo wiedziala o co biega, ale potem wziela cala szczesliwa i truchtem poleciala do siebie coby szybko prezent otworzyc ;)
Nawet od mamy dostala prezent i tu bylam w szoku :o Ale prezent szybko byl skonfiskowany :evilbat: bo dostala taka pileczke jaka mamy na spacery i niestety...musialam zabrac :(

Posted

[quote name='tajdzi']Rozumiem, że Mikołajkowe zdjęcie ode mnie się nie podobało? :evilbat:[/quote] Jest piękne :D Nie mogę się zdecydować co piękniejsze... Aza czy płatki śniegowe :wink: :wink:

Posted

moje bardziej mikolajowe 8) a zdjecie z zeszlego roku - zrobilam pocichu zdjecie w czapce wujka - potem jak wujek zobaczyl efekt to myslalam, ze mnie zabije ;)
Katerinas masz piekny avatarek :angel:

Posted

[quote name='Agnes']potem jak wujek zobaczyl efekt to myslalam, ze mnie zabije ;)
[/quote] ło rany... ale wujek :lol: powinien się cieszyć, że Azie do twarzy w jego czapce :wink:

[quote name='Agnes']Katerinas masz piekny avatarek :angel:[/quote] a dziękuję :) łapeczki Dorki :)

Posted

Agnes pewnie i tak jak zwykle, powie, że nieładne, albo, że cośtam

ale co mi tam :drinking:
[img]http://img225.imageshack.us/img225/7795/azutka2copy0rp.jpg[/img]

Posted

tajdzi ja cie chyba pobije zaraz :evil: - kiedy ja cie mowilam, ze mi sie nie podoba czy cos? ech...
fajne naprawde:) ale czemu nie dalas azowej z mojego avatara np? tam jest orginalna czapeczka :p

Posted

[quote name='Agnes']tajdzi ja cie chyba pobije zaraz :evil: - kiedy ja cie mowilam, ze mi sie nie podoba czy cos? ech...
fajne naprawde:) ale czemu nie dalas azowej z mojego avatara np? tam jest orginalna czapeczka :p[/quote]

Bo tu ładniej wyszła ;P

Posted

kolejny owczarek do "kolekcji" :( Dzisiaj na polu...Pan z owczarkiem przyszedl, ON na dzien dobry warknal na Aze bez powodu - Aza stala, a on biegl do nas, warknal i pobiegl dalej. Ja sie bawilam z Aza pilka. Ale nie moglam caly czas sie bawic pilka jak niedaelko nas byly psy - min ON. Podeszlam...Aza tez choc niepewnie. Uciekala przed ONem a ON - jak chyba wiekszosc psow tej rasy - gonil...Drugi Pan byl z psem - pies z pilka w pysku. Pies wypuscil pilke podlecial ON, zabral...pilka identyczna jak nasza. Aza tez potrafi zabrac zabawke, ale staram sie nie dopuszczac do takich sytuacji. ON upuscil pilke odszedl, wiec podeszla Aza...i sie zaczelo. ON rzucil sie na Aze - to nie bylo warkniecie, czy ostrzezenie - zlapal ja za ucho i potem puscil. Aza panika pisk niesamowity. Szybko odeszlam i zaczelam Aze zabawiac pilka nasza...czwarty owczarek a jest juz coraz gorzej :( Juz naprawde nie wiem co robic, jak postepowac - unikac owczarkow czy nie? Aza juz ze strachu zaczyna szczekac na duze psy, jak taki pies zacznie warczec i szczekac ona tez - nie bylo tego :(