malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 ale nie umiem światło-cieniowych robić bo mi się rozmazują :( a bardzo bardzo mi się podobują takie fotki :oops: Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 jak to nie umiesz? jak to rozmazuja? W tym wypadku robilam na manualu, ale na auto spokojnie by wyszly. Ja sie powinnam pobawic, zeby nie byly takie przepalone ale jaos niekoniecznie mi to przeszkadza w tej sesji ;) Quote
Koma Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Agnes ale to też sporo zależy od aparatu :lol: Ja w moim staruszku mam bardzo niewiele funkcji a takie np. zdjęcia jak teraz wstawiałaś to wogóle by nie wyszły :lol: A ja zawsze zagladam na Twoją galeryjkę ale nie zawsze cos napiszę :lol: Mojej Komki tez ostatnio mało kto ogląda :( Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Koma pewnie ze zalezy od aparatu, ale nie wierze ze nic nie wyjdzie z takich zdjec - ja sie nie ustawiam w ciemnosciach, jestem w osiwetlonym pokoju... Napewno dzisiaj wejde do Waszej galerii :) Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Agnes']jak to nie umiesz? jak to rozmazuja? W tym wypadku robilam na manualu, ale na auto spokojnie by wyszly. Ja sie powinnam pobawic, zeby nie byly takie przepalone ale jaos niekoniecznie mi to przeszkadza w tej sesji ;)[/quote] nooo ale u mnie manualnego trybu wogóle ni ma, a auto się rozmazują bo jest kijowy aparat :evil: Quote
Hanna R. Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Agnes, ja u Was jestem po raz pierwszy. Ale napewno nie ostatni ! Twoje zdjecia są śliczne. A Aza ? Aza przepiekna . Nie przegladałam wszystkich stron - na pierwszych nie ma większości zdjęć. Ogladam od tyłu - co wcale nie zmienia moich doznań estetycznych 8) Klimat tej galerii jest naprawde świetny. Do zobaczenia :D Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Dziekujemy bardzo :) ja do Was tez czesto wpadam popatrzec na pieknego kawalera 8) Zapraszamy oczywiscie czesciej Quote
Justa Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [img]http://img361.imageshack.us/img361/8776/dscf23024do.jpg[/img] czuje sie spiorunowana wzrokiem :oops: rewelacyjne zdjęcia Agnes, jak zwykle zresztą :) A ja bardzo bardzo bardzo proszę o więcej fotek w ruchu ! :angel: Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 Justa to zapraszam na Natolin porzucasz Azie pilke a ja bede robic fotki ;) Baaardzo chetnie ;) teraz tak wlasnie wyglada nasz spacer i nie mam jak robic zdjec w biegu...bo sama musze ja naklaniac do tego biegu rzucajac pileczke Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 to jeszcze jedno ostatnie z tej serii [img]http://img464.imageshack.us/img464/6156/dscf23010lv.jpg[/img] Quote
Justa Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Hahaha Ty mnie tak nie zapraszaj, bo kiedys naprawdę wezmę Galę pod pachę i przyjedziemy :evilbat: :lol: 8) :D To ja Cię pociesze moja droga, że ja tak samo muszę robić fotky. Bo nikt nie chce być zzatrudniony jako rzucacz piłeczki :evilbat: więc trzeba rzucać i jednocześnie pstrykac fotki :lol: 8) Znam ten ból ;) To tak dla przykładu :evilbat: [url]http://img50.imageshack.us/img50/8489/dsc000095xh.jpg[/url] Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 :lol: ja nieraz sama tak próbowałam i nieraz już dostałam aparatem w zęby bo Luna zamiast poczekać aż się ustawię i rzucę patola to skacze od razu na mnie :lol: Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 [quote]Hahaha Ty mnie tak nie zapraszaj, bo kiedys naprawdę wezmę Galę pod pachę i przyjedziemy[/quote] przeciez na to czekam! Juz jakis czas temu pisalam, zebyscie przyjechaly kiedys - i ja tak serio serio 8) Bedziemy robic fooooty :) A co do fot - to to zdjecie jest genialne! :o Waszka znam ten bol ;) choc w przenosni, bo naszczescie Aza nie skoczyla na mnie w takim momencie - ja kucam, ustawiam ostrosc na Aze i rzucam patyk (na dzialce np) i robie zdjecia... Wszystkie foty w ruchu z dzialki sa tak robione - ale ile sie trzeba nameczyc ;) Quote
Justa Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Agnes'][quote]Hahaha Ty mnie tak nie zapraszaj, bo kiedys naprawdę wezmę Galę pod pachę i przyjedziemy[/quote] przeciez na to czekam! Juz jakis czas temu pisalam, zebyscie przyjechaly kiedys - i ja tak serio serio 8) Bedziemy robic fooooty :) A co do fot - to to zdjecie jest genialne! :o [/quote] coprawda nie wiem gdzie jest ten Wasz Natolin, ale jak tylko znajdę troche więcejk wolnego czasu (którego ostatnio brak mi nawet na pożądny spacer z psem po naszej wsi), to jakoś się stykniemy :) hih :) A co do zdjęcia ;) dziekujem ;) Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 A metrem jezdzisz? :evil: Ja Ci dam...stacja Natolin :evil: No! i zeby to bylo przedostatni raz :evil: 8) W takim razie daj znac kiedy masz czas - ja moge od poniedzialku do czwartku w kazdych godzinach i w niedziele (przez najblizszy miesiac albo rano do 12-13 albo od 16 ale to juz ciemnawo sie robi) Quote
Justa Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 No to jak coś to w niedzielkę by mi pasowało 8) Tylko tyle, że jeszcze nie wiem w którą :roll: Ale jakoś siem zgadamy 8) Metrem? Jeżdżę, a i owszem, choć Galciak to nie powiem, żeby przepadała :roll: Ale damy radę, my światowe dziewuchy jesteśmy :lol: 8) Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 No to super ;) Daj znac w takim razie kiedy gdzie co i jak :) Quote
tajdzi Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 no to moja wersja Azutki blue [img]http://img459.imageshack.us/img459/8852/aza8wx.jpg[/img] Quote
Agnes Posted October 20, 2005 Author Posted October 20, 2005 oooo szkoda ze Aza nie ma takich oczu ;) Quote
coztego Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='Agnes']oooo szkoda ze Aza nie ma takich oczu ;)[/quote] A potem byś się jej bała w nocy ;) Quote
malawaszka Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 jak się to robi??? :oops: a zresztą moim paskudom i tak oczek nie widać :lol: :roll: Quote
Agnes Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 pewnie phosotshop :roll: tajdzi cos ostatanio kombinuje :roll: Quote
tajdzi Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 [quote name='Agnes']pewnie phosotshop :roll: tajdzi cos ostatanio kombinuje :roll:[/quote] mogę nie kombinować :roll: Quote
malawaszka Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 no wiesz photoshopa mam, ale to nie wystarczy, żeby robić taki bajery :oops: :lol: tajdzi kombinuj kombinuj :D Quote
Agnes Posted October 21, 2005 Author Posted October 21, 2005 [quote name='tajdzi'] mogę nie kombinować :roll:[/quote] no przeciez nic takiego nie napisalam :roll: kombinuj bo dobrze kombinujesz ;) malawaszka cwiiiiicz i bedziesz tez takie bajery robic ;) A my dzisiaj bylysmy na polach wilanowskich :multi: Justa jak do nas przyjedziecie mozemy tutaj pojsc na spacerech cheeesz? ;) Popatrzcie jaka tutaj jest piekna jesien - taka sloneczna zlota jesien :) [img]http://img426.imageshack.us/img426/23/dscf25489ir.jpg[/img] [img]http://img423.imageshack.us/img423/7384/dscf25503nq.jpg[/img] [img]http://img419.imageshack.us/img419/9393/dscf25471qu.jpg[/img] cdn Quote
Recommended Posts