Agnes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Asiaczek, na Wilanow :) [CENTER][B][COLOR=red]SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!! [/COLOR][/B][LEFT] My Sylwestra spedzamy tak:roll: [IMG]http://img816.imageshack.us/img816/4029/zdjcie0218.jpg[/IMG] Zaczelo sie w poniedzialek od biegunki, bylam pewna, ze to od nowej karmy. Biegunka nie mijala, wiec wizyta u weta byla konieczna. W miedzyczasie suka zjadla kawalek konga wubba, a na drugi dzien doszly wymioty:shake: Dzis kroplowka...Jestesmy juz obie tym zmeczone, mam nadzieje, ze idzie ku lepszemu:roll: [/LEFT] [/CENTER] Quote
*Monia* Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Co Azuli jest? Jakieś zatrucie? Biedulka :-( Trzymajcie się :calus: Quote
Agnes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Niewiadomo niestety :( Albo zatrucie, albo jakas niedroznosc...jak nie bedzie poprawy bedziemy robic RTG z kontrastem, zeby wiadomo bylo czy cos w zoladku badz jelitach jest :( Quote
*Monia* Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Biedula... Trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego i żeby Azula szybko wróciła do zdrowia :kciuki: Quote
Katerinas Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 ojej ..,. co ja tu czytam... Biedna Aza. Mam nadzieję, że wszystko będzie OK. Przy okazji - jak zwykle piękne zdjęcia. A to mi się najbardziej podoba :) [url]http://img63.imageshack.us/img63/671/dsc3393copycopy.jpg[/url] [b]Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Spełnienia marzeń, szczęścia, zdrowia, i zawsze uśmiechu :) Właśnie... teraz to jak najszybszego powrotu do zdrowia dla Azy![/b] Quote
Agnes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Dziekuje [B]Katerinas[/B] za zyczenia!! Zdrowie Azy najwazniejsze :( Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ja bym od razu poprosiła o USG lub/i RTG. Jeżeli taka sytuacja jest konsekwencją kawałka połkniętego konga, to na co czekac...? Pzdr. Quote
Agnes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Bo nie wiadomo co jest przyczyna, a poki co nic sie zlego nie dzieje. Pies jest w dobrej formie mimo wszystko. Wszystko sie zaczelo przed zjedzeniem konga, ciezko to wszystko poukladac do kupy. Jutro bedzie jasne, czy robimy badania, a na zwyklym RTG nic nie wyjdzie raczej, a na pewno nie nitki. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Oj, nie lubię takich sytuacji, gdzie nie wiadomo co i jak... Ale piszesz, że jest trochę lepiej z Azą, tak? Hm, to czekamy... W razie co, wiesz gdzie jest całonocny/świąteczny dyżur? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jasne. Mimo wszystko spokojnego Sylwestra i duzo dobrego w Nowym roku! Pzdr. Quote
Agnes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 No niestety ja tez nie lubie:roll: Ale tu nie przeskocze, gdyby wymiotowala non stop, albo doszly inne objawy na pewno by byly wykonane badania bez zastanowienia. A tak to mozna spokojnie poczekac. O dyzur nie pytalam, ale mam lecznice 24h to mysle, ze ktoras z nich bedzie czynna. Nie sadze jednak, zeby dzisiaj byla konieczna wizyta. Pies nic nie je, malo pije, a zwracala tylko posilki. Byle do jutra, pierwszy posilek i bedzie wiadomo na czym stoimy Quote
Justa Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Ojejku, biedactwo.. Dużo zdrowia dla Azulki ! I miejmy nadzieję, że to mimo wszystko od karmy, a nie jakieś ciało obce ! Quote
*Monia* Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku! Jak tam Azula przetrwała wieczór? Mam nadzieję że już lepiej się czuje.. Quote
Agnes Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Dziekujemy!:multi: Jak? tak:evil_lol: [IMG]http://img707.imageshack.us/img707/2109/zdjcie0219g.jpg[/IMG] Ja puszczam muzyke na full, okna zamykam i tyle:evil_lol: Troche slyszala i leb podniosla jak walili tuz po 24ej, a teraz znowu spi:evil_lol: Quote
catie Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 wszystkiego naj w nowym roku :) i zdrówka dla śpiocha Azy :) Quote
*Monia* Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jaka księżniczka łóżkowa :lol:. Dobrze że się dodatkowo nie stresowała. Moje kundle już po spacerach i podobnie się poukładały ;) Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [FONT=Tahoma][SIZE=5][COLOR=red][B]Witajcie w 2011 Roku!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] cieszę się, że z Azą juz ciut lepiej:) Pzdr. Quote
Agnes Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Witamy:multi::multi::multi: Jest lepiej:multi::multi: Bylam wlasnie na wizycie, jutro chyba ostatni raz:multi::multi: Ciagala mnie po calym gabinecie taka aktywna sie zrobila:diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Apetyt? Biegunka? Co powiedział wet? Pzdr. Quote
Agnes Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Apetyt to na ma jak 5 psow:evil_lol: biegunki nie ma, jeszcze sie nie zalatwiala, bo dopiero dzis po 4 dniach dostala ciut kleiku. Wet zadowolony, bo widac ze pies w bardzo dobrej kondycji :) Quote
Agnes Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 To na pewno, ale juz mnie zaczynalo martwic ;) Bo ona miala dobra wage, teraz zbliza sie do 39, albo juz zeszla. Ale nadrobimy, bo po malu zacznie regularnie jesc Quote
Asiaczek Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Najważniejsze, że wyszła z tej "choroby":) Pzdr. Quote
Recommended Posts