Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hejka :) a widzisz .... :) wiedzialam ze masz cos do sprzedania, ale nie pamiętałam... :oops: teraz dostałam PW od użytkowniczki i przybiegłam do Ciebie :)
a możesz mi powiedziec dlaczego go sprzedałaś? nie odpowiadał Ci na suczce? czy obawiałas się np. o zerwanie obrozy czy smyczy.. ?

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Sprzedalam, bo nie pasowala mi dlugosc smyczy - 120 cm. Wolalam sprzedac caly komplet i ew kupic tylko obroze.
Rogz jest solidny i nie sadze, zeby sie zerwal;)

Posted

no właśnie wiem ze rogz solidny ;) tylko zawsze moze trafic sie jakas felerna produkcja.. :)
czyli smyczke miałeś normalna? bo ja i tak chce kupic przepinana, a gdzie kupowałas? bo smycz wiem gdzie dostane, ale obroza jest 20mm :) a wolałabym 25mm...

Posted

Nie wiem czy tu ktos dotrze przez te zmiany;) ale pochwale sie a a co:diabloti:

Azowa bedzie znowu w kalendarzu Vivy:multi::multi::multi: To "moj" juz trzeci kalendarz, tym razem wzieli dwa zdjecia;)

Zapraszam do zakupow jak tylko bedzie to mozliwe

[url]http://sklepik.viva.org.pl/kalendarz-wybierz-miska-2010-maciejem-stuhrem-p-579.html[/url]

Cel jak zwykle - na zwierzaki;)

Posted

[quote name='deer_1987']Cos Ci dogo szwankuje ze dwa razy to samo? :P czy chcesz sie baaardzo pochwalic ;)[/QUOTE]

no az taka to ja nie jestem ;) sie kicka;)

Posted

[quote name='anetta']Ale super! Co zrobiłaś że Aza tam się znalazła?[/QUOTE]

dawno dawno temu...:diabloti: dostalam cynk, ze wybieraja zdjecia do pierwszego kalendarza. Niesmialo wyslalam kilkanascie propozycji. Od tego czasu sami pilnuja i mi wysylaja info na poczatku roku, ze poszukujac zdjecia - tym razem wyslalam im tyyyle, ze sie smiali, ze z moich zdjec mozna jeden kalendarz zrobic:evil_lol:
Wyslac moze kazdy - ale musi byc w miare dobra jakosc, duza rozdzielczosc i tematyka - kazde zwierze byle nie rasowe (psy, koty w sensie)

[quote name='Rinuś'][I][B]Jak Ty robisz ,że Aza ma zamknięte oczy jak ją focisz?bo ja zawsze jak zbliżę do Brutusa jak śpi to sie przebudzi i otwiera oczyska :evil_lol:[/B][/I][/QUOTE]

czaje sie:evil_lol: podchodze cicho i delikatnie z aparatem. Jak otworzy oczy, czekam kucajac, az zamknie i zasnie:eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]ha mój to jakby mnie zobaczył w dziwnej pozycji to by od razu wstał i przyszedł :diabloti: i dupa by była ze zdjęcia :evil_lol:[/B][/I][/QUOTE]

moja juz jest zbyt leniwa na takie akcje:evil_lol: jak nie zawolam - nie podejdzie:p

Posted

[quote name='Unbelievable']ciekawe czy jakbym wysłała zdjęcie Stefanii to by przyjęli? :hmmmm:[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

chcieli psy koty kury owce krowy swinie...jascurek nie wymienili:diabloti:

edit:
Azowa na spacerku
[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC00184.jpg[/IMG]

i polujaca na ryby:diabloti:
[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Aza2009/DSC00180.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='deer_1987']Wiecej rybek chce! mimo ze glony :([/QUOTE]

tzn?

[quote name='Marysia_i_gończy']Groźnie wygląda taka zakagańcowana :lol:[/QUOTE]

prawda?:lol: ale dla mnie kaganiec to bardzo wygodna sprawa na spacerach lesnych:eviltong:

Posted

[quote name='deer_1987']Ze bym poogladala wiecej fotek rybek Twoich i samego akwa mimo ze teraz masz problemy z glonami i chyba nie focisz akwa?[/QUOTE]

a o to Ci chodzi:evil_lol:

wczoraj fotke zrobilam, ale dlugim i ciemnym szklem, musialam zrobic statyw z drabiny i z tego powodu tylko jedno zdjecie:diabloti:
[IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Akwarium/2211.jpg[/IMG]

dla porownania tak bylo 3 tyg temu [url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/Akwarium/DSC_1446copy.jpg[/url] czyli cos tam rosnie.

Wiecej zdjec nie mam, bo sie nie dalo tym sprzetem:roll: dopiero dzisiaj wrocilo krotki szklo, wiec nastepnym razem cos wiecej cykne

Ja robie regularnie zdjecia bo tylko wtedy wiem, czy cos tam rosnie

Posted

Cudnie!

Ja wczoraj zamowilam pdmm czyli najbardziej tu polecany nawoz do roslin:
Kno3------------- som du blandar i en 50cl flaska med vatten
KH2PO4---------- som du blandar i en 50cl flaska med vatten
nutrisi------------ som du blandar i en 50cl flaska med (destilerat) vatten eller kokat i minst 20min + en tesked citronsyra (ingår)

"som du blandar i en 50cl flaska med vatten" - ktory mieszasz z woda w 50 cl butelce
"som du blandar i en 50cl flaska med (destilerat) vatten eller kokat i minst 20min + en tesked citronsyra (ingår)" - ktory mieszasz z dsetylowana woda albo gotowana conajmnie 20 min + lyzeczka kwasu cytrynowego (wchodzi w pakiet)

Posted

[quote name='Agnes']na takich miksturach nie znam sie totalnie - uzywam nawozu dla wygodnych, wszystko w tym jest i tyle;)[/QUOTE]
Jakas konkretna firma do polecenia? ;)

Tamto to dostajesz 3 torebki z proszkiem i mieszasz ;)

Posted

Uzywalam Tetra Planta Min - dobre, ale dosc duzo sie leje, chociaz przy malym akwarium nie poczujesz.

Jednak zachcialo mi sie czegos bardziej prof. i kupilam Planta Gainer Classic (polski wynalazek). Od tego mam tez krasnorosty ;) Dosc trudne do uzywania