GameBoy Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='Justa']Ojesooo czemu tak tego biednego szczeniaka poobcinali? :shake:[/quote] szczeniak jest mój i taki mnie się podoba poprzednia sunia uszy miała bo wtedy to ja decydowałam psa dostaliśmy za darmo i zgodziliśmy się, że będzie kopiowany nie ma co debatować Quote
zaba14 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [quote name='GameBoy']szczeniak jest mój i taki mnie się podoba poprzednia sunia uszy miała bo wtedy to ja decydowałam psa dostaliśmy za darmo i zgodziliśmy się, że będzie kopiowany nie ma co debatować[/quote] śliczny klops :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Fantastyczne imię dla CC :lol::lol::evil_lol: Sweet :loveu: Agnes, poka z bliska te aqwa bo nic nie widze :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Agnes Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 i [B]GameBoy[/B] wszystko wyjasnila:lol: [quote name='anetta']Fantastyczne imię dla CC :lol::lol::evil_lol: Sweet :loveu: [/quote] imie ciut inne:eviltong: [quote name='anetta']Agnes, poka z bliska te aqwa bo nic nie widze :diabloti: :evil_lol::evil_lol:[/quote] nie ma takiej opcji:diabloti: glony bedzie widac:eviltong: a tak serio - nie mam:lol: zostawilam tylko miniaturke Quote
Justa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Agnes']biedny szczeniak nie cierpial, a wyglada - kwestia gustu;) prawde mowiac troszke sie zdziwilam, ze takie ciachane uszy w ogole maluchowi nie przeszkadzaly - nic a nic[/QUOTE] Tego czy nie cierpiał to akurat nie wiesz. Miałam robiony kolczyk w chrząstce ucha i przez dwa tygodnie wogóle ucha dotknąć nie mogłam - a to tylko mała dziurka. Tu obcięty cały brzeg + szwy. Nie oszukujmy się - to boli. [B]GameBoy[/B], rozumiem ;) I nie chcę żeby ktoś mnie źle zrozumiał - nikogo nie oceniam, ale nikt nie ma prawa mówić, że psa to nic nie boli, nie cierpiał i mu nie przeszkadza. Dziękuję za uwagę :p Quote
Agnes Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='Justa']I nie chcę żeby ktoś mnie źle zrozumiał - nikogo nie oceniam, ale nikt nie ma prawa mówić, że psa to nic nie boli, nie cierpiał i mu nie przeszkadza[/quote] dobra, nie mowie;) nie znam sie, po prostu pisze to co widzialam Quote
cockermaister Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Witam my pierwszy raz u was w galerii ;) śliczna psinka :loveu::loveu::loveu: mizianko dla niej:loveu: ZAPRASZAMY DO NAS: Quote
Agnes Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='cockermaister']Witam my pierwszy raz u was w galerii ;) śliczna psinka :loveu::loveu::loveu: mizianko dla niej:loveu:[/quote] witamy gosci:multi::multi: i zapraszamy czesciej:cool3: chociaz nie zawsze jest co ogladac:evil_lol: ale jak juz ktos doszedl to foteczka:eviltong: [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_3493.jpg[/IMG] Quote
GameBoy Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 flaszka obalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
GameBoy Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='Agnes']Ty to zawsze zauwazysz nie to co trzeba!:angryy::mad::lol:[/quote] ja widzę WSZYSTKO :eviltong::diabloti: Quote
Agnes Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 [quote name='GameBoy']flaszka obalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ty to zawsze zauwazysz nie to co trzeba!:angryy::mad::lol: Quote
cockermaister Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Agnes'] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_3493.jpg[/IMG][/QUOTE] Śliczna psinka:loveu::loveu::loveu: pozdrawiam gorąco:loveu::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='GameBoy']szczeniak jest mój i taki mnie się podoba poprzednia sunia uszy miała bo wtedy to ja decydowałam psa dostaliśmy za darmo i zgodziliśmy się, że będzie kopiowany nie ma co debatować[/quote] ...a zdajesz sobie sprawę, żę kopiowanie uszu jest niezgodne z prawem? :angryy: Fotki Azutki jak zawsze śliczne :loveu: Quote
zaba14 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Anza&Hacker']...a zdajesz sobie sprawę, żę kopiowanie uszu jest niezgodne z prawem? :angryy: Fotki Azutki jak zawsze śliczne :loveu:[/quote] ludzie wezcie juz przestancie :roll: każdy z nas zdaje sobie z tego sprawę i co? Piesek miał juz obcięte uszka, stało się , mamy sądzic ludzi? mimo tego że na wystawach młode psy maja ciete uszy, one w ogole nie powinny byc przyjmowane na zawody, a jednak są... i ...... ? wiec prawo, jest ale tak jakby go nie było ... poza tym kazdy ma prawo mieć własne zdanie na temat kopiowania ... a o gustach się nie dyskutuje ... kopiowanie uszu jest tylko dla wyglądu, ale np. kastracja i sterylizacja tez jest bolesna, wcale nie trzeba tego robić, wystarczy że psa się PILNUJE ... Gameboy masz galerie Twojego smoczka? :loveu::loveu::loveu: ale żeby nie było, to galeria Azy, która ciągle jest taka sama, modelka z niej tresowana! :) :loveu: ciekawe kiedy będą jakieś fotki koni?? :> ja się zbieram do wstawienia zdjeć z wakacji, mimo że nie bedzie koni, ale fajne widoczki mam nadzieje że wpadniesz ;) Quote
olekg89 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Anza-jak kupie sobie za 2-3lata dobermana to urżnę mu uszka i kupie już z oderżniętym ogonem ,bo mi się taki podoba.Moge to zrobić wbrew prawu w polsce i tak nikt mi za to nic nie zrobi.A pies bynajmniej będzie wyglądał jak doberman,a nie przerośnięty GP:multi: Quote
GameBoy Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='Anza&Hacker']...a zdajesz sobie sprawę, żę kopiowanie uszu jest niezgodne z prawem? :angryy: Fotki Azutki jak zawsze śliczne :loveu:[/quote] daruj sobie te przedstawienia i przemowy na temat kopiowania jest na to osobny temat to galeria Azy jest i nie mam zamiaru wchodzić w polemiki z Tobą na temat uszu i ogona mojego psa innych rowniez o to proszę Quote
Agnes Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [B]Anza&Hacker[/B] nie chcialabym toczyc tutaj bitwy o ciecie - masz takie zdanie i rowniez prawo do niego - jesli chodzi o prawo ciecia...cos tu juz pewna nie jestem. Ale nie chcialabym, zeby temat ciecia lub nie ciagnal sie przez kilka stron - po co? Sa do tego oddzielne watki i tam napewno mozesz napisac co na ten temat myslisz. Innych prosze o to samo - to jest galeria Azy i innych psow rowniez, ale nie temat o kopiowaniu;) [B]zaba14[/B] Ty sie nie chwal, ze zdjecia masz tylko wklejaj! i bez marudzenia:eviltong: Quote
Alicja Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 [FONT=Arial];)Game Over ...gdzie są jeszcze jakieś fotasy Glutka :razz::razz: jest zaje2bisty :loveu::loveu: Azula też skobieciała ..kawał baby ;)[/FONT] [FONT=Arial]Agnes a ja mam sprawę do Ciebie ...mogłabyś mi na PW napisać troszkęjak karmiłaś i wogóle o swoim psiaku z chorą trzustką ...znajomych psiaczek 8 miesięczny jest chory i dziewczyna chciałaby mieć jakieś info nie tylko od weta ale z doświadczenia włascicieli chorych psiaczków [/FONT] Quote
Agnes Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [FONT=Arial]ooo [/FONT][B]Alicja[/B] :eviltong: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Azula też skobieciała ..kawał baby ;)[/FONT][/quote] delikatnie mowiac:oops: dzisiaj jak stanela obok ogara w lesie...fakt, ogar mlody bo dwoch lat nie ma ale rany julek moja to ma taki brzuchol ze az wstyd:oops: [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Agnes a ja mam sprawę do Ciebie[/FONT][/quote] jasne, juz lece pisac Quote
anetta Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Agnes'] imie ciut inne:eviltong: nie ma takiej opcji:diabloti: glony bedzie widac:eviltong: a tak serio - nie mam:lol: zostawilam tylko miniaturke[/QUOTE] Inne? :hmmmm: :evil_lol: ojj tam glony, kij z glonami. Ja rybki będę podziwiać a nie glony :eviltong: Prrrroooszęęę :modla: :rolleyes: Quote
Agnes Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 akwarium znowu wyglada ciut inaczej...zrobie foto to dam:eviltong: Quote
LAZY Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Hejka! Ale mi się z tym akwarium poszczęściło...znowu wpadłam na świeże foty...no to czekam:) Quote
Alicja Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Agnes'][FONT=Arial]ooo [/FONT][B]Alicja[/B] :eviltong: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] no co :p[/B][/COLOR][/FONT] delikatnie mowiac:oops: dzisiaj jak stanela obok ogara w lesie...fakt, ogar mlody bo dwoch lat nie ma ale rany julek moja to ma taki brzuchol ze az wstyd:oops: [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a tam brzuchol, nie wypominaj dziewczynce ;) ...bo jak to mawiają [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]starożytni indianie ...kochanego cialka nigdy za wiele ...;)[/B][/COLOR][/FONT] jasne, juz lece pisac[/quote][FONT=Arial][COLOR=Red][B] dzieki raz jeszcze [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agnes Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 kolejna odslona wodnych zmian calosc [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_35902.jpg[/IMG] i troche wiekszy rozmiar - [url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_3590.jpg[/url] i przeglad mieszkancow - wlasciwie malego %u ;) [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_3596.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_3600.jpg[/IMG] [IMG]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_3604.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts