Agnes Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 [quote name='olekg18']Moje 3l miske dziennie na dwoje,jak leją po nocy to słychać jakby ktoś kran odkręcił:evil_lol:[/quote] czyli wychodzi tyle samo choc niewiadomo ktore ile pije;) no taka ilosc to jest dosc duzo, dlatego moja nie wytrzymuje dlugo bez spaceru...tym bardziej ze potrafi nie pic caly dzien a potem sie dorywa i pije litr... [B]Agathee[/B] dokladnie tak bylo tego dnia kiedy pojawilo sie zdjecie - bylo szaro buro i ponuro;) Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='zaba14']Miki w zimie chodzi 2 razy dziennie na spacer, bo nie lubi sniegu :D zapiera sie nogami ze nie chce.. to nie :razz:[/QUOTE] haha, u mnie odwrotnie.. co galina w śniegu wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie :mdleje: a potem przynosi do domu na łapach i brodzie przecudowne śnieżno-lodowe kule które przez 30 min rozpuszczam :diabloti: a jeszcze lepiej jak jej się wbije między opuszki śniegowa kulka, to z wyrzutem patrząc na mnie podnosi łapę do góry :mdleje: cobym jej wyjęła to paskudztwo :diabloti: Agnes gdzie foty??? :diabloti: Quote
Agnes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Justa']Agnes gdzie foty??? :diabloti:[/quote] nie ma:evil_lol: bylam ostatanio w stajni i robilam zdjecia na treningu skokowym na zyczenie:eviltong: ale zdjecia prywatne to wstawic nie moge:diabloti: chodze codziennie z Aza w towarzystwie kolezanki cc do lasu ale tam zjdecia ciezo sie robi i nie ma na to czasu:eviltong: a tak w ogole to za godzinke mam pierwsza jazde:multi: jutro trening na koniu:multi: jestem przeszczesliwa:loveu: [SIZE=1]jeszcze jak prace znajde to bedzie po prostu bosko:eviltong:[/SIZE] Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A na pola chodzić nie możecie? :razz::cool3: Tylko do lasu trzeba ? :diabloti: Jejku, jak Ci zazdroszczę.. też bym chciała dopiero zaczynac jazdy, a tu zaraz egzamin :placz: :placz: :placz: Quote
Agnes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Justa']A na pola chodzić nie możecie? :razz::cool3: Tylko do lasu trzeba ? :diabloti:[/quote] przez pole przechodzimy:cool3: ale unikamy go (a przynajmniej ja) jak ognia bo moja sucz prawie zawsze cos znajdzie do wytarzania sie na polach:roll: a kapac jej nie moge non stop...i psy zdecydowanie lepiej sie wybiegaja w lesie niz na polu:diabloti: [quote name='Justa'] Jejku, jak Ci zazdroszczę.. też bym chciała dopiero zaczynac jazdy, a tu zaraz egzamin :placz: :placz: :placz:[/quote] nie wiem czy bys chciala ZACZYNAC i nie wiedziec slownie ZERO:evil_lol::eviltong: mam nadzieje, ze chodziac Pan bedzie laskawy:eviltong: lece:multi: Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Agnes']nie wiem czy bys chciala ZACZYNAC i nie wiedziec slownie ZERO:evil_lol::eviltong: mam nadzieje, ze chodziac Pan bedzie laskawy:eviltong: lece:multi:[/QUOTE] Chciałabym ! Fajnie było, czlowiek zajarany był i miał usprawiedliwienie, że czegos tam nie widzi, albo w kogoś wjeżdża, bo przecież to POCZĄTKI :diabloti: A przy 28 godzinie to cięzko się już usprawiedliwiać :placz: Quote
Agnes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Justa']Chciałabym ! Fajnie było, czlowiek zajarany był i miał usprawiedliwienie, że czegos tam nie widzi, albo w kogoś wjeżdża, bo przecież to POCZĄTKI :diabloti: A przy 28 godzinie to cięzko się już usprawiedliwiać :placz:[/quote] dasz rade:diabloti: mi sie jezdzilo przesuperasnie:multi::multi::multi: i nie moge sie doczekac nastepnego dnia:cool3: a teraz...ide szukac kogos z dogo kto kupi ze mna na pol wor karmy PPP - w moim sklepie sa super promocje i dwupak 18 kg kosztuje 250 zl - no za darmo...a ja nie zrobie przecie zapasow na kilka m-cy:roll: Moze ktos jest tu chetny?:cool3: Quote
zaba14 Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Agnes']dasz rade:diabloti: mi sie jezdzilo przesuperasnie:multi::multi::multi: i nie moge sie doczekac nastepnego dnia:cool3: a teraz...ide szukac kogos z dogo kto kupi ze mna na pol wor karmy PPP - w moim sklepie sa super promocje i dwupak 18 kg kosztuje 250 zl - no za darmo...a ja nie zrobie przecie zapasow na kilka m-cy:roll: Moze ktos jest tu chetny?:cool3:[/quote] pytasz osoby ktore maja mikrusy.. no chyba ze Olek chce ;) ma wieksze stwory w domu :evil_lol: Quote
Agnes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='zaba14']pytasz osoby ktore maja mikrusy.. no chyba ze Olek chce ;) ma wieksze stwory w domu :evil_lol:[/quote] ojjj moze ktos wejdzie akurat kto ma takiego cielaka jak ja i mieszka w Warszawie:cool3: No grzech nie kupic karmy za taka cene:eviltong: Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Agnes']a teraz...ide szukac kogos z dogo kto kupi ze mna na pol wor karmy PPP - w moim sklepie sa super promocje i dwupak 18 kg kosztuje 250 zl - no za darmo...a ja nie zrobie przecie zapasow na kilka m-cy:roll: Moze ktos jest tu chetny?:cool3:[/QUOTE] dla mnie 9kg to zapas na conajmniej 3 miesiące :eviltong::evil_lol: A jeśli chodzi o jazdy - na początku tak jest :loveu: a potem jak sama zaczniesz panowac nad samochodem to juz wogóle sie nakręcisz :loveu: a kiedy kolejne? no i gdzie zdajesz egzamin/jeździsz? Quote
Agnes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Justa']dla mnie 9kg to zapas na conajmniej 3 miesiące :eviltong::evil_lol: A jeśli chodzi o jazdy - na początku tak jest :loveu: a potem jak sama zaczniesz panowac nad samochodem to juz wogóle sie nakręcisz :loveu: a kiedy kolejne? no i gdzie zdajesz egzamin/jeździsz?[/quote] jakbym kupila taki dwupak tez bym miala zapas na 3-4 m-ce:eviltong: emmm kolejne? Kolejna godzina w czwartek, piatek potem chyba dopiero 6ego i tak co 2-3 dni bo sie nie dalo codziennie:placz: Ale potem bede chciala codziennie juz do konca najlepiej... Egzamin? Pojecia nie mam:eviltong: Pewnie stanie na odlewniczej....zobacze, jak bede konczyc jazdy zadzwonie do faceta z ktorym bede miala dodatkowe jazdy i z nim ustale gdzie lepiej i gdzie bede z nim jezdzic itp Obecnie jezdze dokladnie na Kabatach - w czwartek bede sie krecic po osiedlowych mini rondach:loveu:A pozniej mam nadzieje wyrusze na Ursynow:multi: A potem...:eviltong: Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Bo wiesz, najlepiejby było gdybyś jeździła tam gdzie potem będziesz zdawać egzamin. U nas na bemowie jest mnóstwo kruczków, które lubią wykrozystywać egzaminatorzy i które mówią nam instruktorzy.. które ćwiczymy, żeby potem nie spalić się na egzaminie (bo przeciez i tak jest to gigantyczny stres i człowiek myśli mało trzeźwo :evil_lol:) Quote
Agnes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Justa']Bo wiesz, najlepiejby było gdybyś jeździła tam gdzie potem będziesz zdawać egzamin. U nas na bemowie jest mnóstwo kruczków, które lubią wykrozystywać egzaminatorzy i które mówią nam instruktorzy.. które ćwiczymy, żeby potem nie spalić się na egzaminie (bo przeciez i tak jest to gigantyczny stres i człowiek myśli mało trzeźwo :evil_lol:)[/quote] Nie ma szans zebym robila kurs na Bemowie - odpada na 100% bo pol dnia by mi zajelo dojazd tam i powrot. Dlatego kurs robie tu na Ursynowie i w Centrum, a potem jak sie zapisze na egzamin i bede czekac to odrazu lece do "mojego" pana znajomego ktory mieszka przy Raclawickiej i maglujemy miejsce egzaminacyjne. Wtedy do niego dojezdzam i od niego licza sie 2 godziny wiec mam wieksze szanse nacieszyc sie np Bemowem;) Bo tu...2 godziny zanim dojade...to na miejscu niewiele mi czasu zostanie zeby jeszcze wrocic. Niestety wszystkie 3 punkty sa dosc daleko, ale wiem ze wlasnie tak ludzie robia - kurs u siebie a potem dodatkowe jazdy juz w miejscu egzaminacynym. Musi sie udac;) Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Teraz to nie tak źle, bo metrem śmigniesz na wawrzyszew, 10 min i jesteś na Bemowie ;) Ale fakt faktem, dojazdy są dobijające - ja wiem jak to jest bo dojeżdżam na uczelnie na ćwiczenia które trwają 1,5 godziny a jadę w sumie prawie 3 godziny w obie strony :shake: A ja po prostu mam komfortową sytuację, bo wszystko pod nosem. Jeszcze rowerem sie przejade, oblookam te jednokierunkowe i inne ustąp pierwszeństwa :evil_lol: Quote
Agnes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Justa']Teraz to nie tak źle, bo metrem śmigniesz na wawrzyszew, 10 min i jesteś na Bemowie ;)[/quote] po pierwsze jako ze juz nie jestem student nie mam biletu narazie i staram sie nie kupowac poki nie musze:eviltong: cena jest kosmiczna...a po drugie - nie chce mi sie tyle jechac jak moge w 10 min sie przejsc do siebie:eviltong: [quote name='Justa'] Ale fakt faktem, dojazdy są dobijające - ja wiem jak to jest bo dojeżdżam na uczelnie na ćwiczenia które trwają 1,5 godziny a jadę w sumie prawie 3 godziny w obie strony :shake:[/quote] no...ja dlatego odkad poszlam do liceum powtarzalam sobie - bede studiowac SGGW bo mam blisko:eviltong: i tak sie stalo choc nie do konca to bylo powodem mojego wyboru:eviltong: Ale na uczelnie mialam 15 min autobusem - na ktory potrafilam czekac 30 min ale to juz inna bajka;) [quote name='Justa'] A ja po prostu mam komfortową sytuację, bo wszystko pod nosem. Jeszcze rowerem sie przejade, oblookam te jednokierunkowe i inne ustąp pierwszeństwa :evil_lol:[/quote] hehe to wiesz ja potem przyjade do ciebie przed egzaminem ze niby na spacerek z psami tiu tiu tiu a pojdziemy polazic po Bemowie:evil_lol::eviltong: Quote
Justa Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Agnes']hehe to wiesz ja potem przyjade do ciebie przed egzaminem ze niby na spacerek z psami tiu tiu tiu a pojdziemy polazic po Bemowie:evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Alez ja zapraszam serdecznie !!! :multi: Quote
Agnes Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='Justa']Alez ja zapraszam serdecznie !!! :multi:[/quote] kazdy powod jest dobry:evil_lol: Quote
Bonsai Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Tego pana Borysa znam :) [url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/DSC_0795.jpg[/url] i panią Hexę znam :) [url]http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/4-14.jpg[/url] oraz jeszcze kilka innych psiaków z pól okołogórkowych :cool3: więc jak to możliwe, że na Was się jeszcze nie natknęłam?! :crazyeye:;) Quote
Agnes Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Bonsai'][URL="http://i248.photobucket.com/albums/gg186/Prejska/4-14.jpg"][/URL] oraz jeszcze kilka innych psiaków z pól okołogórkowych :cool3: więc jak to możliwe, że na Was się jeszcze nie natknęłam?! :crazyeye:;)[/quote] zdradz w jakich godzinach chodzisz a sie wszystko wyjasni;) w wakacje my na pole nie chodzimy - to dlugo nas nie bylo. Teraz zaczelysmy ale glownie przez pole nawet nie zaczepiajac i odrazu do lasu Quote
Bonsai Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Agnes']zdradz w jakich godzinach chodzisz a sie wszystko wyjasni;) w wakacje my na pole nie chodzimy - to dlugo nas nie bylo. Teraz zaczelysmy ale glownie przez pole nawet nie zaczepiajac i odrazu do lasu[/QUOTE] To różnie, zależy jak kończą mi się zajęcia. Generalnie to w godzinach 14-17. Chociaż dzisiaj nie jestem pewna, ale może Was widziałam. Na polu pod górką zaczepił Was szczeniak setera? Quote
Agnes Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Bonsai']To różnie, zależy jak kończą mi się zajęcia. Generalnie to w godzinach 14-17. Chociaż dzisiaj nie jestem pewna, ale może Was widziałam. Na polu pod górką zaczepił Was szczeniak setera?[/quote] no i w tych godzinach nie chodze;) najczesciej 13-15 ew po 14... a dzisiaj wyjatkowo bylam rowniez pozno;) zaczepil nas i odczepic sie nie chcial:lol: a to puchate obok to bylo Twoje? Quote
Bonsai Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 To białe w czerwonych szelkach było moje. ;) Czy puchate? nie wiem , nie mnie oceniać. W avatarze masz mojego psa, bądź w galerii (link w podpisie). No to już jakiś sukces, widziałam Was. :lol: Quote
Agnes Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Bonsai']To białe w czerwonych szelkach było moje. ;) Czy puchate? nie wiem , nie mnie oceniać. W avatarze masz mojego psa, bądź w galerii (link w podpisie). No to już jakiś sukces, widziałam Was. :lol:[/quote] wlasnie nadrabiam zaleglosci i siedze w Waszej galerii czytajac i ogladajac zdjecia;) puchaty puchaty - porownujac do mojej suki;) kolejny krok to podejscie i zapoznanie sie:lol::eviltong: tylko nie wiem kiedy ja bede na polach w tych godzinach kiedy Wy jestescie;) Quote
Bonsai Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Zostają jeszcze weekendy. ;) Poza tym nie w każdy dzień mam zajęcia, więc wtedy mogę wcześniej pójść na spacer (to tylko kwestia wstania wcześniej niż o 12... :evil_lol: ) Quote
Agnes Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Bonsai']Zostają jeszcze weekendy. ;) Poza tym nie w każdy dzień mam zajęcia, więc wtedy mogę wcześniej pójść na spacer (to tylko kwestia wstania wcześniej niż o 12... :evil_lol: )[/quote] jakby co odzywaj sie;) tu czy na gg Quote
Recommended Posts