Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Nie szmata, tylko ręczniczek :wink:

A dziś jak dobrze pójdzie to Agnes z Azą nas odwiedzą, a to oznacza sesje zdjęciową.

Do tego agnes będzie za bardzo zajęta, żeby protestować, więc pomęczę takiego jednego małego łobuza :)

Posted

tak jak tajdzi pisala wczoraj nareszcie moglysmy sie spotkac:) tajdzi oczywiscie porobila "kilka" zdjec sunce:) a oto one:

najpierw trzeba sie bylo przywitac;)

004.jpg

005.jpg

008.jpg

czasami naprawde czuje sie zazdrosna hehe:)

poniewaz Aza ciagle sie chciala witac z tajdzi, ktora biedna ruszyc sie nie mogla to...sunia zostala przekupiona koscia!:) podzialalo:)

013.jpg

014.jpg

Posted

strasznie fajne zdjecie:)

020.jpg

"slucham?"

022.jpg

lobuz ktory zaglada wszedzie - pod firanke tez :evil:

035.jpg

wykonczony pies - ciekawe czemu?:)

055.jpg

spaciu?

057.jpg

"no co? przeciez jestem jeszcze szczeniaczkiem:)"

058.jpg

Posted

tajdzi :lol:

postaram sie dac dalsza czesc zdjec, o ile interia bedzie chciala wspolpracowac;)

tutaj Aza cos kombinowala:)

085.jpg

ja tu sie przytulam do sunki, a lobuz mnie podgryza :evil:

090.jpg

slodkie:)

098.jpg

popatrzecie jakby Aza fajnie wyglada z takimi ucholami :lol:

100.jpg

Posted

tajdzi o ile wszystko bedzie ok:( bo narazie same czarne mysli mi przychodza do glowy:(

Aza uwielbia snieg i mam nadzieje, ze w tym roku sie na niego zalapiemy! no beda foty szczesliwego psiura :lol:

Posted
5 zdjecie kwakifikuje sie tylko jako emblemat

ale nie-swojego psa nie moge miec jako emblemat - Aza sie jeszce obrazi;) A naszczescie wlascicielka Sticha tutaj nie zaglada, wiec nie bedzie emblematu;)

Pisze naszczescie, bo jedno z tych zdjec wykorzystam jako prezent swiateczny dla kumpeli;)

A co mu sie w lapcie stalo?

okazalo sie, ze nic powaznego, ale mi troche zdjecie bandaz popsul :evil: oczywiscie nie pomyslalam, zeby go po prostu zdjac :roll: :wink:

Posted

To jeszcze pochwal się, Agnes, które wybrałaś :)

Bo moim skromnym zdaniem, zdecydowana większość była suuuper :))))))))

A teraz coś, za co pewnie mi sięoberwie:

Dziś dziewczynki przyjechały do nas w odwiedziny. Po obdarowaniu się prezentami...Pojechaliśmy z Azulką na dłuuuuugi spacerek do lasu.

Wszyscy wróciliśmy tak zęczeni, że na nic nie mieliśmy siły...

Ale sami popatrzcie, czy nie miałam racji pisząc jakieś 7 miesięcy temu Agnes, że Aza (wtedy Mycha) jest JEJ psem :) że pasują do siebie? że MUSZĄ być razem? Chciałabym, żeby wszystkie psiaki znalazły swojego paneczka, tak jak Aza...Popatrzcie :)

HPIM3815_small.jpg

Przed świętami walczy się o każdy kawałek słodkości ;)

HPIM3816_small.jpg

Zobaczcie jak się kochają :)

Posted

na prezent wybralam pierwsze zdjecie:) kupilam wieksza antyrame - zdjecie samo bylo dosc duze - dalam niebkieski papier pod zdjecie i porobilam stempelki - psie lapki. Kolezance sie prezent baaardzo podobal:) mam nadzieje;)

tajdzi :lol: niedlugo postaram sie wrzucic wiecej zdjec jak bede miala na to jeszcze sile;)

Posted

Moze zaznaczmy, ze Aza niebiegala 6 tyg! dlatego jak wczoraj ja spuscilismy ze smyczy to na poczatku byla glupawka

tu jeszcze przed...

009.jpg

010.jpg

a tu widac jak szalala - nawet aparat jej nie mogl dobrze zlapac;)

013.jpg

chwilka odpoczynku;)

014.jpg

wystartowali!!

015.jpg

Posted

tajdzi jeszcze jestem :lol: ale jutro z ranca jedziemy w gory!!:) co prawda te mniejsze, ale zdjecia napewno porobie i potem bedzie co ogladac:)

zaba - dziekuje bardzo:) wlasnie szukalam czegos innego niz interia zeby wstawiac fotki tutaj na dogo - interii nie lubie;)