tajdzi Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Nie szmata, tylko ręczniczek :wink: A dziś jak dobrze pójdzie to Agnes z Azą nas odwiedzą, a to oznacza sesje zdjęciową. Do tego agnes będzie za bardzo zajęta, żeby protestować, więc pomęczę takiego jednego małego łobuza :) Quote
Agnes Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 tak jak tajdzi pisala wczoraj nareszcie moglysmy sie spotkac:) tajdzi oczywiscie porobila "kilka" zdjec sunce:) a oto one: najpierw trzeba sie bylo przywitac;) czasami naprawde czuje sie zazdrosna hehe:) poniewaz Aza ciagle sie chciala witac z tajdzi, ktora biedna ruszyc sie nie mogla to...sunia zostala przekupiona koscia!:) podzialalo:) Quote
Agnes Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 strasznie fajne zdjecie:) "slucham?" lobuz ktory zaglada wszedzie - pod firanke tez :evil: wykonczony pies - ciekawe czemu?:) spaciu? "no co? przeciez jestem jeszcze szczeniaczkiem:)" Quote
Agnes Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 obie usmiechniete od ucha do ucha;) "zabierzcie jej ten aparat :( " 8) do gory kolami:) Quote
tajdzi Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Agnes, kochana! Jakbyś TY się tak ze mną witała - dałabym Ci 5 kosteczek :wink: Quote
Agnes Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 tajdzi :lol: postaram sie dac dalsza czesc zdjec, o ile interia bedzie chciala wspolpracowac;) tutaj Aza cos kombinowala:) ja tu sie przytulam do sunki, a lobuz mnie podgryza :evil: slodkie:) popatrzecie jakby Aza fajnie wyglada z takimi ucholami :lol: Quote
Agnes Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 pieknosci me tajdzi meczaca Azule:) zmeczony pies:) THE END:) Quote
tajdzi Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Coś tu pustawo ostatnio... Może niedługo spadnie śnieg i Aza pobryka trochę w białym puszku... Oby Quote
Agnes Posted December 9, 2004 Author Posted December 9, 2004 tajdzi o ile wszystko bedzie ok:( bo narazie same czarne mysli mi przychodza do glowy:( Aza uwielbia snieg i mam nadzieje, ze w tym roku sie na niego zalapiemy! no beda foty szczesliwego psiura :lol: Quote
Atomic Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 A tu Atomic i Emi po spacerku ;D :lol: Quote
Agnes Posted December 17, 2004 Author Posted December 17, 2004 wczoraj zrobilam mala sesje zdeciowa Stichowi:) Quote
anetta Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Jakie sliczne te fotki :angel: 5 zdjecie kwakifikuje sie tylko jako emblemat 8) A co mu sie w lapcie stalo? :( Quote
Agnes Posted December 17, 2004 Author Posted December 17, 2004 5 zdjecie kwakifikuje sie tylko jako emblemat ale nie-swojego psa nie moge miec jako emblemat - Aza sie jeszce obrazi;) A naszczescie wlascicielka Sticha tutaj nie zaglada, wiec nie bedzie emblematu;) Pisze naszczescie, bo jedno z tych zdjec wykorzystam jako prezent swiateczny dla kumpeli;) A co mu sie w lapcie stalo? okazalo sie, ze nic powaznego, ale mi troche zdjecie bandaz popsul :evil: oczywiscie nie pomyslalam, zeby go po prostu zdjac :roll: :wink: Quote
anetta Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Ja nie pisalam ze Ty musisz go wziasc na emblemat, tylko ze wogole sie kwalifikuje na obrazek :D Jest czaderski, kolezanka na pewno sie uczieszy z prezentu :) Quote
tajdzi Posted December 20, 2004 Posted December 20, 2004 To jeszcze pochwal się, Agnes, które wybrałaś :) Bo moim skromnym zdaniem, zdecydowana większość była suuuper :)))))))) A teraz coś, za co pewnie mi sięoberwie: Dziś dziewczynki przyjechały do nas w odwiedziny. Po obdarowaniu się prezentami...Pojechaliśmy z Azulką na dłuuuuugi spacerek do lasu. Wszyscy wróciliśmy tak zęczeni, że na nic nie mieliśmy siły... Ale sami popatrzcie, czy nie miałam racji pisząc jakieś 7 miesięcy temu Agnes, że Aza (wtedy Mycha) jest JEJ psem :) że pasują do siebie? że MUSZĄ być razem? Chciałabym, żeby wszystkie psiaki znalazły swojego paneczka, tak jak Aza...Popatrzcie :) Przed świętami walczy się o każdy kawałek słodkości ;) Zobaczcie jak się kochają :) Quote
Agnes Posted December 20, 2004 Author Posted December 20, 2004 na prezent wybralam pierwsze zdjecie:) kupilam wieksza antyrame - zdjecie samo bylo dosc duze - dalam niebkieski papier pod zdjecie i porobilam stempelki - psie lapki. Kolezance sie prezent baaardzo podobal:) mam nadzieje;) tajdzi :lol: niedlugo postaram sie wrzucic wiecej zdjec jak bede miala na to jeszcze sile;) Quote
Agnes Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 Moze zaznaczmy, ze Aza niebiegala 6 tyg! dlatego jak wczoraj ja spuscilismy ze smyczy to na poczatku byla glupawka tu jeszcze przed... a tu widac jak szalala - nawet aparat jej nie mogl dobrze zlapac;) chwilka odpoczynku;) wystartowali!! Quote
Agnes Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 tu juz sie troszke zmeczyla szalenstwa cd dalszy przerwa... cosik kombinujemy;) gdyby mnie nie bylo, zdjecie byloby duuuzo ladniejsze Quote
Agnes Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 i zdjecia juz z domku glodomory dwa :evil: wszyscy jedlismy lody, Aza oczywiscie tez dostala swoja porcje+pojemnik zmeczony piechol jezyczek;) Quote
tajdzi Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Kochana Agnes pędziła na święta do rodziny daaaaleko, daaaaleko! Ale dla nas powstawiała trochę zdjeć:) Dziękujemy :D Quote
zaba14 Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 Agnes wiesz, że lubie oglądać zdjęcia Twojej suńki i związku z tym prosiłabym Cie abyś jej zdjecia wrzucała na tę stronę http://www.imageshack.us/ z tego względu, że znacznie szybciej będą się ładować niż z interi.. bardzo proszę :) Quote
Agnes Posted December 22, 2004 Author Posted December 22, 2004 tajdzi jeszcze jestem :lol: ale jutro z ranca jedziemy w gory!!:) co prawda te mniejsze, ale zdjecia napewno porobie i potem bedzie co ogladac:) zaba - dziekuje bardzo:) wlasnie szukalam czegos innego niz interia zeby wstawiac fotki tutaj na dogo - interii nie lubie;) Quote
Recommended Posts