scarlet Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 kometa napisał(a):dziekujemy:lol: proponuję jeszcze, zeby w miejscowości gdzie jset piesek porobić ogłoszenia i wywiesić np. w leczniach wet. Quote
kometa Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 dzwoniły 3 osoby-niestety wszystkie spoza wawy.. dziewczyna z poznania i pani z gdańska zrezygnowały gdy się dowiedziały że to wawa, stwierdziły ze wezmą psiaka z okolicznych schronisk, dzwonił jszcze Pan z Wrocławia... Quote
scarlet Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 kometa napisał(a):dzwoniły 3 osoby-niestety wszystkie spoza wawy.. dziewczyna z poznania i pani z gdańska zrezygnowały gdy się dowiedziały że to wawa, stwierdziły ze wezmą psiaka z okolicznych schronisk, dzwonił jszcze Pan z Wrocławia... a nie możecie zaproponować dowozu? Quote
elmira Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 kometa napisał(a):dzwoniły 3 osoby-niestety wszystkie spoza wawy.. dziewczyna z poznania i pani z gdańska zrezygnowały gdy się dowiedziały że to wawa, stwierdziły ze wezmą psiaka z okolicznych schronisk, dzwonił jszcze Pan z Wrocławia... Ale rewelacja, ze jest odzew na ogłoszenia. Quote
kometa Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 scarlet napisał(a):a nie możecie zaproponować dowozu? był proponowany, lecz mimo to osoby te wolały wzią psiaki ze schronisk bo szybciej:roll: Quote
kometa Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 niestety nie mogę się do tego Pana, chyba z wrocławia, dodzwonić..czy ktoś mógłby też spróbować...? 0 693 068 295 Quote
scarlet Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 yyyyyyyyyyyyyyyyy czy ja mogę dowiedzieć się o co chodzi z nieprawidłowościami w moich ogłoszeniach? :angryy: Quote
Weronia Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotuł Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne! Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej 1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register 2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto - klikasz na zawarty w nim link. 3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie: Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu. Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości" podając swoją nazwę użytkownika i hasło. Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum www.krakvet.pl Strona Główna". Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl" i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008". Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotuł" i klikasz pod ankietą "Wyślij". Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum! Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę! Quote
EVA2406 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kto pokocha Misia i da mu spokojny, bezpieczny domek? Quote
pciumpcia Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 a ja misia chyba już dawno na allegro widziałam, o ile się nie mylę, to dalej ta sama piękność??a byłam pewna że takie cuda są rozchwytywane, podniosę Misia Quote
EVA2406 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Misio już chyba na ostatnią stronę spadł.................. Quote
elmira Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tez podniose niedoszłe danie:mad: Malutki trzymaj sie:) Quote
EVA2406 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Czy ktoś napisze co aktualnie dzieje się z Misiem? Quote
Gosiapk Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Misio nie nadaje się na talerz, ale do kochania tak! Quote
Recommended Posts