brjagata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 No to może przedstawię każdego z osobna ;) : Sara i Rywal :) Sara i Rywal + Maciek :D Anita i Preston + Maciek :lol: Quote
brjagata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Sonia i Jonny + niezawodny Maciek :lol: Sonia, Jonny, Anita i Maciek :) Quote
Kashdog Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://i37.tinypic.com/2qaka3p.png Preston jest piękny :loveu: Quote
taxelina Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 http://i38.tinypic.com/20u6fdw.png jak sie ta masc nazywa? Quote
yoshiyuki Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Rywal bardzo mi się podoba :) U mnie też się zakoniowiło ale nie aż tak :) Bo Toudi zaczął ze mna na konie się wybierać i jezdzić w teren, a dokładnie na hucuły :P Pięknę koniska, nie mogę się doczekać kiedy również sprawie sobie własnego :) Ale ja chce jakiegoś zimnokrwistego, pociągowego :) Quote
brjagata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Kashdog']http://i37.tinypic.com/2qaka3p.png Preston jest piękny :loveu: Też tak myślę ;) [quote name='deer_1987']http://i38.tinypic.com/20u6fdw.png jak sie ta masc nazywa? Preston jest maści po prostu siwej. Jest młodziutki a więc przypuszczalnie z wiekiem stanie się co raz bielszy ;) [quote name='Kashdog']A jak tam Movie maker? :diabloti: Nadal nie działa :placz: [quote name='yoshiyuki']Rywal bardzo mi się podoba :) U mnie też się zakoniowiło ale nie aż tak :) Bo Toudi zaczął ze mna na konie się wybierać i jezdzić w teren, a dokładnie na hucuły :P Pięknę koniska, nie mogę się doczekać kiedy również sprawie sobie własnego :) Ale ja chce jakiegoś zimnokrwistego, pociągowego :) Ja aktualnie nie mam dobrej stajni w której mogłabym pojeździć, ale kocham te zwierzęta i ten sport nad życie :) Pociągowego? Ja kierowałabym się bardziej w kierunku sportu, więc te konie odpadają :lol: Ale fakt, są słodziutkie a jakie wygodne! Siedzi się na nich jak na kanapie ;) C.d. :cool3: : Cała wesoła gromadka :) A zdjęcie mega optymizm! :lol: Dziewczyny mają wiele dziwnych, ale jakże ciekawych pomysłów na zdjęcia :eviltong: A no i jeszcze Paula i Sułtan, których zapomniałam przedstawić wcześniej :oops: Quote
Kashdog Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Stajenne świetne :loveu: Widać, że grupa optymistyczna i zgrana :evil_lol: A może jakieś zdjęcia Birmuta masz? :diabloti: Quote
brjagata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 I trochę mnie, czyli ''zapłata'' za robione zdjęcia :lol: : Pozowanie :eviltong: Zakłusowanie i pełne skupienie na twarzy bo ''ciekawe jak ja wysiedzę taki niewygodny kłus'' :lol: Podoba mi się, pomimo tego, że koń z głową w chmurach idzie. :D No zjedz trampka :eviltong: Quote
brjagata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 No i jeszcze ja na Sułtim: Próby ustępowania, niekoniecznie trafne :lol: Mina mówi sama za siebie. No i już nie zamęczam ;) [quote name='Kashdog']Stajenne świetne :loveu: Widać, że grupa optymistyczna i zgrana :evil_lol: A może jakieś zdjęcia Birmuta masz? :diabloti: Tak, właśnie uwielbiam tą stajenkę za tą świetną atmosferę ;) Po jeżdżeniu w bogatej, luksusowej stajni gdzie za cokolwiek dostawało się niezły o*pieprz, przebywanie w takiej no luźnej gdzie rzeczywiście najważniejsza jest MIŁOŚĆ do koni, jest cudownie :) Jak kiedyś może będę miała konia to będę trzymała go tylko tam :eviltong: A Birmut pokaże się tutaj niebawem. Do zobaczyska! Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 zamknij dłoń, postaw nadgarstki, rozluźnij ręce!! :diabloti: zdjęcia bajeczne,aż patrzeć na nie nie mogę bo już rok nie jeździłam :placz: muszę się wybrać do Jeleniej widzę, to może razem się przejedziemy :lol: jeszcze raz powiem - cudne zdjęcia!! och i ach :lol: więcej takich więceeeeej!! Preston i Sułtan bardzo mi się podobają :loveu: Quote
brjagata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Od-Nowa napisał(a):zamknij dłoń, postaw nadgarstki, rozluźnij ręce!! :diabloti: zdjęcia bajeczne,aż patrzeć na nie nie mogę bo już rok nie jeździłam :placz: muszę się wybrać do Jeleniej widzę, to może razem się przejedziemy :lol: jeszcze raz powiem - cudne zdjęcia!! och i ach :lol: więcej takich więceeeeej!! Preston i Sułtan bardzo mi się podobają :loveu: Z rękoma to ja mam straszny problem ogólnie :lol: To ty jeździłaś konno? :loveu: Nie wiedziałam. Przyjeżdżaj, przyjeżdżaj!! Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Z rękoma to ja mam straszny problem ogólnie :lol: ja też, dlatego zwracam na nie uwagę :diabloti: jeździłam kilka lat a poza tym pędziłam żywot stajenny bo kocham wśród koni przebywać nawet bardziej niż jeździć ;) a kiedy przyjadę dam znać. Bo na pewno jeszcze jesienią to będzie ;) ale wpadnę tylko na kilka godzin Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 a chciałam się jeszcze poskarżyć,że jak jeździłam konno to nikt mi takich pięknych zdjęć nie robił :shake::-( :diabloti: Quote
Illusion Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Podobają mi się kolory na Twoich fotkach :loveu:. I w ogóle pozytywnie zakręconych modeli masz z tego co widzę :lol:. Quote
brjagata Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Od-Nowa napisał(a):a kiedy przyjadę dam znać. Bo na pewno jeszcze jesienią to będzie ;) ale wpadnę tylko na kilka godzin A z psami? :) Jasne, jasne musisz dać znać!! ;) Od-Nowa napisał(a):a chciałam się jeszcze poskarżyć,że jak jeździłam konno to nikt mi takich pięknych zdjęć nie robił :shake::-( :diabloti: Moje nie są piękne, ale mogę Ci porobić kiedy tylko zechcesz :evil_lol: RCookie napisał(a):Podobają mi się kolory na Twoich fotkach :loveu:. I w ogóle pozytywnie zakręconych modeli masz z tego co widzę :lol:. Model i modelki najlepsze!! :loveu: Dzięki :) Quote
yoshiyuki Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Pociągowego? Ja kierowałabym się bardziej w kierunku sportu, więc te konie odpadają :lol: Ale fakt, są słodziutkie a jakie wygodne! Siedzi się na nich jak na kanapie ;-) to fakt one raczej do sportu to tak nie za bardzo. Ja marze o własnym domku gdzieś gdzie będę mogła trzymać dwa konie. Więc zwykła rekreacja, a jeśli konia mi się uda mieć wcześniej niż dom, to i tak marzy mi się masywna kanapka, podobają mi się i z charakteru i wyglądu, bo ja lubie masywne konie. Zawsze się zastanawiałam jak by to było siedzieć na Shire :D I w ogóle jak na takiego wejść :D Szkoda że ogólnie zimnokrwiaki są tak mało rozpowszechnione :( Quote
Bonsai Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Faktycznie, zdjęcia bajeczne! Szkoda, że ze zdjęć usuwane są metadane, lubię podejrzeć jakimi ustawieniami się ktoś bawił - zawsze jest to pouczające. Zwłaszcza, że mam świeże tele 70-200mm i dopiero poznaję ten obiektyw. Myślałaś może o założeniu konta na deviantart.com ? Quote
Od-Nowa Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Bonsai Zwłaszcza, że mam świeże tele 70-200mm Ola!! mów które i łam mi serce :diabloti: na literkę C czy S się zaczyna ???? umrę w męczarniach jak nic :lol: Quote
Bonsai Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 [quote name='Od-Nowa']Bonsai Ola!! mów które i łam mi serce :diabloti: na literkę C czy S się zaczyna ???? umrę w męczarniach jak nic :lol: Oj złamię. :) Canon EF 70-200mm f4.0 L ISM :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Oj złamię. :smile: Canon EF 70-200mm f4.0 L ISM :diabloti: :flaming::scream_3: może mnie zaadoptujesz? już biegnę na transportowy wątek żeby do Ciebie dojechać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a tak serio to OGROMNE gratulacje!! tym to już można pofocić :lol: może za 50 lat będzie mnie na taki stać :placz: Quote
Bonsai Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Od-Nowa napisał(a)::flaming::scream_3: może mnie zaadoptujesz? już biegnę na transportowy wątek żeby do Ciebie dojechać :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: a tak serio to OGROMNE gratulacje!! tym to już można pofocić :lol: może za 50 lat będzie mnie na taki stać :placz: Ja zbierałam na ten obiektyw tylko 2 lata. :eviltong: A i na warsztatach dostałam zniżkę 500 zł - grzechem byłoby nie wykorzystać takiej sytuacji. :razz: Choć i tak na razie dopiero uczę się tego obiektywu, więc jeszcze fotki bez szaleju. :diabloti: Może kilka wstawię do mojej galerii wkrótce... Na razie dwa wrzuciłam na devianta. Quote
Od-Nowa Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 no to dajże link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Agata przepraszam za zaśmiecanie galerii - ale mam nadzieję zrozumiesz: obiektyw to sprawa wagi państwowej! :lol: Quote
Recommended Posts