Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze,

wystawiałam na nie ogłoszenie jakiś czas temu. Pewien pan pytał czy te pieski sa w schronie. Może on adoptował.szkoda tylko, że siostry zostały rozdzielone :placz:
Pewnie już tęsknią za sobą. Kurde.

Posted

deathgs napisał(a):
Kurcze,

wystawiałam na nie ogłoszenie jakiś czas temu. Pewien pan pytał czy te pieski sa w schronie. Może on adoptował.szkoda tylko, że siostry zostały rozdzielone :placz:
Pewnie już tęsknią za sobą. Kurde.

Nie martw sie, ta jasna sunia jest mlodziutka i przecudna. Napewno w schronie nie zostanie...:glaszcze: A ta ciemna dostala szanse, cieszmy sie z tego...:multi:

Posted

Ciemnego szczeniora rzeczywiście ostatnio nie było, a ona zawsze pierwsza podbiegała do krat . W razie czego będe mówić, że została tylko jasna, ona , wydaje mi się, jest jeszcze piękniejsza, lecz mniej pewna siebie . Bardzo chce przyjść do człowieka, lecz strach ją paraliżuje .

Posted

Też mi się tak wydaje. Nie umie się zareklamować. Uważam, że te obie to absolutne piękności. Ciekawe kto wziął ta ciemną. Mam nadzieję, że trafi do dobrego domku.