Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Valeur248']A Komcia zafundowała sobie dziś swawolną wycieczkę po schronie:diabloti:[/quote]

Po Avie która wyszła ze schronu to moje oczko w głowie czekam na nowe zdjęcia by dorzucić do allegro.

po prostu kocham ten noseczek biedny :-(

Posted

ona na szczęscie ma kaganiec, więc nie ukradnie nic nigdzie, wkoncu zglodnieje i da sie zlapac. jak wyjezdzalysmy ok. 18 to już duzo chętniejsza byla;) Pan Andrzej ją wolal. czeka na nią izoltaka, jedzonko i kolnierz, zeby sobie nie rozwalila lapki,.

Ale sluchajcie ludziska, ja ją trzymalam u Magdy jak byla lapka szyta.
CO TA SUCZ ROBI W SCHRONIE???????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Najpiękniejszy pies jakiego ja w zyciu widzialam. Ona jest MISS SWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnei to taka mieszanka jakiegos owczarka - ale takiego potęznego- z colakiem. Jest przepiękna. Olbrzymie silne lapska, piękne silne cialo. wspaniala kręcona rudobroązowa siersc. Siersc gęsta i ciepla jak u owcy. Ona jest doskonala. CUDO SWIATA:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Czemu do anielki nikt jej nie chce???

Posted

Pamiętam ją jako szczeniaka- sliczna byla,. potem nie zwracalam na nią uwagi. A teraz jak mialam to cielsko na stole operacyjnym pod sobą-niesamowicie piękna jest. Przewaznie jest tak, ze najfajniejsze są szczeniaki. ale nie w jej wypadku. Ona jest fasynująco piękna..i te oczy. jakies takie brązowo zielone skosne. cud natury

Posted

[quote name='Charly']

Najpiękniejszy pies jakiego ja w zyciu widzialam. Ona jest MISS SWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dla mnei to taka mieszanka jakiegos owczarka - ale takiego potęznego- z colakiem. Jest przepiękna. Olbrzymie silne lapska, piękne silne cialo. wspaniala kręcona rudobroązowa siersc. Siersc gęsta i ciepla jak u owcy. Ona jest doskonala. CUDO SWIATA:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Czemu do anielki nikt jej nie chce???[/quote]

Podpisuję się pod tym. Też się zastanawiam. Jak ją pierwszy raz zobaczyłam (na zdjęciach) to aż dech mi zaparło.
Jest piękna i gdybym nie miała psicy w domu pewnie byłaby już u mnie.

Posted

[quote name='Charly']ona na szczęscie ma kaganiec, więc nie ukradnie nic nigdzie, wkoncu zglodnieje i da sie zlapac. jak wyjezdzalysmy ok. 18 to już duzo chętniejsza byla;) Pan Andrzej ją wolal. czeka na nią izoltaka, jedzonko i kolnierz, zeby sobie nie rozwalila lapki,.

Ale sluchajcie ludziska, ja ją trzymalam u Magdy jak byla lapka szyta.

Czemu do anielki nikt jej nie chce???[/quote]

Ja zawsze wolałam czarne psy ale właśnie jak zobaczyłam Komę to się zakochałam. Ją najbardziej zapamiętałam ze schronu.

I gdyby gdyby gdyby... to nie byłaby w schronie. Dla mnie absolutny cud natury!

A co jej się stało bo ja nic nie wiem??? Jak to się stało z łapą? I dlaczego latała po schronie?

Posted

miala skaleczoną lapę. skoczyla pewnie na plot i sie zranila no i miala dziure. w glupim miejscu, bo miedzy palcami w lapie, wieć Magda - nasz wet musial ją szyc. Ale ona jest bardzo wystraszona i narwana, no i przy wyjmowaniu z auta uciekla pracownikom. Na cale szczescie ma kaganiec. bo bez kaganca jadla by zarcie np. od Skoczka, a tak prędzej czy pozniej zglodnieje i podejdzie do ludzi. juz wczoraj podchodzila.. Merdala ogonkiem;)

zdjecia absolutnie nie oddają jej urody. to niesamowite miec przy sobie jej wielkie cielsko i tą wspanialą kreconą, grubą siersc.

Posted

[quote name='Charly']miala skaleczoną lapę. skoczyla pewnie na plot i sie zranila no i miala dziure. w glupim miejscu, bo miedzy palcami w lapie, wieć Magda - nasz wet musial ją szyc. Ale ona jest bardzo wystraszona i narwana, no i przy wyjmowaniu z auta uciekla pracownikom. Na cale szczescie ma kaganiec. bo bez kaganca jadla by zarcie np. od Skoczka, a tak prędzej czy pozniej zglodnieje i podejdzie do ludzi. juz wczoraj podchodzila.. Merdala ogonkiem;)

zdjecia absolutnie nie oddają jej urody. to niesamowite miec przy sobie jej wielkie cielsko i tą wspanialą kreconą, grubą siersc.[/quote]

Mam nadzieję, że łapa nie będzie się paprała księżniczce. Kurcze pamiętam jak się przytulały z siostrą :-( A ona teraz sama :-(

Posted

Komcia dziś na izolatce. ;) Łapka jest ok. Weszłam do niej... skuliła się w legowisku, a ja ją głaskałam... nawet ogonkiem zaczęła machać! :lol: i spojrzała na mnie... tak to zawsze ma wzrok spuszczony. Może da się ją zresocjalizować? :roll:

Posted

Zapomnialam powiedziec ze Komie trzeba lape przecierac 3 razy dziennie Rivanolem. To co? kto na ochotnika lapac narwańca?:cool3:

jesli nie pojde w poniedzialek a ktoras z Was tam będzie przekazcie proszę pani Joli ze jej trzeba do lapki przytknąc watke z Rivanolem. nie trzeba trzec czy cos, tylko przycisnąc i juz

Posted

Ja mam dużo nowych fotek, Vitka je później wklei. Ona jest super, trochę niepewna , ale mimo wszystko, super. Gdy się wejdzie do niej na izolatkę, cieszy się, ale jakby się wstydziła, wygląda to komicznie :)
Fajna sunia z niej, tylko potrzebuje człowieka meeeeega cierpliwego i doświadczonego . :)

Posted

[quote name='Rybc!a'] Gdy się wejdzie do niej na izolatkę, cieszy się, ale jakby się wstydziła, wygląda to komicznie :)
Fajna sunia z niej, tylko potrzebuje człowieka meeeeega cierpliwego i doświadczonego . :)[/quote]

Taki wstydniś jestem ;)

Posted

jaka cudowna, jak się łasi :razz:

kocham tego misia, nigdy nie widziałam takiego umaszczenia. A charakterek z tego co piszecie da się przystosować. Moja stara sunia też czasem się wstydziła i to jest takie słodkie :loveu: