Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rybc!a']

I co, nie jest zabawna? :D Tu próbowała się czołgać, haha :D
Genialna jest :evil_lol: Uśmiałam się patrząc na to zdjęcie :biggrina::biggrina::biggrina:

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Valeur248 napisał(a):
Jak tylko weszłam, to od razu usłyszałam walenie jej ogona w ścianę.

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:/ :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

Dziś z Madzią wyczesałyśmy Komę :loveu:
śmieszny z niej psiak! :evil_lol: Nastawiała się na wszystkie możliwe sposoby, podawała łapę, kładła się :lol: Kochana sunieczka! :loveu:

Posted

Dzwoniła do mnie właśnie Rybcia!
Koma już jedzie do nowego domu. :multi: W samochodzie trochę popiszczała i zrobiła dwie wielkie kupy :diabloti: Została przekazana nowym właścicielom, którzy są bardzo z niej zadowoleni! Ania mówiła, że kobieta co drugie słowo mówiła, ze Koma jest piękna! :multi::multi::multi::multi:

Posted

Jest to domek w Krakowie. Z tego co mówiła wczoraj Ryba ludzie byli bardzo zdecydowani na Komę i nie byli przerażeni jej zachowaniami, są podobno gotowi na wszystko. :)

Szczegóły z pewnością opisze Rybcia nasza wspaniała!!! :loveu:

Posted

[quote name='Vitka']Dzwoniła do mnie właśnie Rybcia!
Koma już jedzie do nowego domu. :multi: W samochodzie trochę popiszczała i zrobiła dwie wielkie kupy :diabloti: Została przekazana nowym właścicielom, którzy są bardzo z niej zadowoleni! Ania mówiła, że kobieta co drugie słowo mówiła, ze Koma jest piękna! :multi::multi::multi::multi:

Ależ wiadomości :multi: nareszcie ... nareszcie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:KO M A :loveu:
Czy domek będzie zdawał relację co u Komy słychać, byłoby fantastycznie, jak nazwał Dziewczynę i w ogóle jak się ma nasza Panna, a i fotki, koniecznie poproście o zdjęcia z nowego domku !!!

Posted

Więc Koma o 8:30 była już w naszym aucie.
Pani zobaczyła ją na jakimś ogłoszeniu. Potem zaczęła czytać forum.
Koma zrobiła nam jeszcze w Elblągu dwie śmierdzące i BARDZO DUŻE niespodzianki.
Oczywiście wszystko zostało sprzątnięte, nie jechała w kupie.
( stąd też nasze spóźnienie ) . Droga do Nidzicy była przerażająca, sypało tak, że nic nie było widać, jechaliśmy chyba z 50 km/h .

Trochę popiszczała, potem jechała spokojnie, zasnęła .
Państwo zapłacili za wykup suni ze schroniska i część transportu, JEDNAK BRAKUJE NAM 150ZŁ- mam nadzieję, że cioteczki wspierające wątek Niedźwiadków, pomogą nam finansowo. Za każdą wpłatę będziemy niezmiernie wdzięczni ( bo w tej chwili to my jesteśmy sponsorami.. )

Wieści z nowego domu oczywiście będą. Państwo byli zachwyceni .

Koma została Krakowianką . :D

Posted

Rybc!a napisał(a):
Więc Koma o 8:30 była już w naszym aucie.
Pani zobaczyła ją na jakimś ogłoszeniu. Potem zaczęła czytać forum.
Koma zrobiła nam jeszcze w Elblągu dwie śmierdzące i BARDZO DUŻE niespodzianki.
Oczywiście wszystko zostało sprzątnięte, nie jechała w kupie.
( stąd też nasze spóźnienie ) . Droga do Nidzicy była przerażająca, sypało tak, że nic nie było widać, jechaliśmy chyba z 50 km/h .

Trochę popiszczała, potem jechała spokojnie, zasnęła .
Państwo zapłacili za wykup suni ze schroniska i część transportu, JEDNAK BRAKUJE NAM 150ZŁ- mam nadzieję, że cioteczki wspierające wątek Niedźwiadków, pomogą nam finansowo. Za każdą wpłatę będziemy niezmiernie wdzięczni ( bo w tej chwili to my jesteśmy sponsorami.. )

Wieści z nowego domu oczywiście będą. Państwo byli zachwyceni .

Koma została Krakowianką . :D

Hurra!!! Koma ma domek!!! :multi:

Ja przez pomylke wpsialam w Allegro ze sunia jest w Zabrzu :roll: (bo oglaszam sporo psiakow z tamtego schroniska)... A Krakow od Zabrza nie tak daleko... Mozliwe ze dlatego ten domek znalazl sie az w Krakowie?