Miśka84 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Rybc!a'] I co, nie jest zabawna? :D Tu próbowała się czołgać, haha :D Genialna jest :evil_lol: Uśmiałam się patrząc na to zdjęcie :biggrina::biggrina::biggrina: Quote
kordonia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Rybc!a'] I co, nie jest zabawna? :D Tu próbowała się czołgać, haha :D Jak kot :lol: Quote
Miśka84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Właśnie tez tak sobie pomyślałam :evil_lol: Może Koma myśli, że jest kotem :roll: Moja kocica tez takie wygibasy robi ;) :kociak::kociak: Quote
lapisl Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Niedźwiadku gdzieś tam musi być człowiek Tobie przeznaczony :roll: Quote
Miśka84 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 lapisl napisał(a):Jak ja bym ją wymiziała :evil_lol: Taki piesek do miziania :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Valeur248 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Dopiero dziś ją znalazłam w tych izolatkach. Jak tylko weszłam, to od razu usłyszałam walenie jej ogona w ścianę. I zobaczyłam najpiękniejsze oczka na świecie:loveu: Quote
Miśka84 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Valeur248 napisał(a):Jak tylko weszłam, to od razu usłyszałam walenie jej ogona w ścianę. :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:/ :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
deathgs Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 mam nadzieje ze ten obserwator z allegro sie odezwie Quote
Vitka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Dziś z Madzią wyczesałyśmy Komę :loveu: śmieszny z niej psiak! :evil_lol: Nastawiała się na wszystkie możliwe sposoby, podawała łapę, kładła się :lol: Kochana sunieczka! :loveu: Quote
Vitka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dzwoniła do mnie właśnie Rybcia! Koma już jedzie do nowego domu. :multi: W samochodzie trochę popiszczała i zrobiła dwie wielkie kupy :diabloti: Została przekazana nowym właścicielom, którzy są bardzo z niej zadowoleni! Ania mówiła, że kobieta co drugie słowo mówiła, ze Koma jest piękna! :multi::multi::multi::multi: Quote
deathgs Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Koma to 8 cud świata :) A co to za domek i skąd wiedział o Komci naszej? Quote
Vitka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jest to domek w Krakowie. Z tego co mówiła wczoraj Ryba ludzie byli bardzo zdecydowani na Komę i nie byli przerażeni jej zachowaniami, są podobno gotowi na wszystko. :) Szczegóły z pewnością opisze Rybcia nasza wspaniała!!! :loveu: Quote
Charly Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Wspaniale ze Koma w domu. wreszcie. Ci ludzie będa mieli cudnego psa. To czekamy na relacje Rybci. I Rybciu jak tam łapcia Komy? Quote
lapisl Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Vitka']Dzwoniła do mnie właśnie Rybcia! Koma już jedzie do nowego domu. :multi: W samochodzie trochę popiszczała i zrobiła dwie wielkie kupy :diabloti: Została przekazana nowym właścicielom, którzy są bardzo z niej zadowoleni! Ania mówiła, że kobieta co drugie słowo mówiła, ze Koma jest piękna! :multi::multi::multi::multi: Ależ wiadomości :multi: nareszcie ... nareszcie :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:KO M A :loveu: Czy domek będzie zdawał relację co u Komy słychać, byłoby fantastycznie, jak nazwał Dziewczynę i w ogóle jak się ma nasza Panna, a i fotki, koniecznie poproście o zdjęcia z nowego domku !!! Quote
Pralinka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Jak wspaniale! Schronisko wyraźnie jej nie służyło, teraz otrzymała szansę na normalnie życie i spokojną socjalizację :multi: Quote
Rybc!a Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Więc Koma o 8:30 była już w naszym aucie. Pani zobaczyła ją na jakimś ogłoszeniu. Potem zaczęła czytać forum. Koma zrobiła nam jeszcze w Elblągu dwie śmierdzące i BARDZO DUŻE niespodzianki. Oczywiście wszystko zostało sprzątnięte, nie jechała w kupie. ( stąd też nasze spóźnienie ) . Droga do Nidzicy była przerażająca, sypało tak, że nic nie było widać, jechaliśmy chyba z 50 km/h . Trochę popiszczała, potem jechała spokojnie, zasnęła . Państwo zapłacili za wykup suni ze schroniska i część transportu, JEDNAK BRAKUJE NAM 150ZŁ- mam nadzieję, że cioteczki wspierające wątek Niedźwiadków, pomogą nam finansowo. Za każdą wpłatę będziemy niezmiernie wdzięczni ( bo w tej chwili to my jesteśmy sponsorami.. ) Wieści z nowego domu oczywiście będą. Państwo byli zachwyceni . Koma została Krakowianką . :D Quote
Vitka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 EXTRA! :multi::loveu: [FONT=Arial Black]ZBIERAMY 150ZŁ!!!![/FONT] Quote
Sabina02 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Rybc!a napisał(a):Więc Koma o 8:30 była już w naszym aucie. Pani zobaczyła ją na jakimś ogłoszeniu. Potem zaczęła czytać forum. Koma zrobiła nam jeszcze w Elblągu dwie śmierdzące i BARDZO DUŻE niespodzianki. Oczywiście wszystko zostało sprzątnięte, nie jechała w kupie. ( stąd też nasze spóźnienie ) . Droga do Nidzicy była przerażająca, sypało tak, że nic nie było widać, jechaliśmy chyba z 50 km/h . Trochę popiszczała, potem jechała spokojnie, zasnęła . Państwo zapłacili za wykup suni ze schroniska i część transportu, JEDNAK BRAKUJE NAM 150ZŁ- mam nadzieję, że cioteczki wspierające wątek Niedźwiadków, pomogą nam finansowo. Za każdą wpłatę będziemy niezmiernie wdzięczni ( bo w tej chwili to my jesteśmy sponsorami.. ) Wieści z nowego domu oczywiście będą. Państwo byli zachwyceni . Koma została Krakowianką . :D Hurra!!! Koma ma domek!!! :multi: Ja przez pomylke wpsialam w Allegro ze sunia jest w Zabrzu :roll: (bo oglaszam sporo psiakow z tamtego schroniska)... A Krakow od Zabrza nie tak daleko... Mozliwe ze dlatego ten domek znalazl sie az w Krakowie? Quote
Rybc!a Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Bardzo, bardzo prosimy o pomoc finansową. Quote
deathgs Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 poproszę konto na pw przeleje 50 za moją ulubienicę :razz: może to ten właśnie domek co ją na allegro obserwował... Quote
Rybc!a Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dzięki, deathgs. ZBIERAMY JESZCZE 100ZŁ ! Quote
Recommended Posts