Rybc!a Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Ciemny niedźwiadek został prawdopodobnie zaadoptowany, jasny nadal czeka . Quote
Sabina02 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Rybc!a napisał(a):Ciemny niedźwiadek został prawdopodobnie zaadoptowany, jasny nadal czeka . Kiedy bedziesz wiedziala na 100%? Quote
deathgs Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Kurcze, wystawiałam na nie ogłoszenie jakiś czas temu. Pewien pan pytał czy te pieski sa w schronie. Może on adoptował.szkoda tylko, że siostry zostały rozdzielone :placz: Pewnie już tęsknią za sobą. Kurde. Quote
Sabina02 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 deathgs napisał(a):Kurcze, wystawiałam na nie ogłoszenie jakiś czas temu. Pewien pan pytał czy te pieski sa w schronie. Może on adoptował.szkoda tylko, że siostry zostały rozdzielone :placz: Pewnie już tęsknią za sobą. Kurde. Nie martw sie, ta jasna sunia jest mlodziutka i przecudna. Napewno w schronie nie zostanie...:glaszcze: A ta ciemna dostala szanse, cieszmy sie z tego...:multi: Quote
Sabina02 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Rybc!a napisał(a):Ciemny niedźwiadek został prawdopodobnie zaadoptowany, jasny nadal czeka . Rybc!a, no i co? Upewnilas sie czy ciemna sunia znalazla dom? Quote
deathgs Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Te 2 niedźwiadki faktycznie są najpiękniejsze. Moi rodzice teraz np. mają szczeniaka wilczurowatego ale nie umywa się do tych ślicznotek. Quote
Rybc!a Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Ciemnego szczeniora rzeczywiście ostatnio nie było, a ona zawsze pierwsza podbiegała do krat . W razie czego będe mówić, że została tylko jasna, ona , wydaje mi się, jest jeszcze piękniejsza, lecz mniej pewna siebie . Bardzo chce przyjść do człowieka, lecz strach ją paraliżuje . Quote
deathgs Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Też mi się tak wydaje. Nie umie się zareklamować. Uważam, że te obie to absolutne piękności. Ciekawe kto wziął ta ciemną. Mam nadzieję, że trafi do dobrego domku. Quote
Rybc!a Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 500x647. Quote
deathgs Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ja jestem na maksa w niej zakochana:/ Boshe. Widze, ze boks zmienila. pewnie teskni za siostra :/ Quote
Rybc!a Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Fakt, zmieniła boks, ale tam ma większe szanse na zauważenie przez ludzi. Jest widoczna z daleka, no i podchodzi do ludzi, nie boi się tak . Quote
deathgs Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Szukam domku: Została tylko jedna-NAJPIĘKNIEJSZA! Koma szuka domu! — Sztum moja ulubienica i nawiększe cudo jakie widziałam w tym schronie :/ Quote
lapisl Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 czy ktoś wie jak ona teraz się czuje w schronie? Quote
deathgs Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 lapisl napisał(a):czy ktoś wie jak ona teraz się czuje w schronie? Trzeba pytać Rybcie. Quote
Rybc!a Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Nic nowego, dalej w schronisku .. Quote
PapryczkaChili Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 koniecznie do domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kto to widział tyle czasu bez kochającego domu!!! tego w nowym roku życzę :multi: Quote
Recommended Posts