Jump to content
Dogomania

Amstaff, ludzka zabawa- w nowym domu!!! Teraz już będzie tylko lepiej!!!

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po wczorajszej kastracji jest wszystko o.k. Wieczorem Fusek zajechał do hoteliku. Niestety to nie rozwiązuje problemu bo jest już bardzo zimno a on cały czas jest w budzie :shake:

Posted

`. Ja też ! Na dobranoc podnoszę !! Fusika !!! :loveu: Szczerze to gdybym nie miała psa, bym mogła go wziąść, bo juz z rodzicami o nim rozmawiałam, ale dopiero mogłabym go mieć jak zdechnie mi Sab (mój psiak) ... Przykro Mi Fusek !!!! :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

`. No już 5 rok będzie leciał mojej suni ;) Ale ja nie mogę patrzeć na Fuska jak się tak męczy ... :-(:-(:-( Może to głupio zabrzmi, ale normalnie kocham tego psiaka ! Tak mi go szkoda ! :-( Proszę jak się komuś uda błagam zzróbcie mu jeszcze jakieś ogłoszenia...

Posted

AguusS__x33 napisał(a):
`. No już 5 rok będzie leciał mojej suni ;) Ale ja nie mogę patrzeć na Fuska jak się tak męczy ... :-(:-(:-( Może to głupio zabrzmi, ale normalnie kocham tego psiaka ! Tak mi go szkoda ! :-( Proszę jak się komuś uda błagam zzróbcie mu jeszcze jakieś ogłoszenia...

Zostawiam Ci pole do popisu;)

Posted

kiiniaa:lol:

Jest min. przeze mnie ogłaszany,ale ogłoszeń nigdy mało:cool3: Gdybyś była tak miła i go gdzieś poogłaszała,tylko podrzuć linki żeby się niepotrzebnie nie dublować.

Posted

Nie zajmę się ogłoszeniami w necie bo nawet nie wiem jak się za to wziąć, żeby to rozgryźć przy moim trybie życia (zwożenie psów, hotele, tymczasy, adopcje)doba musiałaby mieć 48 godzin
Allegro ma jest w trakcie wystawiania. Nie mi jednej los Fuska i innych leży na sercu dlatego na samym początku prosiłam o pomoc w ogłoszeniach

Posted

Jenny19 napisał(a):
Mój post skierowany był do Agusi,nie do Ciebie.;)

w piątki już mi ciężko myślenie idzie i zapłon też osłabiony:oops:

Agusia wypadło na Ciebie musisz się postarać dla swojego ulubieńca:razz: