Jump to content
Dogomania

Amstaff, ludzka zabawa- w nowym domu!!! Teraz już będzie tylko lepiej!!!

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie że nie:eviltong: Dzięki
Fajnie że tu zaglądacie
Mam taki tekst

[FONT=Times New Roman] Fusek to około 3-letni pięknie zbudowany pies w typie amstaffa. Jego historia nie jest dokładnie znana, na pewno błąkał się w okolicach Warszawy, na pewno mieszkańcy pobliskich wsi szczuli go swoimi psami- [/FONT]
[FONT=Times New Roman]ot tak dla hecy. Na pewno miał kiedyś dom. Czy kochający? Trudno powiedzieć, chociaż Fusek kocha ludzi całym swoim zbolałym psim sercem.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Fusek jest łagodny w stosunku do suczek, do innych samców mniej, jest nauczony czystości (tym bardziej męczy się w schroniskowych warunkach), bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. W boksie siedzi przy kracie i cichutko płacze, na spacerze bawi się, biega, podskakuje, a najchętniej tuli się całym sobą.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Poszukuję dla Fuska kochającego, odpowiedzialnego i doświadczonego domu, ludzi którzy pokochają go za to jaki jest bez względu na wygląd….[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman] 600-075-987 Krystyna[/FONT]

Posted

[FONT=Verdana]................ [/FONT]

[FONT=Verdana]Spraw mi psia duszo, co cię tak uwodzi [/FONT]
[FONT=Verdana]Do śmierci sługi rząd wiecznie sprawować? [/FONT]
[FONT=Verdana]Jaka nadzieja, chwała gorzkość słodzi – [/FONT]
[FONT=Verdana]Nie spać, nie dojeść, być bitym, pilnować... [/FONT]
[FONT=Verdana]Tyś wierny, baczny, wszędy czuły śmiałek..... [/FONT]
[FONT=Verdana]Cóż za nagroda? Ot – kości kawałek....[/FONT]

[FONT=Verdana]Urywek z wiersza Antoniego Korwin – Kossakowskiego[/FONT]

Posted

Bannerek to tylko taka moja prowizorka,nie jestem zbyt biegła w tym temacie:lol: wklej sobie w podpis(tak jakbyś wklejała zdjęcie) ten adres [url]http://i171.photobucket.com/albums/u305/Liath19/tn_fusek1_2.jpg[/url] - banerek będzie już podlinkowany.

Posted

Fusek doszedł do siebie fizycznie, mordka zarosła całkowicie;)
niestety psychcznie jest kiepsko... już nie jest taki wesoły cały czas siedzi w ciemnym kącie, ożywia się na widok człowieka... po spacerku za żadne skarby nie chciał wrócić do boksu- czarna rozpacz:-( trzeba go z tamtąd zabrać zanim będzie za późno... Miejsce jest ale jak zwykle kasy brak:shake:

Posted

`. Na wieczorek podnoszę psiaka !!! Trzymam mooocno kciuki , by szybko udało się z domkiem !!! Ma psiak jeszcze gdzieś inne ogłoszenia na jakiś astowych stronkach ??

Posted

Fusiu jakiż z Ciebie piękniś! Masz biały żabocik i białe skarpeteczki i czarny kubraczek, tylko domku nie masz! Hopaj Fusek do góry niech się domki bija o Ciebie!

Posted

`. Co tam u psiaka ?! Wiem, że nie za dobrze... Ale wolę się dopytać... A i czy psiak ma jeszcze gdzieś jakieś ogłoszenia ?!?!?!

Pokazuj się wszystkim !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Kombinuje przewozić go do hoteliku, jedyne co mnie blokuje to kasa:shake: jak zwykle ... a podobno pieniądze szczęścia nie dają:-(
Fusek jest coraz bardziej zdezorientowany, a do tego dramatycznie zatkany. Nie jest dobrze... Aż wyć się chce

Allegro jest, a na pewno będzie ponownie wystawione po południu, pozostałe ogłoszenia nie wiem czy są aktualizowane:roll: