BasiaD Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Niuniu wracaj na 1 stronkę, domek potrzebny na cito! Quote
Jenny19 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 ciotki przypomnijcie mi emeil i numer telefonu do ogłoszeń,bo usunęłam ogłoszenia Zoltona Quote
Jenny19 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Jak coś będzie na mnie.;) Dzięki. edit: posty przeskoczyły,znowu dogo szaleje:roll: Quote
ludwa Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 mail i telefon kiini:[email protected],tel.600-075-987 (mam nadzieję, że mnie nie obije:eviltong:) Quote
kiiniaa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 pewnie że nie:eviltong: Dzięki Fajnie że tu zaglądacie Mam taki tekst [FONT=Times New Roman] Fusek to około 3-letni pięknie zbudowany pies w typie amstaffa. Jego historia nie jest dokładnie znana, na pewno błąkał się w okolicach Warszawy, na pewno mieszkańcy pobliskich wsi szczuli go swoimi psami- [/FONT] [FONT=Times New Roman]ot tak dla hecy. Na pewno miał kiedyś dom. Czy kochający? Trudno powiedzieć, chociaż Fusek kocha ludzi całym swoim zbolałym psim sercem.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Fusek jest łagodny w stosunku do suczek, do innych samców mniej, jest nauczony czystości (tym bardziej męczy się w schroniskowych warunkach), bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. W boksie siedzi przy kracie i cichutko płacze, na spacerze bawi się, biega, podskakuje, a najchętniej tuli się całym sobą.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Poszukuję dla Fuska kochającego, odpowiedzialnego i doświadczonego domu, ludzi którzy pokochają go za to jaki jest bez względu na wygląd….[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] 600-075-987 Krystyna[/FONT] Quote
kiiniaa Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 [FONT=Verdana]................ [/FONT] [FONT=Verdana]Spraw mi psia duszo, co cię tak uwodzi [/FONT] [FONT=Verdana]Do śmierci sługi rząd wiecznie sprawować? [/FONT] [FONT=Verdana]Jaka nadzieja, chwała gorzkość słodzi – [/FONT] [FONT=Verdana]Nie spać, nie dojeść, być bitym, pilnować... [/FONT] [FONT=Verdana]Tyś wierny, baczny, wszędy czuły śmiałek..... [/FONT] [FONT=Verdana]Cóż za nagroda? Ot – kości kawałek....[/FONT] [FONT=Verdana]Urywek z wiersza Antoniego Korwin – Kossakowskiego[/FONT] Quote
BasiaD Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Fusek Ty biedulinko wracaj na początek prosić cioteczki o domek! Quote
Jenny19 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ogłoszenia dla chłopaka: dwukropek alegratka autogielda eoferty kupsprzedaj pajeczyna pineska interpress ogloszenia.yellowpages przygarnijzwierzaka.pl adopcjepsów.org psy.pl ogloszenia.24polska. kupiepsa gumtree bono-polska animalia później dorobię mu resztę Quote
kiiniaa Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Dzięki wielkie!!! Jak mam skopiować ten banerek? mało sprytna w tym temacie jestem:oops: Quote
Jenny19 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Bannerek to tylko taka moja prowizorka,nie jestem zbyt biegła w tym temacie:lol: wklej sobie w podpis(tak jakbyś wklejała zdjęcie) ten adres [url]http://i171.photobucket.com/albums/u305/Liath19/tn_fusek1_2.jpg[/url] - banerek będzie już podlinkowany. Quote
phase Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 podnoszę piękngo staffka !!! śliczny jest !!! Ma jeszcze jakieś ogłoszenia ? Quote
kiiniaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Jenny19 mój mail to [email protected] Quote
kiiniaa Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Fusek doszedł do siebie fizycznie, mordka zarosła całkowicie;) niestety psychcznie jest kiepsko... już nie jest taki wesoły cały czas siedzi w ciemnym kącie, ożywia się na widok człowieka... po spacerku za żadne skarby nie chciał wrócić do boksu- czarna rozpacz:-( trzeba go z tamtąd zabrać zanim będzie za późno... Miejsce jest ale jak zwykle kasy brak:shake: Quote
BasiaD Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Wracaj Niuniu na początek prosić o domek dla siebie! Quote
phase Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 `. Na wieczorek podnoszę psiaka !!! Trzymam mooocno kciuki , by szybko udało się z domkiem !!! Ma psiak jeszcze gdzieś inne ogłoszenia na jakiś astowych stronkach ?? Quote
kiiniaa Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 FUSEK DO KOCHANIA:loveu::loveu::loveu: Quote
phase Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 `. Jeny jaki ten pies jest wspaniały !!! :-(:-(:-( Pokazuj się wszystkim !!! Quote
BasiaD Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Fusiu jakiż z Ciebie piękniś! Masz biały żabocik i białe skarpeteczki i czarny kubraczek, tylko domku nie masz! Hopaj Fusek do góry niech się domki bija o Ciebie! Quote
Lidan Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Bardzo ładny piesek :loveu: I wygląda na takiego spokojnego i ufnego, takiego do głaskania i przytulania :-) Quote
phase Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 `. Co tam u psiaka ?! Wiem, że nie za dobrze... Ale wolę się dopytać... A i czy psiak ma jeszcze gdzieś jakieś ogłoszenia ?!?!?! Pokazuj się wszystkim !!!!!!!!!!!!!!! Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Kombinuje przewozić go do hoteliku, jedyne co mnie blokuje to kasa:shake: jak zwykle ... a podobno pieniądze szczęścia nie dają:-( Fusek jest coraz bardziej zdezorientowany, a do tego dramatycznie zatkany. Nie jest dobrze... Aż wyć się chce Allegro jest, a na pewno będzie ponownie wystawione po południu, pozostałe ogłoszenia nie wiem czy są aktualizowane:roll: Quote
ludwa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Piękny jest. Trzeba go zabrać....:shake: Quote
kiiniaa Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Teraz jeszcze piękniejszy bo już nic mu nie wisi:diabloti: kolejna ofiara mojego kompleksu:evil_lol: Quote
Recommended Posts