majka50 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zosieńko kochana tak strasznie trzymam kciuki za Ciebie:loveu: Quote
Cybulka_m Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Zakochałam się z Zosi:loveu: Trzymam za nią kciuki tak jak inni :) Jak ją tylko zobaczyłam to od razu chciałam ją zabierać do domu do ciepełka ale wiem, że nie moge :( Eh, Zochulka trzymam kciuki za ciebie i wierze, że szybko znajdziesz domek :)) Quote
koss Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 JUTRO ROZMAWIAM PO RAZ KOLEJNY W SPRAWIE ZOSKI:razz: Quote
Charly Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Koss od wstrzymywania i wydychania powietrza płuca juz mi się powiększyły:evil_lol: Quote
Charly Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 lecem pedzem i zobacze jak sie dzis w ten dzien deszczowy miewa malutka Zosiulka. Powinna siedziec na poduszcze na kanapie do swej pani przyklejona, no ale cóż:roll: Quote
Charly Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 nie pojdzie jednak na spacerek malusia,bo pada W warunkach domowych to zadna przeszkoda, w schroniskowych nie chcialabym byc przemokniętym psem:roll: Zosienka nadal czeka na domek. wejsc tak malo na allegro:-( Quote
gameta Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 [quote name='koss']JUTRO ROZMAWIAM PO RAZ KOLEJNY W SPRAWIE ZOSKI:razz:[/quote] i co i co i co ??????????? Quote
Charly Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 nic nie wiadomo...wszystko milczy:roll: Quote
majka50 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Czy są jakieś dobre wiadomości od Zosieńki???? Quote
mru Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 będzie dobrze, Zosieńko wytrzymaj jeszcze troszkę zobaczysz, pokocha Cie ktoś :roll: Quote
Charly Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 Zosienka kochana. Skacze jak kózka kiedy widzi, że przyszłam do schroniska i pędzi do wnętrza kojca i czeka tam przed drzwiami..ech:roll: Byla slicznie na spacerku. potem w biurze na głaskach ( tam zezarla zarcie kocie i psie:evil_lol:). wygląda super. Gołe chore miejsca na skorze zarosły ładnie. Na uszkach i nosku jest parę blizn, ale te pewnie zostaną. takie schroniskowe niezapominajki:roll: Jest kochana, niesamowicie wierna. Kocha na zabój. Proszę o dom Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Domuuuuu...dla ślicznej i wiernej Zosieńki!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='gameta']Zosieńko :-( myślę o Tobie ...[/quote] Spokojnej nocki ...:oops: Quote
Charly Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 ona jest jak zaklęta. Pomijana. Nie rozumiem tego. Któres allegro z kolei, wyróznione, pogrubione i NIC. nawet jednego zapytania. nic Quote
kordonia Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Charly, moją Sabę Ciapkowskie ciotki wystawiały wszedzie- wyróżnione Allegro- artykuł w "Faktach", wszędzie, wszędzie, przez kilka miesięcy i tez ani jednego telefonu. Aż wtedy znalazłam się ja :D :D :D Wierzę, ze z Zośka też tak bedzie. Quote
Charly Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 tylko ile jest takich Kordoń??? A jesli są to dawno zapsione Quote
koss Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Charly']nic nie wiadomo...wszystko milczy:roll:[/quote] dziewczyny- przecie mnie znacie ja nigdy ,póki zyję nie odpuszczam ...ale nie ma zadnej odpowiedzi ani na tak ani na nie ..promuję małą ,gdzie sie da...zycie jest do ... Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='kordonia']Charly, moją Sabę Ciapkowskie ciotki wystawiały wszedzie- wyróżnione Allegro- artykuł w "Faktach", wszędzie, wszędzie, przez kilka miesięcy i tez ani jednego telefonu. Aż wtedy znalazłam się ja :D :D :D Wierzę, ze z Zośka też tak bedzie.[/quote] Dokładnie tak!!!:loveu: I nie poddawać się zwątpieniu...:mad: Zosieńka cud malina, nie dziewczyna...[B]ona już swój domek ma...tylko on...ten domek, ma pecha,bo o tym jeszcze nie wie! Zosieńko...spaj spokojnym zdrowym snem!:loveu: [/B] Quote
zuzlikowa Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 [quote name='Charly'][B]przeciez wiem. w imieniu Zoski i innych[/B]:calus: chyba poprosze Vitkę o nakręcenie filmiku. Może jak ludziska zobaczą jak ten pies reaguje, jak się zachowuje, jak bardzo tęskni...może może może Bo ja wierze, że taki potencjalny domek także to forum czyta. Tak jak ja znalazlam tutaj mojego Filipka, tak może i Zosienka znajdzie właściciela ([SIZE=3][B]jakby co telefon jest w pierwszym poście:))[[/B][/SIZE]/quote] ...jakby co... to pogrubiłam informację o telefonie!:loveu: Quote
Charly Posted March 11, 2009 Author Posted March 11, 2009 [quote name='koss']dziewczyny- przecie mnie znacie ja nigdy ,póki zyję nie odpuszczam ...ale nie ma zadnej odpowiedzi ani na tak ani na nie ..promuję małą ,gdzie sie da...zycie jest do ...[/quote] przeciez wiem. w imieniu Zoski i innych:calus: chyba poprosze Vitkę o nakręcenie filmiku. Może jak ludziska zobaczą jak ten pies reaguje, jak się zachowuje, jak bardzo tęskni...może może może Bo ja wierze, że taki potencjalny domek także to forum czyta. Tak jak ja znalazlam tutaj mojego Filipka, tak może i Zosienka znajdzie właściciela (jakby co telefon jest w pierwszym poście:)) Quote
Recommended Posts