Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj miałam telefon w sprawie Ciapusia , Państwo są z Mikołowa i mają można powiedzieć własne gospodarstwo ; 3 konie , kozy, ok. 40 kur i nie wiem co jeszcze...
Dziś przyjechali całą rodzinką zobaczyć Ciapka. Bardzo im się spodobał. I......pojechał do nowego domku......buuuuuuuuuu :-(:-(
Ciapuś nie będzie mieszkał w domku ale Państwo mają dla niego ocieploną budkę i gwarancję , że jak będzie zimniej to go będą brać do domu....
Nie wiem czy dobrze zrobiłam, buuuuuuuu , nie mam doświadczenia w wydawaniu psiaków do nowego domku.....
Mam do Państwa zaproszenie i zamierzam z niego skorzystać w najbliższym czasie , żeby sprawdzić jak się zaaklimatyzował tam Ciapuś i czy jest mu dobrze.
Ja się chyba nie nadaję na dom tymczasowy...
Beczymy razem z Dominikiem :-(:-(:-(......

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie płacz nie płacz , Ciapolek ma dom, a Tobie coś się trafi na pocieszenie-to masz jak w banku[wiem co mówię , mam 2 synów i co jakiś czas którys przynosi zwierza:cool3:

Posted

Ze ci smutno Anula to rozumiem doskonale tylko martwi mnie ta buda.....
musisz jechać i sprawdzic jak to wygląda i czy aby na łańcuch go nie przypieli....wiesz jak to na wsi - kury pogoni to mogą uwiązac.
Najlepiej pojechać niezapowiedzianie i sprawdz koniecznie czy ta buda faktycznie ocieplona. Niby cieszy adopcja ale nie do konca i jestem pewna że to samo czujesz....:roll:

Posted

Owszem Beatko , mam podobne odczucia i stąd moje rozterki :placz:. Oczywiście , że pojadę niezapowiedzianie, To jedyna opcja , zawet gdyby obecnych Państwa Ciapka nie było to zawsze mogę zajżeć jak to z tymi warunkami jest. Bo jak go przypną do łańcucha to obieram bez dyskusji! A tak nawiasem mówiąc to dzwoniłam już jak dojechali i jak się Ciapuś ma i okazło się , że kurami nie interesuje się w najmniejszym stopniu , nie goni ich.
Ale oczywiście Beatko , pojadę i sprawdzę . Jak niezapowiedzianie to może uda mi się zobaczyć co Ciap ma w misce i czy wogóle coś ma, czy ma wodę itd...
Ech losie , losie......