halbina Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 TZ życz wszystkiego najlepszego! i pisz, co z Ciapulkiem... jakieś fotki też byśmy obejrzeli z chęcią... Quote
ewab Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kiedy czytam o Waszym Ciapolku, wierzę, że ktoś napisze o "wakacyjnym prezencie" jakim prawdopodobnie został mój pies. Też w lipcu i blisko, bo w Kielcach. A może go gdzieś widzieliście? (bokser Ali - wątek o psach zaginionych). Quote
anula1959 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 TZ serdecznie wszystkim dziękuje za życzenia :loveu:. Nie , nie już nie świętujemy ale w niedzielę wyjechaliśmy na działkę bo kupiłam cebulki kwiatów i trzeba je było posadzić , to co już wcześniej posadzone podlać i stąd ta przerwa w informacji;). Ciapuś cud , miód i orzeszki , chyba sądzi biedak , że to już jego dom... W domku bardzo grzeczny , bawi się zabawkami , nie brudzi , jest cichutki , nie szczeka bez powodu , no po prostu świetny psiak. Ewab , Alego nie widzieliśmy niestety , ale powiem szczerze, że aż się boję jeździć na tą naszą działkę .... W lipcu wyrzucił też ktoś we wsi dwa duże psy , koczowały biedne na środku wsi , droga ruchliwa .... na szczęście "zainstalowały" się pod sklepem i jednocześnie ubojnią drobiu i widziałam , że ktoś je dokarmiał. Nie wiem co się z nimi potem stało:shake:, mam nadzieję , że jak takie duże to choć do pilnowania obejścia je ktoś przygarnął. Nie umiem Halbinko wstawiać zdjęć, czy ktoś może mi łopatologicznie wytłumaczyć jak się to robi? Bo ja nie umiem się tego za cholerę nauczyć , help:oops:! Quote
anula1959 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Ciapuś się przypomina ;) , komu , komu bezproblemowego /prawie;)/ psiaka? Quote
anula1959 Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Hop, hoooop , zagląda do nas ktoś? Quote
halbina Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 zaglądam! masz fotki na jakimś serwerze? to metodą kopiuj-wklej... dwa ostatnie swoje banerki możesz zmienić... psiaki mają domki! a miejsce w podpisie podaruj nastęnym w potrzebie... Quote
Becia66 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Anulko przeslij mi fotki to je wkleję.....:razz: Quote
Becia66 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 My tu hopamy, a może Ciapol w nowym domku siedzi ??? :razz: Quote
anula1959 Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Sorry dziewczyny ale ostatnio nie wyrabiam:shake:, tyle obowiązków w związku z "młodym" i jego edukacją / zadania najlepiej przecież odrabiać z mamusią:mad:/, do tego ojciec schorowany na maksa / + demencja i inne takie/ .... po prostu nie wyrabiam ... Nie mam czasu dla siebie kompletnie... A Ciap , jak to Ciap , na nasz widok radocha od ucha do ucha , skakanie , piski i inne przejawy radości , niestety jeszcze nie w swoim domku. Zdjęć nie mam nawet kiedy zrobić , postaram się dzisiaj i ewentualnie poproszę Ciebie Beciu owstawienie , ok? Całuski dla wszystkich kochnych Cioteczek:loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ty nie masz czasu ? A co ja mam powiedziec jak mam 8 szczeniaków na smoczku ? :placz: Quote
halbina Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Czasu i sił to nam wszystkim brakuje, mnie na pewno... :roll: :oops: Quote
BIANKA1 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 halbina napisał(a):Czasu i sił to nam wszystkim brakuje, mnie na pewno... :roll: :oops: Witamy z rana :loveu: Quote
halbina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 z rana... sięm kładłam wtedy... :eviltong: Quote
Becia66 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Tak więc czekam Anulko - przysyłaj.....:razz: Quote
halbina Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Anulka... pojawia sie i znika... a Ciapol szuka domku... Quote
Becia66 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 No to ja se hopne Ciapola......:evil_lol: Quote
Recommended Posts