Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiedy czytam o Waszym Ciapolku, wierzę, że ktoś napisze o "wakacyjnym prezencie" jakim prawdopodobnie został mój pies. Też w lipcu i blisko, bo w Kielcach. A może go gdzieś widzieliście? (bokser Ali - wątek o psach zaginionych).

Posted

TZ serdecznie wszystkim dziękuje za życzenia :loveu:.
Nie , nie już nie świętujemy ale w niedzielę wyjechaliśmy na działkę bo kupiłam cebulki kwiatów i trzeba je było posadzić , to co już wcześniej posadzone podlać i stąd ta przerwa w informacji;).
Ciapuś cud , miód i orzeszki , chyba sądzi biedak , że to już jego dom...
W domku bardzo grzeczny , bawi się zabawkami , nie brudzi , jest cichutki , nie szczeka bez powodu , no po prostu świetny psiak.
Ewab , Alego nie widzieliśmy niestety , ale powiem szczerze, że aż się boję jeździć na tą naszą działkę ....
W lipcu wyrzucił też ktoś we wsi dwa duże psy , koczowały biedne na środku wsi , droga ruchliwa .... na szczęście "zainstalowały" się pod sklepem i jednocześnie ubojnią drobiu i widziałam , że ktoś je dokarmiał. Nie wiem co się z nimi potem stało:shake:, mam nadzieję , że jak takie duże to choć do pilnowania obejścia je ktoś przygarnął.
Nie umiem Halbinko wstawiać zdjęć, czy ktoś może mi łopatologicznie wytłumaczyć jak się to robi? Bo ja nie umiem się tego za cholerę nauczyć , help:oops:!

Posted

zaglądam!
masz fotki na jakimś serwerze? to metodą kopiuj-wklej...
dwa ostatnie swoje banerki możesz zmienić... psiaki mają domki! a miejsce w podpisie podaruj nastęnym w potrzebie...

Posted

Sorry dziewczyny ale ostatnio nie wyrabiam:shake:, tyle obowiązków w związku z "młodym" i jego edukacją / zadania najlepiej przecież odrabiać z mamusią:mad:/, do tego ojciec schorowany na maksa / + demencja i inne takie/ .... po prostu nie wyrabiam ... Nie mam czasu dla siebie kompletnie...
A Ciap , jak to Ciap , na nasz widok radocha od ucha do ucha , skakanie , piski i inne przejawy radości , niestety jeszcze nie w swoim domku. Zdjęć nie mam nawet kiedy zrobić , postaram się dzisiaj i ewentualnie poproszę Ciebie Beciu owstawienie , ok?
Całuski dla wszystkich kochnych Cioteczek:loveu: