aina155 Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Nie, pudelko bede miec w torebce, na wszelki wypadek :diabloti: Quote
Ewcia38 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Trzeba było powiedziec temu Panu od biletów..żeby spróbował wsadzić paluchy psu do pyska jak ma wątpliwości co do kagańca uzdowego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aina155 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Wczoraj na podstawie rtozmow z kilkoma osobami (;) ) doszlam do przekonanai, ze nie mam wyboru-> jest tylko jedna sluszna rasa, jaka moge posiadac i ta rasa jest: jamnik standardowy krotkowlosy. Dokladnie o takim ubarweieniu bylby najlepszy [URL]http://b62.grono.net/60/205/gallery-66539371-500x500.jpg[/URL] [URL]http://c50.grono.net/146/184/gallery-66538448-500x500.jpg[/URL] [URL]http://b62.grono.net/240/120/gallery-66539059-500x500.jpg[/URL] Quote
DorkaWD Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 "Jedyna słuszna rasa" :-o Niee noo... z jaką rasistką ja się tu zadaję :evil_lol: To belgi już Ci się nie podobają? :razz: Quote
aina155 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 To jest w pewien sposob rasizm, bo ja musze miec psa: - ktory jest perfidnym wyludzaczem, - kombinatorem do kwadratu - wrednym zlosliwcem Wychodzi mi jamnior z tego. Belgi mi sie podobaja, ale to nie to. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='aina155']Wczoraj na podstawie rtozmow z kilkoma osobami (;) ) doszlam do przekonanai, ze nie mam wyboru-> jest tylko jedna sluszna rasa, jaka moge posiadac i ta rasa jest: jamnik standardowy krotkowlosy. [URL="http://"][/URL][/quote] Jestem jedną z tych osób :multi::multi::multi: Ania, dla Ciebie tylko jamnior, Ty kochasz jamniory. Ja tak opowiadam o briardach jak Ty o tej rasie. Niestety, natura sprawiła Ci psikusa, musisz się z tym pogodzić :eviltong: Kupuj jamnika :evil_lol: [quote name='aina155'] Belgi mi sie podobaja, ale to nie to.[/quote] Belgi to bardzo trudna rasa, to są wrażliwce i mozne je łatwo zepsuć. Uważam, ze to jest rasa dla nielicznych Quote
aina155 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Nie da sie ukryc :eviltong: Nieprawda- ja ich nie znosze. One sa okropne :evil_lol: A moze sie przekonalabym do innego? :razz: Ale jakby mialy tak 10 cm wiecej? To zle by bylo? :diabloti: Postaram sie- choc nie wiem moze mi sie uda kupic parowe :evil_lol: Juz je widze oczami wyobrazni brykajace ze mna po lace i gryzace sie ze soba :saint1: Ale wiem- ja jestem pokrecoana :stupid: No wlasnie- a po latach wych. jamnikow belga bym chyba zepsula. Jamnik ma twardy charakterk i zeby cos z nim osiagnac to trzeba to zrobic w wiekszosci podstepem. No aja nie umie juz chyba pracwac z psem, z ktorym nie mozna wlasni kombinowac. Z jamnikami trzeba, bo cie oleje i juz. Quote
zerduszko Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='aina155']To jest w pewien sposob rasizm, bo ja musze miec psa: - ktory jest perfidnym wyludzaczem, - kombinatorem do kwadratu - wrednym zlosliwcem[/quote] Moja Czarna wypisz wymaluj - może sznaucer mini w takim razie :razz: Quote
aina155 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Myslalam nad srednim, ale mi sie nie podoba w nich to ze trzeba trymowac. Jamniora za to przeciera sie tylko szmatka (prosze sie nie smiac- ja mowie, ze sie je odkurza) :diabloti: Quote
zerduszko Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja tam wole trymować, niż co chwilę z odkurzaczem latać i wałkiem do ubrań :angryy: Jak się takie jamnicze szpilki powbijaja, to nie usuniesz. Nigdy więcej sypiącego sie psa. Średniak to nie, za mało wredne i złośliwe :evil_lol: Quote
aina155 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Eeee, mialam jamniora. Po paru latach juz sie nie dostrzega siersci na ubraniach :diabloti: Mowisz ze te male sa bardziej wredne? To by bylo to. A jak krzykne to nie uciekna? :diabloti: (Bo ja krzycze czesto- Ewa od Duffla wie, bo widziala mnie w akcji jak grozilam Fionie smiercia za tarzanie sie w puszcze od piwa :mdleje:) Quote
zerduszko Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Spoko - to zależy jak nauczysz. Moja drze się razem ze mną :diabloti: Pyskuje gówniara :mad: Quote
aina155 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 No wiec tak, jakie te male maja cechy? Wredne sa? Zlosliwe? Zadziorne do psow? Uparte jak osly? Ale nie sa rude :placz: PS. Tak sobie wlasnie pomyslalam, ze przewaznie ludzie wybnieraja psa pod charakter do siebie. UPS :diabloti: To chyba nie najlepiej o mnie swiadczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zerduszko Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 No zgadza się, plus mądre i temperamentne :razz: Wulkany :eviltong: Rude nie, ale czorne diabły :evil_lol: Osobiście nie polecam :diabloti: Quote
aina155 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 No to rozwaze propozycje. A jak ze szczekliwoscia u nich? Quote
zerduszko Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ogólnie: "jestem wiec szczekam" :diabloti: Quote
aina155 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 No to jest minus- sasiedzi mnie wyklna :diabloti: Quote
zerduszko Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Moi sąsiedzi twierdzą, ze jest cihco... ja mam inne zdanie :angryy: Ale da się nad tym zapanaować. Jamniol koleżanki ujadał bardziej :eviltong: Quote
aina155 Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Musze sie wam pochwalic, bo do dnia dzisiejszego jestem dumna ze swojej suki. Dwa dni temu jestesmy z Fiona na spacerze i juz wlasciwie mamy wracac do domu, gdy nagle napierw ja, a po chwili Fiona dostrzegamy kota. I w tym momencie wiem, co sie za moment stanie- Fiona ruszy w pogon. Wolam ja i krzycze: "Fiona, pileczka!" Suka stoi napieta w gotowosci do pogoni, patrzy najpierw na mnie, potem na kota i za chwile znow na mnie. I co robi? Przybiega do mnie :multi::multi::multi: Zaczynam ja niesamowicie chwalic i pasc nagrodami, skakac, uciekac. Ludzie sie patrza jak na debila :diabloti::diabloti::diabloti: ale dla mnie i (przede wszystkim) Fiony, to niesamowity sukces. Pierwszy raz w zyciu odwolalalm ja od kota. Quote
Ewcia38 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='aina155']Musze sie wam pochwalic, bo do dnia dzisiejszego jestem dumna ze swojej suki. Dwa dni temu jestesmy z Fiona na spacerze i juz wlasciwie mamy wracac do domu, gdy nagle napierw ja, a po chwili Fiona dostrzegamy kota. I w tym momencie wiem, co sie za moment stanie- Fiona ruszy w pogon. Wolam ja i krzycze: "Fiona, pileczka!" Suka stoi napieta w gotowosci do pogoni, patrzy najpierw na mnie, potem na kota i za chwile znow na mnie. I co robi? Przybiega do mnie :multi::multi::multi: Zaczynam ja niesamowicie chwalic i pasc nagrodami, skakac, uciekac. Ludzie sie patrza jak na debila :diabloti::diabloti::diabloti: ale dla mnie i (przede wszystkim) Fiony, to niesamowity sukces. Pierwszy raz w zyciu odwolalalm ja od kota.[/quote] a wczesniej co robiła z kotami jak je dopadła:angryy::angryy::angryy: Quote
Kosmaty Gałganek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 [IMG]http://img33.glitterfy.com/248/glitterfy132932T658D31.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts