Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzeba było powiedziec temu Panu od biletów..żeby spróbował wsadzić paluchy psu do pyska jak ma wątpliwości co do kagańca uzdowego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wczoraj na podstawie rtozmow z kilkoma osobami (;) ) doszlam do przekonanai, ze nie mam wyboru-> jest tylko jedna sluszna rasa, jaka moge posiadac i ta rasa jest: jamnik standardowy krotkowlosy.

Dokladnie o takim ubarweieniu bylby najlepszy [URL]http://b62.grono.net/60/205/gallery-66539371-500x500.jpg[/URL] [URL]http://c50.grono.net/146/184/gallery-66538448-500x500.jpg[/URL] [URL]http://b62.grono.net/240/120/gallery-66539059-500x500.jpg[/URL]

Posted

To jest w pewien sposob rasizm, bo ja musze miec psa:
- ktory jest perfidnym wyludzaczem,
- kombinatorem do kwadratu
- wrednym zlosliwcem

Wychodzi mi jamnior z tego.

Belgi mi sie podobaja, ale to nie to.

Posted

[quote name='aina155']Wczoraj na podstawie rtozmow z kilkoma osobami (;) ) doszlam do przekonanai, ze nie mam wyboru-> jest tylko jedna sluszna rasa, jaka moge posiadac i ta rasa jest: jamnik standardowy krotkowlosy.
[URL="http://"][/URL][/quote]

Jestem jedną z tych osób :multi::multi::multi:

Ania, dla Ciebie tylko jamnior, Ty kochasz jamniory.

Ja tak opowiadam o briardach jak Ty o tej rasie. Niestety, natura sprawiła Ci psikusa, musisz się z tym pogodzić :eviltong:

Kupuj jamnika :evil_lol:

[quote name='aina155']

Belgi mi sie podobaja, ale to nie to.[/quote]

Belgi to bardzo trudna rasa, to są wrażliwce i mozne je łatwo zepsuć.

Uważam, ze to jest rasa dla nielicznych

Posted

Nie da sie ukryc :eviltong:

Nieprawda- ja ich nie znosze. One sa okropne :evil_lol:

A moze sie przekonalabym do innego? :razz:

Ale jakby mialy tak 10 cm wiecej? To zle by bylo? :diabloti:

Postaram sie- choc nie wiem moze mi sie uda kupic parowe :evil_lol: Juz je widze oczami wyobrazni brykajace ze mna po lace i gryzace sie ze soba :saint1:

Ale wiem- ja jestem pokrecoana :stupid:

No wlasnie- a po latach wych. jamnikow belga bym chyba zepsula. Jamnik ma twardy charakterk i zeby cos z nim osiagnac to trzeba to zrobic w wiekszosci podstepem. No aja nie umie juz chyba pracwac z psem, z ktorym nie mozna wlasni kombinowac. Z jamnikami trzeba, bo cie oleje i juz.

Posted

[quote name='aina155']To jest w pewien sposob rasizm, bo ja musze miec psa:
- ktory jest perfidnym wyludzaczem,
- kombinatorem do kwadratu
- wrednym zlosliwcem[/quote]
Moja Czarna wypisz wymaluj - może sznaucer mini w takim razie :razz:

Posted

Myslalam nad srednim, ale mi sie nie podoba w nich to ze trzeba trymowac. Jamniora za to przeciera sie tylko szmatka (prosze sie nie smiac- ja mowie, ze sie je odkurza) :diabloti:

Posted

Ja tam wole trymować, niż co chwilę z odkurzaczem latać i wałkiem do ubrań :angryy: Jak się takie jamnicze szpilki powbijaja, to nie usuniesz. Nigdy więcej sypiącego sie psa. Średniak to nie, za mało wredne i złośliwe :evil_lol:

Posted

Eeee, mialam jamniora. Po paru latach juz sie nie dostrzega siersci na ubraniach :diabloti:

Mowisz ze te male sa bardziej wredne? To by bylo to. A jak krzykne to nie uciekna? :diabloti: (Bo ja krzycze czesto- Ewa od Duffla wie, bo widziala mnie w akcji jak grozilam Fionie smiercia za tarzanie sie w puszcze od piwa :mdleje:)

Posted

No wiec tak, jakie te male maja cechy? Wredne sa? Zlosliwe? Zadziorne do psow? Uparte jak osly?

Ale nie sa rude :placz:

PS. Tak sobie wlasnie pomyslalam, ze przewaznie ludzie wybnieraja psa pod charakter do siebie. UPS :diabloti: To chyba nie najlepiej o mnie swiadczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Musze sie wam pochwalic, bo do dnia dzisiejszego jestem dumna ze swojej suki.

Dwa dni temu jestesmy z Fiona na spacerze i juz wlasciwie mamy wracac do domu, gdy nagle napierw ja, a po chwili Fiona dostrzegamy kota. I w tym momencie wiem, co sie za moment stanie- Fiona ruszy w pogon. Wolam ja i krzycze: "Fiona, pileczka!" Suka stoi napieta w gotowosci do pogoni, patrzy najpierw na mnie, potem na kota i za chwile znow na mnie. I co robi? Przybiega do mnie :multi::multi::multi: Zaczynam ja niesamowicie chwalic i pasc nagrodami, skakac, uciekac. Ludzie sie patrza jak na debila :diabloti::diabloti::diabloti: ale dla mnie i (przede wszystkim) Fiony, to niesamowity sukces. Pierwszy raz w zyciu odwolalalm ja od kota.

Posted

[quote name='aina155']Musze sie wam pochwalic, bo do dnia dzisiejszego jestem dumna ze swojej suki.

Dwa dni temu jestesmy z Fiona na spacerze i juz wlasciwie mamy wracac do domu, gdy nagle napierw ja, a po chwili Fiona dostrzegamy kota. I w tym momencie wiem, co sie za moment stanie- Fiona ruszy w pogon. Wolam ja i krzycze: "Fiona, pileczka!" Suka stoi napieta w gotowosci do pogoni, patrzy najpierw na mnie, potem na kota i za chwile znow na mnie. I co robi? Przybiega do mnie :multi::multi::multi: Zaczynam ja niesamowicie chwalic i pasc nagrodami, skakac, uciekac. Ludzie sie patrza jak na debila :diabloti::diabloti::diabloti: ale dla mnie i (przede wszystkim) Fiony, to niesamowity sukces. Pierwszy raz w zyciu odwolalalm ja od kota.[/quote]

a wczesniej co robiła z kotami jak je dopadła:angryy::angryy::angryy: