Czarnulka Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [url]http://images38.fotosik.pl/177/8ac3f912f877f05b.jpg[/url] Cuuudaśnieeee :loveu::loveu::loveu: Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Dziekujemy za zachwyty nad brzydalem :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='aina155']Dziekujemy za zachwyty nad brzydalem :diabloti:[/quote] No wiesz, wyrażę oburzenie w imieniu Fionki :obrazic: Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Fionka wie, ze na nia pieszczotliwie brzydal wolamy :evil_lol: Powiem wam cos- pies mi zglupial :diabloti: Rano bylysmy na spacerze i standardowo rzucalm pileczki. Potem idziemy sie przejsc, a co robi Fiona? Wchodzi do kaluzy. Mysle: ok, pic jej sie chce, niech sie napije. A co glupie robi? Kladzie sie w tej kaluzy- z wygietymi udkami do tylu. No wiec, wolam ja. Wybiega i.... jest cala czarna w blocie :diabloti::angryy: Autentycznie- nawet podpalanie bylo czarne :placz: No wiec, Fione na smycz i idziemy do domu. Po drodze piesek-bidulek sie zmeczyl i polozyla sie w piachu (tylko taki zoltym jak w piaskownicy, ale to nie byla piaskownica) :diabloti::diabloti::diabloti: Wiecie jak wygladala jak doszlysmy do domu? :mad::mad::mad: Kochane stworzenie :angryy: Quote
zmierzchnica Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [URL]http://images38.fotosik.pl/177/8ac3f912f877f05b.jpg[/URL] Jaki uśmieszek :cool3: [URL]http://images40.fotosik.pl/177/41d85243919d59e2.jpg[/URL] :loveu::loveu: [URL]http://images48.fotosik.pl/181/0f3f4ab92e95cec9.jpg[/URL] Maniaczka :evil_lol: [QUOTE]Powiem wam cos- pies mi zglupial :diabloti: Rano bylysmy na spacerze i standardowo rzucalm pileczki. Potem idziemy sie przejsc, a co robi Fiona? Wchodzi do kaluzy. Mysle: ok, pic jej sie chce, niech sie napije. A co glupie robi? Kladzie sie w tej kaluzy- z wygietymi udkami do tylu. No wiec, wolam ja. Wybiega i.... jest cala czarna w blocie :diabloti::angryy: Autentycznie- nawet podpalanie bylo czarne :placz: No wiec, Fione na smycz i idziemy do domu. Po drodze piesek-bidulek sie zmeczyl i polozyla sie w piachu (tylko taki zoltym jak w piaskownicy, ale to nie byla piaskownica) :diabloti::diabloti::diabloti: Wiecie jak wygladala jak doszlysmy do domu? :mad::mad::mad: Kochane stworzenie :angryy:[/QUOTE] E tam, no co... Gorąco było jej widocznie :diabloti: A że brudzi się przy okazji, to siła wyższa...:evil_lol: Mi dziś pies wlazł do kałuży, która okazała się bajorkiem... Łapy i brzuch miał brązowo-maziste, mycie tego to dopiero była zabawa :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Szczęśliwy pies to brudny pies :eviltong: Jak nie wierzysz to zapytaj moją Lenkę , brudzi się regularnie, czyli codziennie :evil_lol: Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Wychodze z tego samego zalozenia, ale dzis Fiona przegiela. Kto to widzial tak sie smolic? Zeby nawet grzbiet byl w blocie z kaluzy? :diabloti: Zmierzchnica- ale to byla wlasnie tak maz :evil_lol: Tylko ze do niej doszedl jeszcze piach :mad: Quote
Onomato-Peja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hihihi rozbrykane psisko :loveu::loveu::loveu: mój też kiedyś kładł się w kałuży, ale na szczęście na starość się minimalnie uspokoił :evil_lol: Zbliżenia Fionkowe cudaśne :loveu: Quote
Ewcia38 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ale się wybiegała.....a mowiłam wpadnij po moje dwie ....też byś sobie pobiegała za nimi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Ewcia38']Ale się wybiegała.....a mowiłam wpadnij po moje dwie ....też byś sobie pobiegała za nimi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Przy okazji zabierz też Lenkę i Bezkę :evil_lol: To się dopiero wybiegasz :diabloti: Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Ja tam chetnie- uwielbiam psiaki :loveu: Ale moze nie przesadzahmy z ich iloscia, co? :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='aina155']Ja tam chetnie- uwielbiam psiaki :loveu: Ale moze nie przesadzahmy z ich iloscia, co? :diabloti:[/quote] Jak to ilość, tylko 3 briardy, sznaucerobriard ;) i Fionka :evil_lol: Quote
Ewcia38 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Ania!']Jak to ilość, tylko 3 briardy, sznaucerobriard ;) i Fionka :evil_lol:[/quote] Sąsiadka ma jeszcze setera ...on bardzo żywotny jest.....i bardzo okazuje uczucia .....więc w takim doborowym towarzystwie samych PAŃ poczułby się napewo wyrózniony:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='Ewcia38']Sąsiadka ma jeszcze setera ...on bardzo żywotny jest.....i bardzo okazuje uczucia .....więc w takim doborowym towarzystwie samych PAŃ poczułby się napewo wyrózniony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie strasz Ani, bo przestanie nam na gg odpowiadać :evil_lol: Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Wylacze i tyle miec bedziecie :diabloti: Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='Ewcia38']Sąsiadka ma jeszcze setera ...on bardzo żywotny jest.....i bardzo okazuje uczucia .....więc w takim doborowym towarzystwie samych PAŃ poczułby się napewo wyrózniony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Taaa, jeszcze jakies psiaki? Chetnie wezme wszystie od wszystkich dogomaniakow :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='aina155']Taaa, jeszcze jakies psiaki? Chetnie wezme wszystie od wszystkich dogomaniakow :diabloti:[/quote] Wiesz co sobie pomyślałam? Jak Ty podczas tego spaceru będziesz po tylu psach zbierała to i owo :cool3: Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 A widzisz, to jest plus mieszkania w miejscowosci dzie kosz na psie odchody to rzadkosc :diabloti: Baaa, nawet zwykly kosz to rzecz praktcznie niespotykana :eviltong: Po prostu nie sprzatam, bo nie bede tego przez pol miasta niesc :evil_lol: Quote
Darianna Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ty się lepiej do tego na tym forum nie przyznawaj, bo Cię zlinczują ;) Quote
aina155 Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Niech mi najpierw kosze postawia to zaczne :diabloti: Naprawde mialam szczere checi, ale nie dam rady, niestety :eviltong: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='aina155'] Po prostu nie sprzatam, bo nie bede tego przez pol miasta niesc :evil_lol:[/quote] Po takiej gromadzie trudno by było to nieść :evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Trzeba by brać taczkę na spacer :diabloti: Ja mam trzy i zbieram :eviltong: Ale nie wszędzie, to fakt :cool3: Tam gdzie ludzie nie łażą, gdzie nieskoszona totalnie trawa itd to nie, bo nawet nie ma sensu. Ale jak narobią na jakiś ładniutki trawnik to mi głupio tak zostawić :razz: Quote
aina155 Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 No to wtedy i ja mam ze soba torebki (bo mimo wszystko przewaznie je nosze) i sprzatam. ALe ze my najczesciej chodzimy na lake, to niestety nie mam mozliowsci zbierac, bo nikt nie wpadl na pomysl by na niej kosz postawic. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 U mnie też sprzatanie zależy od miejsca spacerów, a często chodzę w zarośnięte tereny, gdzie mało kto sie zapuszcza :evil_lol: Poza tym woreczki z zawartością muszę wyrzucać do normalnych koszy, bo u nas kosza na psie odchody nie uświadczysz :angryy: Quote
Recommended Posts