Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy :)

To sa pileczki, a raczej ich resztka :evil_lol: Wlasnie od kilku dni szukam w sklepach takich pilek. Musza byc dokladnie takie, bo Fiona tenisowe niszczy, miekciejsze sie za szybko rozpadaja. Ale najgorsze jest to, ze nigdzie takich nie ma :roll:

[B]Ania![/B] To jest jamsset :diabloti: a nie jamniko-basset jakis :evil_lol:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aina155']Witamy :)

To sa pileczki, a raczej ich resztka :evil_lol: Wlasnie od kilku dni szukam w sklepach takich pilek. Musza byc dokladnie takie, bo Fiona tenisowe niszczy, miekciejsze sie za szybko rozpadaja. Ale najgorsze jest to, ze nigdzie takich nie ma :roll:
[/quote]

Ja długo szukałam takich twardszych.. wcześniej miałam z takiej pianki i cały brud wchłonęły - są teraz szare, obgryzione i w ogóle ble :roll: Ale mam jedną twardą i cudownie różową :multi: Przynajmniej w trawie ją widać :diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']I teraz ktoś nam ukradnie nazwę i sam stworzy nową rasę :eviltong:[/QUOTE]

E tam, nie ukradnie ;)

[B]Zerduszko[/B] No nigdzie ich nie ma :placz:

Wszedzie sa za to takie okropne z tej smierdzacej lanej gumy, ktorej ani Fiona nie lubi ani ja. Te byly fajne, od roku uzywalam tego rodzaju i jestem z nich zadowolona. Poza tym guma ma jeszcze jeden minus- jako ze Fiona bardzo czesto lapie pilki z wyskoku, balabym sie, ze te gumowe jej zeby powybijaja :evil_lol:

[B]Ewa&Duffel[/B] A witamy i dziekujemy. Zapraszamy jak najczesciej w odwiedziny. Czy Duffel ma tez galerie? Bo wpadlybymsy z rewizyta ;)

[B]Ania![/B] Tak, znalazlam. Teraz mam inny problem- nie wiem jakie te co mialam byly wielkosci. Chyba 6 cm.

Bo ja sie wam musze pochwalic: stwierdzilam, ze zamowie pilki przez net. Jak zamowie sztuk 10 to mi wyjdzie taniej niz jak po jednej bede kupowac w zoologicznym :diabloti:

[B]zmierzchnica[/B] A to jest pilka z tej lanej gumy? Czy jeszcze cos innego? Bo my na razie uzywamy tych piankowych, chociaz faktycznie strasznie sie one brudza.

Wlasnie o pilke, ktora dobrze w trawie widac, mi chodzi, bo tyle ile my zabawake zgubilysmy na lace to az strach

Posted

A zamawiałaś w tym, do którego dałam Ci link?

Ja teraz czekam trochę dłużej, bo czekają na karmę, a ja mam już resztki. I oczywiście jak na złość Lenka jakos tak teraz więcej je :evil_lol:

Ona jakoś wyczuwa, że karma się kończy :diabloti:

Posted

[quote name='Ania!']A zamawiałaś w tym, do którego dałam Ci link?

Ja teraz czekam trochę dłużej, bo czekają na karmę, a ja mam już resztki. I oczywiście jak na złość Lenka jakos tak teraz więcej je :evil_lol:

Ona jakoś wyczuwa, że karma się kończy :diabloti:[/QUOTE]

Tak :)

A oni podaja kiedy dowioza? Bo ja tam nie widzialam.

I kurierem mi dowioza, do domku pod drziw dostarcza.

[B]Czarnulka[/B] Witamy i dziekujemy

Ale ja skladam reklamacje- dlaczego do mnie zagladja same osoby ze Slaska? :diabloti:

Posted

[quote name='aina155']Tak :)

A oni podaja kiedy dowioza? Bo ja tam nie widzialam.

I kurierem mi dowioza, do domku pod drziw dostarcza.
[/quote]

Jak zamawiasz pierwszy raz to musisz potwierdzić zamówienie mailem lub telefonem.
Kiedy przywiozą podają mailem.

[QUOTE]Ale ja skladam reklamacje- dlaczego do mnie zagladja same osoby ze Slaska? :diabloti:[/QUOTE]

To się tylko należy cieszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja akurat dzwoniłam, więc od razu mi podali termin dostawy.

Nie wiem co ma w nim być :evil_lol: Pewnie zwykłe potwierdzam zamówienie i imię i nazwisko ;) Od razu poproś o termin dostawy.
Na stronie pisze o tym mailu

[quote]Mowisz, ze jak bede odiwedzac ludzi to wszystkich hurtem [/quote]

Jaka oszczędność czasu i energii :evil_lol:

Posted

To ide pisac- nie bede dzwonic, nie mam nic praiwe na koncie.

Napisze swoje imie, nazwisko, adres. Napisze ze potwierdzam zamowienie. Poprosze o przeslanie razem z miarka (o ktorej zapomnialam piszac zamowienie) i zapytam o termin dostawy.

Bo o miarke musze poprosic? One sa chyba za darmo?

A ja myslalam ze to w Poznaniu sa same centusie :diabloti:

Posted

[quote name='aina155']Ale ja skladam reklamacje- dlaczego do mnie zagladja same osoby ze Slaska? :diabloti:[/quote]
Kiedy ja ze Szczecina się tu produkuję, żeby skomentować śliczne zdjęcia Fiony; tylko mi jakoś nie wychodzi, nie umiem dobierać słów - a powtarzać się nie chcę! :oops:

Posted

[quote name='Ania!']O miarkę chyba musisz poprosić. :eviltong:[/QUOTE]

No to poprszoe- moze dadza :evil_lol:

[B]Klaudysiaczek[/B] spokojnie, u mnie zdjec prawie i nie ma wiec problemu nie bedzie z ich komentowaniem :diabloti: