aina155 Posted August 5, 2009 Author Posted August 5, 2009 Witamy :) To sa pileczki, a raczej ich resztka :evil_lol: Wlasnie od kilku dni szukam w sklepach takich pilek. Musza byc dokladnie takie, bo Fiona tenisowe niszczy, miekciejsze sie za szybko rozpadaja. Ale najgorsze jest to, ze nigdzie takich nie ma :roll: [B]Ania![/B] To jest jamsset :diabloti: a nie jamniko-basset jakis :evil_lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='aina155'] [B]Ania![/B] To jest jamsset :diabloti: a nie jamniko-basset jakis :evil_lol:[/quote] I teraz ktoś nam ukradnie nazwę i sam stworzy nową rasę :eviltong: Quote
zerduszko Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ja znów same takie piłki spotykam, a chcę inne :roll: Quote
Ewa&Duffel Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 śliczna jest Fionka :) ma urocze spojrzenie :) Quote
zmierzchnica Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 [quote name='aina155']Witamy :) To sa pileczki, a raczej ich resztka :evil_lol: Wlasnie od kilku dni szukam w sklepach takich pilek. Musza byc dokladnie takie, bo Fiona tenisowe niszczy, miekciejsze sie za szybko rozpadaja. Ale najgorsze jest to, ze nigdzie takich nie ma :roll: [/quote] Ja długo szukałam takich twardszych.. wcześniej miałam z takiej pianki i cały brud wchłonęły - są teraz szare, obgryzione i w ogóle ble :roll: Ale mam jedną twardą i cudownie różową :multi: Przynajmniej w trawie ją widać :diabloti: Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Ania!']I teraz ktoś nam ukradnie nazwę i sam stworzy nową rasę :eviltong:[/QUOTE] E tam, nie ukradnie ;) [B]Zerduszko[/B] No nigdzie ich nie ma :placz: Wszedzie sa za to takie okropne z tej smierdzacej lanej gumy, ktorej ani Fiona nie lubi ani ja. Te byly fajne, od roku uzywalam tego rodzaju i jestem z nich zadowolona. Poza tym guma ma jeszcze jeden minus- jako ze Fiona bardzo czesto lapie pilki z wyskoku, balabym sie, ze te gumowe jej zeby powybijaja :evil_lol: [B]Ewa&Duffel[/B] A witamy i dziekujemy. Zapraszamy jak najczesciej w odwiedziny. Czy Duffel ma tez galerie? Bo wpadlybymsy z rewizyta ;) [B]Ania![/B] Tak, znalazlam. Teraz mam inny problem- nie wiem jakie te co mialam byly wielkosci. Chyba 6 cm. Bo ja sie wam musze pochwalic: stwierdzilam, ze zamowie pilki przez net. Jak zamowie sztuk 10 to mi wyjdzie taniej niz jak po jednej bede kupowac w zoologicznym :diabloti: [B]zmierzchnica[/B] A to jest pilka z tej lanej gumy? Czy jeszcze cos innego? Bo my na razie uzywamy tych piankowych, chociaz faktycznie strasznie sie one brudza. Wlasnie o pilke, ktora dobrze w trawie widac, mi chodzi, bo tyle ile my zabawake zgubilysmy na lace to az strach Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dobrze, że Lenka sie piłkami nie interesuje, no może poza takimi pluszowymi, bo widzę że znalezienie odpowiedniej to nie lada wyczyn. Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Oj, tak. ale juz zamowilam :diabloti: Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Ceikawe kiedy paczka przyjdzie. Mysle ze w poniedzialek. Zamowilam tez worek karmy. A sie sucz ucieszy. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 A zamawiałaś w tym, do którego dałam Ci link? Ja teraz czekam trochę dłużej, bo czekają na karmę, a ja mam już resztki. I oczywiście jak na złość Lenka jakos tak teraz więcej je :evil_lol: Ona jakoś wyczuwa, że karma się kończy :diabloti: Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Ania!']A zamawiałaś w tym, do którego dałam Ci link? Ja teraz czekam trochę dłużej, bo czekają na karmę, a ja mam już resztki. I oczywiście jak na złość Lenka jakos tak teraz więcej je :evil_lol: Ona jakoś wyczuwa, że karma się kończy :diabloti:[/QUOTE] Tak :) A oni podaja kiedy dowioza? Bo ja tam nie widzialam. I kurierem mi dowioza, do domku pod drziw dostarcza. [B]Czarnulka[/B] Witamy i dziekujemy Ale ja skladam reklamacje- dlaczego do mnie zagladja same osoby ze Slaska? :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='aina155']Tak :) A oni podaja kiedy dowioza? Bo ja tam nie widzialam. I kurierem mi dowioza, do domku pod drziw dostarcza. [/quote] Jak zamawiasz pierwszy raz to musisz potwierdzić zamówienie mailem lub telefonem. Kiedy przywiozą podają mailem. [QUOTE]Ale ja skladam reklamacje- dlaczego do mnie zagladja same osoby ze Slaska? :diabloti:[/QUOTE] To się tylko należy cieszyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Tzn, ze mam teraz do nich napisac meila? A co ma w nim byc? Mowisz, ze jak bede odiwedzac ludzi to wszystkich hurtem :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ja akurat dzwoniłam, więc od razu mi podali termin dostawy. Nie wiem co ma w nim być :evil_lol: Pewnie zwykłe potwierdzam zamówienie i imię i nazwisko ;) Od razu poproś o termin dostawy. Na stronie pisze o tym mailu [quote]Mowisz, ze jak bede odiwedzac ludzi to wszystkich hurtem [/quote] Jaka oszczędność czasu i energii :evil_lol: Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 To ide pisac- nie bede dzwonic, nie mam nic praiwe na koncie. Napisze swoje imie, nazwisko, adres. Napisze ze potwierdzam zamowienie. Poprosze o przeslanie razem z miarka (o ktorej zapomnialam piszac zamowienie) i zapytam o termin dostawy. Bo o miarke musze poprosic? One sa chyba za darmo? A ja myslalam ze to w Poznaniu sa same centusie :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 O miarkę chyba musisz poprosić. :eviltong: Quote
Klaudysiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='aina155']Ale ja skladam reklamacje- dlaczego do mnie zagladja same osoby ze Slaska? :diabloti:[/quote] Kiedy ja ze Szczecina się tu produkuję, żeby skomentować śliczne zdjęcia Fiony; tylko mi jakoś nie wychodzi, nie umiem dobierać słów - a powtarzać się nie chcę! :oops: Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='Ania!']O miarkę chyba musisz poprosić. :eviltong:[/QUOTE] No to poprszoe- moze dadza :evil_lol: [B]Klaudysiaczek[/B] spokojnie, u mnie zdjec prawie i nie ma wiec problemu nie bedzie z ich komentowaniem :diabloti: Quote
Klaudysiaczek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Hm, a nie sądzisz, że trzeba zrobić coś z tym aspektem dotyczącym braku zdjęć? ;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Klaudysiaczek']Hm, a nie sądzisz, że trzeba zrobić coś z tym aspektem dotyczącym braku zdjęć? ;)[/quote] Ja wiem co trzeba zrobić ...............:lmaa::lmaa: :mad::mad: Quote
aina155 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Raczej nowy kupic bo ten to juz rzech i zdjecia niewyrazne wychodza bardzo. Quote
Recommended Posts