Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wujek sie chyba doczekac nie moze. Dzwonil do mnie przed osma z pytanem o ktorej idziemy pieska ogladac. Ciekawe czy spodoba mu sie ta sunia i czy, jesli tak, kiedy ja zabierzemy.

Posted

[quote name='Ania!']Ja też jestem tego pewna :multi:

Szczególnie, że sam nie idzie :evil_lol:[/quote]

wiadomo. Zamkną bramę schroniska i bez psa pod pachą nie wypuszczą :diabloti:

Posted

Optymistki :eviltong:

Wiecie ile mnie jeszcze czeka pracy nad wmawianiem wujkowi, ze o tym wlasnie psi od zawsze marzyl? :diabloti:

No ale sama mam nadzieje ze wrocimy juz we trojke (wujek, ja i pies)

Posted

[quote name='Darianna']wiadomo. Zamkną bramę schroniska i bez psa pod pachą nie wypuszczą :diabloti:[/quote]

Moze to i nie jest zla mysl? :hmmmm: Musze poprosic w schornisku, moze sie zgodza :diabloti:

Posted

No racja. Sporo dobrych rzeczy sie wydarzylo ostatnio.

Oby jak najwiecej takich wiadomosci

Ps. Jedyn zla to ze mi internet cos slabo chodzi i nie wszystkia watki moge otwierac :roll:

Posted

Taaa.... a żeby nie było tak wesoło Birma mi się rozchorowała :placz:. Ma bardzo silną biegunkę, wymioty... już jest odwodniona, a ja nie mam jak do weta jechać :shake:. Kamil dopiero o 15.00 będzie w domu, to będę od razu z młodą jechać [pewnie bez kroplówki się nie obejdzie, bo już jest odwodniona]... niestety na razie ze Smokiem i Birmą sama nie dam rady :roll:.

Posted

A ja się pochwalę - Birma czuje się troszkę lepiej.... już może pić niewielkie ilości wody [mniej-więcej łyżeczkę co 10 minut] bez wymiotowania :multi:. Może uda nam się opanować chociaż trochę odwodnienie i obejdzie się bez kroplówki :cool3:

Posted

Koniec trzymania. Guzik z petelka. Piesek jest za duzy (wilkosci 3/4 Fiony i w dlugosci i w wysokosci). Dzieki, ze trzymalyscie, ale nie wyszlo. Bo wuejk chce wspomoc pseudo- planuje jednak zakup ratlerka :angryy:

Ale mam nastroj, wrrr

Posted

Przykro mi, że się nie udało :-(...

Ale zawsze możesz spróbować namówić wujka na jakiegoś malucha z "psów w potrzebie" ;). Możesz też zagrać wujkowi na emocjach podsuwając mu co bardziej drastyczne zdjęcia z pseudo z tekstami "z takiego miejsca będzie pochodził twój piesek" :diabloti:

Posted

Odechcialo mi sie, szczerze mowiac. Nie to ze ja mam slomiany zapal, ale wujek stwierdzil ze taki piesek (jak ta wczesniej proponowana sunia spod Poznania ktora moga dowiesc do Wawy) bedzie duzo kosztowal. Lepiej wziasc psa z pseudo :angryy:

Posted

Powiedz wujkowi, że sama zorganizujesz transport, tak że nie będzie musiał wydawać dużej kasy na psiaka ;)... a taki szczeniak z pseudo i tak kosztuje ok. 500 zł :razz:.

Ps.[url=http://www.allegro.pl/item639557587_mloda_sunia_prawie_ratlerek_zobacz_film.html]Młoda sunia - prawie ratlerek - zobacz FILM !!! (639557587) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
[url=http://www.allegro.pl/item634765142_umis_jak_ratlerek_mini_piesek_do_adopcji.html]Umiś jak ratlerek, mini piesek do adopcji (634765142) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
[url=http://www.allegro.pl/item634897307_malutka_jak_ratlerek_mloda_sliczna_cappy.html]Malutka jak ratlerek, młoda śliczna Cappy (634897307) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
[url=http://www.allegro.pl/item637968045_piekna_i_mloda_mix_jamnik_i_ratlerek_do_adopcji.html]Piękna i młoda mix jamnik i ratlerek do adopcji (637968045) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Ps.2.
Kurczę.. powinnam była kupić sobie pudla w pseudo a nie brać Birmę... sam przewóz z Elbląga kosztował mnie prawie 700 zł :diabloti:... ale to wszystko było robione prywatnie, pode mnie :eviltong:

Posted

Nie bede nic zalatwiac. Niech sobie sam zalatwia. Bo ja mu psa zlatwie, a potem zostane z dwoma, bo wujkowi sie nie spodoba kolor oczu alno cos :angryy: Dziekuje bardzo

Ja juz mam po prostu dosc dzisiejszego dnia :placz: